50 ton 316 mbështjellje çeliku inox në Libi
  1. Fillimi » zgjidhje » 50 tonë 316 mbështjellje çeliku inox për në Libi
50 ton 316 mbështjellje çeliku inox në Libi

60sPërgjigje e shpejtë në 60 sekonda

24hShërbim online 24 orë

365d365 ditë shërbim gjurmimi

50 ton 316 mbështjellje çeliku inox në Libi

ico 1 Kapaciteti i përpunimit: 50,000 tonë

ico 2 Materialet e aplikuara: 316 spirale çelik inox

Aplikimet: 316 Spiralja prej çeliku inox përdoret gjerësisht në ndërtim, tregti, prodhim, industri të hapësirës ajrore, etj.

Përshkrimi i rastit: 50 tonë 316 mbështjellje çeliku inox u blenë nga një klient libian, të cilat janë prodhuar dhe dërguar në Libi më 28 prill 2023.

Email ( [email mbrojtur] )

ne do t'ju përgjigjemi brenda 24 orëve.

drejtori

50 tonë 316 mbështjellje çeliku inox u blenë nga një klient libian, të cilat janë prodhuar dhe dërguar në Libi më 28 prill 2023. Këtu janë disa detaje për referencën tuaj.

316 Bobina prej çeliku inox

Ku mund të përdoren mbështjelljet prej çeliku inox 316?

316 Spiralja prej çeliku inox është një material rezistent ndaj nxehtësisë dhe i gjithanshëm i aplikuar nga sektorët industrialë në industrinë e ndërtimit, prodhimit dhe transportit. Në vijim do të hedhim një vështrim në disa nga përdorimet më të përhapura të tij:

1. Ndërtimi: përdoret gjerësisht për të bërë materiale arkitekturore të qëndrueshme dhe rezistente ndaj korrozionit, të tilla si çatitë, muret, strukturat prej çeliku, ndërtimin e anijeve, dyert dhe materialet për pjesën e jashtme të ndërtesave në zonat bregdetare, etj.

2. Industria: pajisjet mjekësore dhe kirurgjikale, përpunimi i ushqimit dhe pijeve, komponentët elektronikë, pajisjet e telekomunikacionit, enë nën presion, rezervuarët e magazinimit,

3. Prodhimi:316 spiral çelik inox mund të përdoret për të bërë 316 pllaka, shirita, tuba dhe tuba, profile, tela, rrjeta dhe pajisje çeliku inox.

4. Transporti: kur përdoret në industrinë e transportit, mund të përdoret për prodhimin e komponentëve të ndryshëm të automobilave, si sistemet e shkarkimit, rezervuarët e karburantit, sistemet e frenave, strukturat e kornizave të makinave, automjetet, etj. Përdoret gjithashtu në prodhimin e avionëve dhe komponentëve të hapësirës ajrore.

5. Industria e naftës dhe gazit:Spiralja prej çeliku inox 316 ka rritur vetitë e rezistencës ndaj nxehtësisë dhe korrozionit. Kështu mund të përdoret në industrinë e naftës dhe gazit për të bërë tubacione, valvola dhe pajisje të tjera që mund t'i rezistojnë temperaturave, presioneve dhe mjediseve të larta gërryese.

6. Përdorime publike: këmbyes nxehtësie, pajisje elektroshtëpiake, enë, elektronikë, ambalazh pijesh, shirita transportues, bulona, ​​dado, susta, projekte dekorative etj.

Lavaman për larjen e duarve    Shkallët inox

Zgjidhni Gnee si furnizuesin tuaj të vetëm të çelikut inox

Gnee Steel furnizon një gamë të gjerë produktesh çeliku inox në të gjithë Kinën dhe ndërkombëtarisht. Produktet tona prej çeliku inox me cilësi të lartë mund të prodhohen në përmasa të sakta, përfundime elegante dhe nota të sakta. Gjithashtu, ne mund të mbështesim zgjidhje personalizimi për nevojat tuaja të larmishme.

Nga ana tjetër, ekipi ynë i specialistëve do të sigurojë që ne kemi në magazinë ose mund të marrim shkallën e duhur dhe madhësinë e produktit prej çeliku inoks që i përshtaten nevojave tuaja. Pra, nëse keni ndonjë nevojë, ju lutemi ejani të na kontaktoni në +8618437960706 ose email: [email mbrojtur].

Ne shpresojmë që të dëgjojmë nga ju.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.