Pllakë vizatimi me tela inox
  1. Fillimi » produktet » Pllakë vizatimi me tela inox
Pllakë vizatimi me tela inox

Pllakë vizatimi me tela inox

Pllaka e vizatimit me tela inox është një lloj fletë që shton disa stile vijash në sipërfaqe. Ky proces jo vetëm që eliminon gërvishtjet në sipërfaqen e pllakës inox, por gjithashtu merr një shkëlqim metalik jo si pasqyrë, duke u dukur elegante dhe mat. Pra, ai aplikohet më shumë në industritë e dekorimit dhe të lehta, duke përfshirë panelet e dyerve të ashensorit, produktet dixhitale 3C, muret e logos, pajisjet shtëpiake, etj. merrni një kërkesë nga ju!

Shërbimet

Pllaka e vizatimit me tela inox është një lloj fletë që shton disa stile vijash në sipërfaqe. Ky proces jo vetëm që eliminon gërvishtjet në sipërfaqen e pllakës inox, por gjithashtu merr një shkëlqim metalik jo si pasqyrë, duke u dukur elegante dhe mat. Pra, përdoret më shumë në industritë e dekorimit dhe të lehta, duke përfshirë panelet e dyerve të ashensorit, produktet dixhitale 3C, muret e logos, pajisjet shtëpiake, etj. merrni një kërkesë nga ju!

Pllakë vizatimi me tela inox

Procesi i prodhimit të pllakës së vizatimit me tela inox

Vizatimi me tela është përcaktuar për të përdorur pajisjet e procesit të vizatimit për të kryer lëvizje të përsëritura në pllakë inox sipërfaqe për të bërë vija të rregullta dhe uniforme. Është një trajtim i thellë sipërfaqësor i sipërfaqeve inox pas turshive dhe pasivimit. Ky proces jo vetëm që riparon dhe rikthen pozicionin e gërvishtur dhe tegelin e saldimit, por gjithashtu paraqet një strukturë mëndafshi dhe mat, duke arritur më në fund efektin e përgjithshëm dekorativ.

Metoda e përpunimit të vizatimit të telit duhet të zgjidhet sipas madhësisë, formës dhe efektit të vizatimit. Në përgjithësi, ekzistojnë dy mënyra të procesit të tërheqjes së telit: vizatimi manual i telit dhe vizatimi mekanik i telave.

1. Vizatim manual i telave

Vizatimi me dorë përdoret kryesisht në disa dekorime të nivelit të lartë për përdorim antik dhe të vjetër. Trashësia dhe drejtimi i linjave të vizatimit zakonisht kontrollohen nga punëtori. Duke bërë këtë, produktet përfundimtare shpesh paraqesin një sens të fortë artistik, por disavantazhi është se prodhimi është jashtëzakonisht i ulët. I përket përpunimit të mirë manual.

2. Vizatim Mekanik i Telit

Tjetra është përdorimi i vizatimit të telit të makinës. Është përdorimi i një makinerie të posaçme për tërheqjen e telit për të lyer sipërfaqen e inoksit në vija uniforme dhe të rregullta duke përdorur furça rrotash jashtëzakonisht të forta dhe elastike dhe rripa gërryes. Duke qenë se puna kryhet automatikisht nga makina, thellësia dhe trashësia e vizatimit mund të kuptohen më mirë dhe shpejtësia është relativisht më e shpejtë. Kjo metodë përdoret zakonisht nga prodhuesit e fletëve të vizatimit të telit inox nga vende të ndryshme.

Procesi i vizatimit të telave

Paraprake

– Procesi i vizatimit, në një masë të caktuar, do të humbasë një trashësi prej çeliku inox, zakonisht 0.1 ~ 0.2 mm. Përveç kësaj, trupi i njeriut, veçanërisht pëllëmba e dorës, ka një sekretim relativisht të fortë vaji dhe djerse, i cili do të lërë gjurmë të dukshme gishtash kur prek një pllakë vizatimi me tela inoks. Prandaj, pllaka duhet të pastrohet rregullisht.

– Pas përpunimit, pllakat duhet të paketohen me kujdes me një shtresë mbrojtëse për të shmangur gërvishtjen e sipërfaqes dhe ndikimin e përfundimit. Kur paketoni, shmangni përdorimin e një filmi mbrojtës me viskozitet të fortë, në mënyrë që të parandaloni që substanca e bardhë ngjitëse në filmin mbrojtës të ngjitet në sipërfaqen e karaktereve dhe të ndikojë në sipërfaqe.

– Vizatimi i telave inox është procesi më i popullarizuar i trajtimit të sipërfaqes në industrinë e çelikut inox sot dhe ka gjithnjë e më shumë njohje tregu dhe aplikim të gjerë. Është përdorur nga gjithnjë e më shumë përdorues në mbarë botën.

Specifikimet e pllakës së vizatimit të telave SS

standard JIS, AISI, ASTM, DIN, SUS, EN, GB
Certifikatat ISO 9001, SGS, BV
notat 304, 316, 321
Trashësia 0.5 – 50 mm ose sipas dëshirës së klientit
Gjerësi 600 -1500 mm ose sipas dëshirës së klientit
Gjatësi 800 – 2000 mm ose sipas dëshirës së klientit
Sipërfaqe krehur
Modelet e sipërfaqes vija të drejta, vija të parregullta, vija të valëzuara dhe fije
Shërbimi i përpunimit lakimi, saldimi, shpimi, prerja etj
Kohë për dorëzim brenda 7-10 ditëve të punës

Katër lloje të modeleve të sipërfaqes për vizatim me tela inox

Siç e kemi thënë më lart, modelet e sipërfaqes së pllakave të vizatimit me tela inox kanë vija të drejta, vija të parregullta, stile të valëzuara, fije dhe lloje të tjera kryesore. Këtu do t'i prezantojmë ato katër modele kryesore në detaje.

