Pajisje tubash prej çeliku inox me katër drejtime me tre drejtime
  1. Fillimi » produktet » Pajisje tubash prej çeliku inox me tre drejtime me katër drejtime
Pajisje tubash prej çeliku inox me katër drejtime me tre drejtime

Pajisje tubash prej çeliku inox me katër drejtime me tre drejtime

Pajisjet e tubave me katër drejtime me tre drejtime janë pajisje tubash që përdoren në degët e tubacionit për të ndryshuar drejtimin e lëngut. Ato mund të përdoren në rrezet e diellit direkte pa dëmtuar ose zbehur dhe janë 5 herë më të forta se pajisjet hidraulike standarde ose pajisjet e importuara. Prandaj, këto pajisje tubash përdoren zakonisht në aplikime të ndryshme, duke përfshirë ndërtimin e strukturave të tubave me nivele, krijimin e strukturave të kompensuara ose me nivele, ndërtimin e projekteve dhe strukturave PVC, lidhjen e tubave në plane horizontale dhe vertikale dhe krijimin e projekteve DIY.

Materiale të papërpunuara
çelik i pandryshkshëm
Customization
i pranueshëm
Shërbimet

Cilat janë pajisjet e tubave prej çeliku inox me tre drejtime me katër drejtime?

Montimi i tubave me tre drejtime, i referuar shpesh si montimi i telave, është përbërës në formë T-je me një hyrje dhe dy dalje në kënde 90 gradë për ndarjen e një tubacioni në dy ose bashkimin e dy linjave në një. Përdoret zakonisht në sistemet hidraulike, rregullimet HVAC dhe proceset industriale.

Në të kundërt, montimi i tubave me katër drejtime, i njohur si montim i kryqëzuar, lejon që një tub i vetëm të degëzohet në tre drejtime të ndryshme. Është ideal për aplikime që kërkojnë konfigurime të ndërlikuara tubacionesh ose shpërndarje të lëngjeve në pika të shumta. Në mjediset industriale, pajisjet me katër drejtime kanë ndikim, sepse aty preciziteti në kontrollin e rrjedhës së lëngut rezulton i domosdoshëm për funksionim efikas.

Specifikimi i pajisjeve të tubave prej çeliku inox me katër drejtime me tre drejtime

Materiale të papërpunuara çelik i pandryshkshëm
standard JIS, AISI, ASTM, DIN, SUS, EN, GB
Certifikatat ISO 9001, SGS, BV
notat 304, 310, 316, 321, 410, 410, etj
Trashësia 1.5 – 26 mm ose sipas kërkesave të klientit
Diametri i prodhimit 1″~24″ ose sipas kërkesave të klientit
Kohë për dorëzim brenda 7-10 ditëve të punës

Karakteristikat e montimeve të tubave prej çeliku inox me tre drejtime me katër drejtime

1. Rezistencë e mirë ndaj korrozionit. I bërë prej çelik i pandryshkshëm, ky aksesor mund t'i rezistojë acideve, alkaleve, temperaturave të larta dhe mjediseve të tjera të vështira.

2. Struktura e hollë. Mund t'ju sjellë komoditet në sistemet e tubacioneve.

3. Forcë e lartë. Është shumë më e vështirë se pajisjet e zakonshme të tubave plastike ose PVC.

4. Instalim i thjeshtë. Sipërfaqja e produktit është e lëmuar pa gërvishtje dhe nuk gërvisht duart dhe nyjen e tubit.

5. Shkathtësia. Është shumë i përshtatshëm për pajisjet e daljes së tubacionit të lëngshëm dhe aksesorët e tjerë të tubacionit të lëngjeve, etj.

pajisje tubash prej çeliku inox me tre drejtime

Aplikimet e montimeve të tubave SS me katër drejtime me tre drejtime

– Sistemet e transmetimit të lëngjeve, gazit ose lëngjeve gërryese

– Sistemet e tubacioneve industriale për transportin ose shkarkimin e mediave kimike

– Sistemi i furnizimit me ujë të pastër direkt të pijshëm

– Sistemet e ngrohjes në ndërtesë, duke përfshirë dyshemetë, panelet e murit dhe sistemet e ngrohjes rrezatuese

– Sistemi qendror (i centralizuar) i ajrit të kondicionuar

– Sistemet e ujit të ngrohtë dhe të ftohtë duke përfshirë sistemet e ngrohjes qendrore

– Sistemi i ujitjes bujqësore

– Mobilje, rafte, produkte pishinash, projekte DIY, etj

pajisje tubash prej çeliku inox me katër drejtime

Pajisjet e tubave prej çeliku inox: Trekahëshe kundër katërkahësheve

Megjithëse të dyja janë pajisje tubash të përdorura në tuba inox, ekziston një ndryshim midis pajisjeve të tubave prej çeliku inox me tre dhe katër drejtime. Le të shohim më poshtë:

1. degë

Dallimi kryesor midis pajisjeve të tubave me tre dhe katër drejtime qëndron në numrin e drejtimeve në të cilat tubi mund të degëzohet. Montimi i tubave me tre drejtime ka dy degë ndërsa montimi i tubave me katër drejtime ka tre degë.

2. formë

Të gjitha pajisjet e tubave me tre dhe katër drejtime kanë të njëjtin diametër dhe diametër të pabarabartë. Sidoqoftë, ato ndryshojnë në format e furnizimit:

Sipas formës, montimi i gypave me 3 drejtime përfshin majë në formë T-je, majë në formë Y dhe majë të zhdrejtë. Në të kundërt, montimi i tubave me 4 drejtime ka vetëm një formë - një kryq ku tubi kryesor dhe degët kryqëzohen vertikalisht.

3. Përdorim

Pajisjet e tubave me tre drejtime, me një hyrje dhe dy dalje, përdoren më shumë në aplikacionet që ndajnë një tubacion në dy ose bashkojnë dy linja në një. Prandaj, përdoret zakonisht në transmetimin e lëngjeve dhe gazit.

Në të kundërt, montimi i tubave me katër drejtime lejon që një tub i vetëm të degëzohet në tre drejtime të ndryshme. Është ideal për aplikime që kërkojnë konfigurime të ndërlikuara tubacionesh ose shpërndarje të lëngjeve në drejtime të shumta. Në aplikimet industriale, pajisjet e tubave me katër drejtime luajnë një rol kryesor, sepse saktësia në kontrollin e rrjedhës së lëngut është e nevojshme për funksionimin efikas.

Me një fjalë, zgjedhja midis montimit të tubave me tre dhe katër drejtime varet nga kërkesat specifike të sistemit tuaj të tubacionit dhe nga shpërndarja e dëshiruar e lëngjeve. Merrni parasysh kompleksitetin e konfigurimit të tubacioneve dhe kërkesat e kontrollit të rrjedhës për të përcaktuar përshtatjen më të përshtatshme për aplikimin tuaj.

pajisje tubash inox në magazinë

Gnee Steel - Eksperti juaj i montimit të tubave prej çeliku inox

Gnee miraton materiale premium për të prodhuar pajisje tubash çeliku inox për të siguruar prakticitetin dhe qëndrueshmërinë e tyre. Ata nuk janë të lehtë për t'u deformuar dhe ju sjellin shumë komoditet. Gjithashtu, ato janë në një gamë të gjerë madhësish dhe formash për t'iu përshtatur dimensioneve të ndryshme të tubave dhe nevojave operacionale. Për më shumë, mirëpresim të na kontaktoni: Whatsapp: + 8619949147586.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.