4 ton pllaka alumini dhe profile të dërguara në Vietnam
  1. Fillimi » zgjidhje » 4 ton pllaka alumini dhe profile të dërguara në Vietnam
4 ton pllaka alumini dhe profile të dërguara në Vietnam

60sPërgjigje e shpejtë në 60 sekonda

24h24 orë shërbim online

365d365 ditë shërbim gjurmimi

4 ton pllaka alumini dhe profile të dërguara në Vietnam

ico 1 Kapaciteti i përpunimit: 50,000 tonë

ico 2 Materialet e aplikuara: Profili i pllakës së aluminit

Aplikimet: Profilet e pllakave të aluminit përdoren gjerësisht, kryesisht përdoren në përpunim, makineri të përpunimit të drurit, motorë, pajisje ftohëse, produkte ushtarake, tekstile industriale të lehta, transport, etj.

Përshkrimi i rastit: 4 ton pllaka dhe profile alumini dërguar në Vietnam më 6 shtator 2023.

Email ( [email mbrojtur] )

ne do t'ju përgjigjemi brenda 24 orëve.

drejtori

4 ton pllaka dhe profile alumini do të dërgohen në Vietnam më 6 shtator 2023.

Profili i Pllakës së Aluminit-1 Profili i Pllakës së Aluminit-2

 

Kërkesa në rritje e Vietnamit për profilet e aluminit nxit rritjen e importit.

Në një lëvizje që nënkupton zhvillimin e shpejtë industrial të Vietnamit, një numër mbresëlënës katër ton profile pllakash alumini do të dërgohen në vendin e Azisë Juglindore më 6 shtator 2023. Ky import i rëndësishëm thekson kërkesën në rritje për profile alumini në ndërtimin dhe prodhimin e lulëzuar të Vietnamit . Ndërsa vendi vazhdon të përjetojë rritje ekonomike mbresëlënëse, nevoja për materiale ndërtimi me cilësi të lartë si profilet e aluminit është rritur në qiell, duke paraqitur mundësi të reja si për furnitorët vendas ashtu edhe për ata ndërkombëtarë.

Kërkesa e Vietnamit për profilet e fletëve të aluminit po rritet.

Importi i katër tonë profileve të pllakave të aluminit në Vietnam më 6 shtator 2023, shërben si një testament për rritjen e shpejtë industriale të vendit. Sektorët e ndërtimit dhe prodhimit të Vietnamit po nxisin kërkesën për profile alumini, duke bërë të nevojshme importet për të përmbushur kërkesat gjithnjë në rritje. Ndërsa Vietnami vazhdon të pozicionohet si një fuqi ekonomike në Azinë Juglindore, tregu i profileve të aluminit është i gatshëm për rritje të konsiderueshme, duke ofruar potencial të jashtëzakonshëm për lojtarët vendas dhe ndërkombëtarë në industri.

Mund të përdoret në industri të ndryshme prodhuese dhe industri kimike.

1. Industria diellore fotovoltaike: mund të përdoret për të bërë kllapa diellore fotovoltaike, korniza diellore të profileve të aluminit, etj.;
2. Industria elektronike dhe elektrike: përdoret për tavolina pune, tavolina operimi etj. të kërkuara në fabrika të ndryshme të komponentëve elektronikë;
3. Platforma të mëdha të mirëmbajtjes së shkallëve lëvizëse: të tilla si platformat e aeroportit, platformat e mirëmbajtjes së pajisjeve, shkallët për kalimin e pengesave të fabrikës, shkallët e ngjitjes, etj.;
4. Mbulesat mbrojtëse të pajisjeve: Mbulesa izoluese kundër pluhurit për pajisje të ndryshme mekanike, dollapë për ekspozimin e produkteve;
5. Gardhi i sigurisë: gardhe sigurie të ndryshme industriale të profilit të aluminit, ndarje rajonale, ekrane dhe gardhe industriale;
6. Raftet e ruajtjes dhe raftet e materialeve: raftet e ndryshme të magazinimit, raftet, raftet e materialeve, raftet e ekspozitës, automjetet e qarkullimit të materialeve, karrocat e punës me profil alumini, karrocat dhe raftet e vrapimit;
7. Struktura e kornizës: pajisje të ndryshme korniza profili alumini, rafte, kllapa, kolona pajisjesh;
8. Industria e prodhimit të automobilave: mund të përdoret për prodhimin e trupit të makinës dhe prodhimin e kornizës së modelit;
9. Produktet e radiatorëve: mund të përdoret në prodhimin e produkteve të ndryshme të radiatorëve;
10. Dekorimi: mund të përdoret për raftet e ndryshme të kabllove në tavan.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.