1. Vijë e drejtë

Zakonisht përftohet nga fërkimi mekanik në sipërfaqen e pllakë inox për të gjeneruar një vijë të drejtë pas përpunimit. Ai përfshin linja të gjata dhe linja të shkurtra. Këto linja bëhen duke përdorur një leckë pastrimi ose një furçë inoksi në mënyrë që linjat me trashësi të ndryshme të mund të merren duke ndryshuar diametrin e furçës.

2. Linja e parregullt

Modeli në sipërfaqe është i përbërë nga rrathë modelesh rëre nga një distancë, por janë modele të parregullta të rastësishme në zonën e afërt. Kjo për shkak se ato formohen nga lëkundja e parregullt e kokës bluarëse lart e poshtë. Sipërfaqja e këtij modeli është mat, dhe kërkesa e prodhimit është gjithashtu shumë e lartë.

3. Gërmim i tërheqjes së telave

Procesi i prodhimit është përdorimi i lëvizjes boshtore të grupit të sipërm të rrotullave bluarëse në makinën e furçës ose në makinën e fërkimit, në mënyrë që sipërfaqja e çelikut të pandryshkshëm të mund të pastrohet për të marrë një strukturë të ngjashme me valën.

4. Temat

Teknologjia e përpunimit të prodhimit të këtij lloji ka disa karakteristika.

Së pari, përgatitni një motor të vogël dhe një shami rrethore që është instaluar në boshtin e tij.

Së dyti, vendosni motorin e vogël të fiksuar në tavolinë dhe duhet të formojë një kënd prej rreth 60° me skajin e tavolinës.

Së treti, një paletë është bërë për të rregulluar pllakën e çelikut të pandryshkshëm dhe një film poliestër është ngjitur në paletë përgjatë skajit të paletës për të kufizuar shpejtësinë e fillit.

Së fundi, lëvizja lineare e shamisë dhe motorit mund të rrotullohet dhe e njëjta gjerësi e modelit të fillit mund të merret në sipërfaqen e pllakës së inoksit.

Vija te drejta

Avantazhet dhe disavantazhet e pllakës së vizatimit me tela inox

Këtu janë disa të këqijat dhe avantazhet e pllakës së vizatimit të telit SS që mund t'i shikoni më nga afër.

1. Përparësitë

– Të ketë një sipërfaqe mat, të lëmuar dhe elegante

– Të ketë rezistencë të mirë ndaj korrozionit dhe performancë të përpunimit

– Më rezistente ndaj konsumit se zakonisht pllakë inox e lëmuar

– Lehtë për t’u përdorur dhe mirëmbajtur

– Të ketë ndjesi delikate të duarve dhe një efekt të fortë dekorativ

2. Disavantazhet

– Pllaka tërheqëse e telit inox është më e përshtatshme për disa aplikime me volum të ulët dhe të lehtë.

– Prodhimi i një vëllimi të madh të pllakave të tërheqjes së telit inox mund të marrë kohë. Nëse është e nevojshme, duhet të gjeni një prodhues me reputacion të pllakës së tërheqjes së telave inox për proceset e prodhimit me vëllim të madh. Gnee Steel është një prodhues dhe furnizues i besueshëm çelik inox në Kinë. Ne kemi një fabrikë me mbi 35,000 metra katrorë dhe punësojmë më shumë se 150 punëtorë. Ka 5 komplete makinerish për tërheqje teli, të cilat mund të prodhojnë pllaka teli inox prej më shumë se 5000 ton në vit.

paketë

Aplikimet e zakonshme të fletës së vizatimit me tela inox

Fletët dhe pllakat e vizatimit të telit inox mund të aplikohen në shumë fusha, duke përfshirë ndërtimin, industrinë e energjisë elektrike, ushqimin dhe përpunimin mjekësor, makineritë, harduerin dhe industrinë e lehtë. Këtu renditni disa shembuj për referencën tuaj.

– Predha, korniza, dollapë, kuti dhe depozita të pajisjeve të ndryshme.

– Panelet e dyerve të ashensorit, pajisje shtëpiake, enë gatimi, pajisje elektronike dhe projekte të tjera instalimi.

– Tabelat, muret e imazhit të kompanisë, logot e ndryshme, përkujtuesit e ndërtesave, logot e ndryshme të markave të nivelit të lartë dhe panele të tjera dekorative.

– Pajisjet e përpunimit dhe magazinimit të ushqimit dhe kimikateve, depozita për produkte të lëngshme, radiatorëve, pllaka kozmetike, rula fotokopjuese, kaldaja, këmbyes nxehtësie, kondicioner etj.

– Produkte dixhitale 3C si panele kompjuterësh fletore, tastierë, panele të telefonave celularë, korniza LCD, mbulesa baterish, rrëshqitës për mbrojtjen e kamerës, mbulesa dixhitale për lente, etj.

– Çdo projekt tjetër dekorimi i brendshëm dhe i jashtëm që mund të gjeni. Nëse keni disa ide, ejani të na kontaktoni për më shumë biseda!

Përdorimet e fletës së vizatimit me tela inox

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.