Dërgimi i 100 Copave të 304 shufrave të rrumbullakëta inox në Brazil
  1. Fillimi » zgjidhje » Dërgimi i 100 copave të 304 shufrave të rrumbullakëta inox në Brazil
Dërgimi i 100 Copave të 304 shufrave të rrumbullakëta inox në Brazil

60sPërgjigje e shpejtë në 60 sekonda

24h24 orë shërbim online

365d365 ditë shërbim gjurmimi

Dërgimi i 100 Copave të 304 shufrave të rrumbullakëta inox në Brazil

ico 1 Kapaciteti i përpunimit: 50,000 tonë

ico 2 Materialet e aplikuara: 304 Shufra të rrumbullakëta inox

Aplikimet: 304 Shufra e rrumbullakët prej çeliku inox aplikohet në një gamë të gjerë fushash duke përfshirë petrokiminë, makineritë, mjekësinë, ushqimin, energjinë elektrike, energjinë, ndërtimin, dekorimin, hapësirën ajrore, ushtarake dhe industri të tjera.

Përshkrimi i rastit: Më 22 korrik 2023, 100 copë 304 shufra të rrumbullakëta çeliku inox u grumbulluan dhe u dërguan nga Fabrika Gnee (në Brazil).

Email ( [email mbrojtur] )

ne do t'ju përgjigjemi brenda 24 orëve.

drejtori

Më 22 korrik 2023, 100 copë 304 shufra të rrumbullakëta çeliku inoks u grumbulluan dhe u dërguan nga Gnee Factory. Ata përfundimisht do të dërgohen në Brazil. Këtu janë disa fotografi për referencë tuaj.

304 shufra të rrumbullakëta inox në Gnee Factory  304 bare në magazinë

Përdorime të zakonshme për shiritin e rrumbullakët prej çeliku inox 304

304 Shufra e rrumbullakët inox është një material i gjatë inox me një seksion tërthor rrethor dhe të fortë. Shpesh është i përbërë nga çelik inox 304 me 18% krom dhe 8% nikel në përbërjen e tij kimike. Kjo ofron forcë të lartë, rezistencë superiore ndaj korrozionit, saldim të mirë dhe sipërfaqe të lëmuar. Kjo është arsyeja pse ai aplikohet në një gamë të gjerë fushash duke përfshirë petrokiminë, makineritë, mjekësinë, ushqimin, energjinë elektrike, energjinë, ndërtimin, dekorimin, hapësirën ajrore, industritë ushtarake dhe të tjera. Këtu listoni disa shembuj për referencën tuaj.

1. Ndërtimi: Shpesh përdoret për ndërtime që nuk kërkojnë punime të betonit të armuar me rezistencë të lartë. Prandaj, mund të aplikohet në trarët dhe shtyllat e shtyllave, tubacionet, rrugët dhe projektet e tjera të vogla dhe të mesme.

Për më tepër, për shkak të sipërfaqes së lëmuar të shufrës së rrumbullakët inox 304 e cila e bën ngjitjen midis shufrës dhe betonit jo shumë të mirë, procesi i përkuljes është i nevojshëm për të marrë huamarrjen efektive nëse është e nevojshme.

2. Makineri: Shufra e rrumbullakët prej çeliku inox 304 është një nga lojtarët më thelbësorë në industrinë e përpunimit për shkak të aftësisë së tij për t'u përpunuar dhe prerë në mënyrë efektive. Është zgjedhur për të krijuar pjesë makine, komponentë automobilistikë, korniza dhe inxhinieri të përgjithshme.

3. Prodhimi: Thuhet se është një kandidat i shkëlqyer për shumicën e teknikave të përpunimit, si dhe për aplikimet e brendshme dhe të jashtme. Shiriti mund të pritet, formohet, përkulet, filetohet, shpohet, bluhet, shpohet dhe saldohet për përdorim. Përveç kësaj, është gjithashtu një nga lëndët e para për prodhimin e gypave prej çeliku të pandryshkshëm 304.

4. Përdorimet publike: Është një klasë ekonomike e çelikut inox që është ideale për të gjitha aplikimet ku kërkohet forca dhe rezistencë superiore ndaj korrozionit. Mund të gjendet në aplikime në fabrikimin e enëve nën presion, grilave/grilave, mbajtëseve, mbajtëseve, rafteve, skulpturave, pajisjeve mjekësore, ujitjes bujqësore, fabrikave të letrës, kantierit detar, termocentralit bërthamor, enëve të gatimit, përpunimit të ushqimit dhe pijeve, kaldajave, etj.

Gardhe mbrojtëse

Porosit shufër çeliku inox 304 nga Gnee Steel me çmimin më të mirë

Si një furnizues kryesor kinez i shufrave prej çeliku të pandryshkshëm, Gnee prodhon dhe prodhon një gamë të gjerë shufrash çeliku inoksi brenda dhe jashtë vendit. Mund të vijë në forma të ndryshme si të rrumbullakëta, katrore, gjashtëkëndëshe dhe forma të tjera të ekstruduara. Përveç kësaj, ato janë në dispozicion në madhësi të plota, gjatësi të prera me porosi, nota të ndryshme dhe forcë të lartë.

Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth shiritit tonë të rrumbullakët prej çeliku inoks ose ndonjë prej produkteve tona të tjera prej çeliku inoks, ju inkurajojmë të shfletoni faqen tonë të internetit ose të na kontaktoni për më shumë detaje. Ekipi ynë do të ishte më se i lumtur t'ju ndihmonte me çdo pyetje ose shqetësim që mund të hasni.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.