Dërgimi i 80 tonëve 304 tuba çeliku inox në Gjermani
  1. Fillimi » zgjidhje » Dërgimi i 80 tonëve 304 tuba çeliku inoks në Gjermani
Dërgimi i 80 tonëve 304 tuba çeliku inox në Gjermani

60sPërgjigje e shpejtë në 60 sekonda

24h24 orë shërbim online

365d365 ditë shërbim gjurmimi

Dërgimi i 80 tonëve 304 tuba çeliku inox në Gjermani

ico 1 Kapaciteti i përpunimit: 50,000 tonë

ico 2 Materialet e aplikuara: 304 Tuba pa tegel prej çeliku inox

Aplikimet: 304 Tubi pa qepje prej çeliku inox mund të përdoret në industrinë e ndërtimit, automobilave, makinerive, prodhimit të energjisë, prodhimit, ushqimit / mjekësisë / industrive të përpunimit të kimikateve, etj.

Përshkrimi i rastit: Më 18 maj 2023, 80 ton tuba çelik inox 304 u ngarkuan dhe u dërguan në port nga Fabrika Gnee (në Gjermani).

Email ( [email mbrojtur] )

ne do t'ju përgjigjemi brenda 24 orëve.

drejtori

Më 18 maj 2023, 80 ton 304 tuba çelik inox u ngarkuan dhe u dërguan në port nga Fabrika Gnee. Pak ditë më parë ata u hipën në një anije për në Gjermani. Këtu janë disa fotografi për referencë tuaj.

304 tuba  304 Stoqet e tubave prej çeliku inox

304 Aplikimet e tubave pa tegel prej çeliku inox

304 Tubi prej çeliku inox është një lloj tubi i gjatë çeliku me seksione të zbrazëta dhe pa nyje rreth tij. Shpesh përbëhet nga çelik inox austenitik që ka 18% krom dhe 8% nikel në përbërje. Kjo i jep tubit avantazhe unike në rezistencën e shkëlqyer ndaj korrozionit, forcën e lartë dhe efektivitetin e kostos. Prandaj, tubi pa tegel ASTM 304 SS është bërë një zgjedhje popullore për një shumëllojshmëri të gjerë fushash. Na tregoni më shumë tani.

1. Ndërtim

Për shkak të rezistencës së tij të lartë ndaj korrozionit, jetëgjatësisë së gjatë të shërbimit dhe sipërfaqes së lëmuar prej çeliku, tubi pa qepje inox 304 përdoret gjerësisht si materiali kryesor ndërtimor në industrinë e ndërtimit. Mund të aplikohet në ndërtimin e ndërtesave, urave, çatisë, mureve, komponentëve strukturorë etj. Për më tepër, tubi i çelikut është rezistent ndaj ajrit, avullit, ujit dhe mjeteve gërryese kimike si acidi, alkali dhe kripa, gjë që është e përshtatshme për projektet e ndërtimit detar. Pra, mund të përdoret për të bërë valvola sigurie nën det dhe pajisje të tjera detare.

2. Industria automotive

Përdoret kryesisht në prodhimin e automjeteve të ndryshme, duke përfshirë rimorkio, makina hekurudhore, kamionë, autobusë, etj. Pjesët e nevojshme përfshijnë veshjet dhe formimin e automobilave, komponentët e sistemit të shkarkimit, kolektorët me tuba, silenciatorët, guaskat e konvertuesit katalitik dhe struktura të tjera inxhinierike.

3. Industria Prodhuese

304 Tubi pa tegel prej çeliku inox ka duktilitet të mirë dhe mund të formohet dhe saldohet lehtësisht. Prandaj, shpesh zgjidhet në industrinë e fabrikimit për t'u ripërpunuar. Aftësitë e përpunimit përfshijnë zvogëlimin, prerjen, gërmimin, zbërthimin, brazda, përpunimin, lakimin, saldimin, shpimin dhe derdhjen.

Përveç kësaj, 304 gypa prej çeliku të pandryshkshëm mund të përdoren në aplikime me temperaturë të lartë dhe presion të lartë.

4. Industria Kimike/Mjekësi/Përpunim Ushqimor

Tubi pa tegel 304 SS mund t'i rezistojë temperaturave të larta për pastërti dhe të ruajë pastërtinë e materialeve që kontaktojnë drejtpërdrejt çelikun inox. Pra, tubi dhe tubi janë jashtëzakonisht të përshtatshëm për industritë kimike, mjekësore dhe të përpunimit të ushqimit.

