14 ton pllaka inox 304H në Itali
  1. Fillimi » zgjidhje » 14 tonë pjata çeliku inox 304H në Itali
14 ton pllaka inox 304H në Itali

60sPërgjigje e shpejtë në 60 sekonda

24h24 orë shërbim online

365d365 ditë shërbim gjurmimi

14 ton pllaka inox 304H në Itali

ico 1 Kapaciteti i përpunimit: 50,000 tonë

ico 2 Materialet e aplikuara: Pllakë çeliku inox 304H

Aplikimet: Pllaka prej çeliku inox 304H është një material çeliku i gjithanshëm që mund të përdoret në shumë aplikime, të tilla si rafineritë e naftës, kaldaja, shkëmbyesit e nxehtësisë, kondensatorët, tubacionet, kullat ftohëse, shkarkimet e avullit, impiantet e prodhimit të energjisë elektrike, impiantet kimike etj.

Përshkrimi i rastit: Më 28 qershor, 14 ton pllaka çeliku inox 304H u dërguan në Portin Qingdao (në Itali) nga fabrika Gnee.

Email ( [email mbrojtur] )

ne do t'ju përgjigjemi brenda 24 orëve.

drejtori

Më 28 qershor, 14 ton pllaka çeliku inox 304H u dërguan në Portin Qingdao (në Itali) nga fabrika Gnee. Pllakat janë 0.5 mm në trashësi dhe 800 mm në gjerësi. Më poshtë janë disa fotografi për referencë tuaj.

Pllaka inox 304H     Pllaka çeliku inox 304h 1

Si një shitës i njohur italian i produkteve inox, ky klient ka qenë klient i rregullt i kompanisë sonë që nga viti 2016 dhe i riblerë shumë herë në vitet në vijim. Produktet inox që bleu përdoren kryesisht në ndërtim, industri, industri prodhuese etj.

Gnee Steel është një prodhues dhe eksportues profesional çeliku inox nga Kina. Ne prodhojmë produkte çeliku inox me cilësi të lartë, duke përfshirë pllakë inox, pllakë e përbërë prej çeliku inox, pllakë e shpuar prej çeliku inox, pllakë e valëzuar prej çeliku inox, etj. Të gjitha mund të zgjidhen në një larmi të gjerë trashësish, gjerësish, gjatësie, përfundimesh, përfundimesh dhe notash. Për më tepër, fabrika jonë ndodhet në Anyang, Henan, Kinë. Mirëpresim vizitën tuaj në çdo kohë!

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.