-Për qëllime kimike: tubi ofron një zgjidhje të përballueshme në proceset kimike kur nuk ka përqendrime të larta të klorurit dhe kur në prani të përqendrimeve më të ulëta të acideve. Prandaj, mund të përdoret në industrinë kimike për transportin e kimikateve. Disa produkte përfshijnë linjat e injektimit kimik, impiantet kimike, tufat e gjurmëve të avullit dhe nxehtësisë, kontejnerët kimikë, etj.

Përdorimet e Kimisë

-Për qëllime ushqimore: mund të përdoret në industrinë ushqimore për prodhimin e qumështit, birrës, verës, sheqerit dhe pijeve të tjera.

-Për qëllime mjekësore: aplikohet në prodhimin e pajisjeve mjekësore dhe farmaceutike, duke përfshirë instrumente mjekësore kirurgjikale, implante kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore.

5. Vaj & Eksplorimi i Gazit

Tubacionet e çelikut mund të gjenden gjithashtu në shumë aplikacione të përgjithshme të injektimit, nxjerrjes dhe matjes në industrinë e naftës dhe gazit. Ai përfshin linjat e kontrollit të naftës dhe gazit, tubacionet e transportit, anijet, pompat, valvulat, sistemet e kullimit dhe pajisje të tjera.

6. Makineri

Përdoret gjerësisht në prodhimin e pajisjeve dhe komponentëve që kërkojnë performancë të mirë të përgjithshme (rezistencë ndaj korrozionit dhe formueshmëri). Ai përfshin enë nën presion, instrumente mekanike, pjesë të strukturës mekanike, kondensator, bojler, super-ngrohës, avullues etj.

7. Gjenerimi i fuqise

Tubi 304 përdoret në industrinë e prodhimit të energjisë në shumë aplikacione. Ato përfshijnë kanalet e hidrocentraleve, portat e digave, instrumentet me gaz natyror, stacionet e marrjes së mostrave, etj.

8. Përdorime Publike

Është ideal për çdo përdorim tjetër banimi, komercial dhe industrial. Përdorimet publike përfshijnë:

Fabrikimi i mobiljeve, enëve të kuzhinës, këmbyesve të nxehtësisë, koritave, lidhësve me fileto, objekteve të trajtimit të ujit, sistemeve termo-solare, fabrikave të birrës, parmakë, parmakë, balustrada, instrumente, aplikime hidraulike, etj.

Zgjidhni Gnee çelik si partneri juaj inox

Gnee Steel është një prodhues, furnizues, eksportues dhe aksionar kryesor i 304 tubave prej çeliku të pandryshkshëm që janë projektuar sipas standardeve kombëtare dhe ndërkombëtare të cilësisë së lëndëve të para. Përveç tij, ne ofrojmë gjithashtu produkte të tjera tubash dhe tubacionesh çeliku inox si tuba katrorë inox, tuba të salduar prej çeliku inox dhe tuba çeliku inox në formë të veçantë. Të gjitha ato ofrohen në madhësi, trashësi, dimensione, standarde, forma dhe nota të ndryshme. Përpara se të konsultoheni, mësoni shërbimin e mëposhtëm që mund t'ju ofrojmë:

1. Çmimi konkurrues dhe cilësi e lartë nga fabrika e vet

2. Miratuar nga certifikatat ISO9001, CE dhe SGS çdo vit

3. Shërbimi më i mirë me përgjigjen 24 orëshe

4. Pagesë fleksibël me T/dhe L/C

5. Aftësi e madhe prodhimi (50000 ton/muaj)

6. Dorëzim i shpejtë dhe paketë standarde eksportuese

7. Shërbimi OEM / ODM

Si ofruesi kryesor i tubave të çelikut në Kinë, Gnee Steel synon të jetë furnizuesi juaj i zgjidhjeve prej çeliku inox me një ndalesë. Për më tepër, ne kemi në shitje edhe shumë mbështjellje inoksi, pllaka inoksi, profile inoksi, fletë çeliku inox dhe pajisje çeliku inoks. Mirë se vini të na vizitoni në vend ose me video chat ose WhatsApp për më shumë informacion.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.