Pllakë me vrima të rrumbullakëta çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Pllakë me vrima të rrumbullakëta çeliku inox
Pllakë me vrima të rrumbullakëta çeliku inox

Pllakë me vrima të rrumbullakëta çeliku inox

Pllaka me vrima të rrumbullakëta prej çeliku inox është një lloj fletë metalike që përdoret për aplikime të ndryshme, të tilla si riparimi ose ndërtimi i makinerive, ndërtimi i strukturave, krijimi i rezervuarëve të magazinimit, shkallët e shkallëve, vendkalimet, rrethimi dhe më shumë. Ofron rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korrozionit dhe jetëgjatësi të shërbimit me një pamje ekzotike. Gnee Steel tani disponon pllaka me vrima të rrumbullakëta prej çeliku inoks në klasa të ndryshme si 304, 316, 321, 410, etj. Nëse dëshironi, mirëpresim të na kontaktoni për më shumë detaje!

Lëndë e parë
pllakë inox ">pllakë inox
Mostrat
i pranueshëm
Customization
i pranueshëm
Shërbimet

Hyrje e pllakës me vrima të rrumbullakëta çeliku inox

Pllaka me vrima të rrumbullakëta prej çeliku inox është një lloj metali që godet/shpohet pllaka inox për të formuar modele vrimash të rrumbullakëta nga myku. Shpimi i vrimës së rrumbullakët është lloji më i popullarizuar i modelit të shpuar. Pse?

Gjeometrikisht, një vrimë e rrumbullakët është forma më e fortë. Për më tepër, rrotullat e rrumbullakëta prodhohen relativisht lehtë me efekte estetike, gjë që e bën fletën me vrima të rrumbullakëta më të lirë se çdo fletë tjetër me vrima me modele të tjera vrimash. Prandaj, modeli i vrimës së rrumbullakët bëhet forma më popullore.

Specifikimi i pllakës së vrimës së rrumbullakët prej çeliku inox

Materiale të papërpunuara pllakë inox
Standardet JIS, AISI, ASTM, GB, DIN, EN
notat 304, 310, 316, 321, 409, 410, 420, etj.
Trashësia 1 – 12 mm ose sipas kërkesave të klientit
Gjerësi 600 – 1500 mm ose sipas kërkesave të klientit
Gjatësi 800 – 3000 mm ose sipas kërkesave të klientit
madhësia Hole 0.2 -155 mm ose sipas kërkesave të klientit
Modelet e vrimave raundin
Fund 2B, 2D, BA, Nr 4., HL, 6K/8K, i krehur, i lëmuar, etj.
Metodat e rregullimit të goditjes rresht i drejtë (90 gradë drejt ), rresht i shkallëzuar (60 gradë me shkallë ose 45 gradë), rresht i parregullt, rregullim i kombinuar i vrimave të mëdha dhe të vogla, etj.
Shërbim me vlerë të shtuar prerja, rrotullimi, palosja, saldimi, lakimi, etj.,
Formulari i Furnizimit në role/panele
paketë paketimin e filmit plastik dhe transportin e paletave, ose sipas kërkesave të klientit

Procesi i prodhimit të pllakave me vrima të rrumbullakëta çeliku inox

Procesi i prodhimit të pllakave me vrima të rrumbullakëta prej çeliku inox tregohet si më poshtë:

1. Fillimisht zgjidhni materialin: pllaka inox.

2. Përgatitni kallëpin me vrima të rrumbullakëta.

3. Goditje me grusht.

4. Prerja e pllakës: prerë pjatën në madhësinë e kërkuar sipas nevojave të klientit.

5. Rrafshim: përdorni një makinë ndreqëse për të rivendosur pllakën e shpuar në gjendjen e saj origjinale të sheshtë pas deformimit me shpim.

Karakteristikat e pllakës së vrimës së rrumbullakët prej çeliku inox

1. Rezistencë e mirë korrozioni

Një nga përfitimet kryesore të përdorimit të çelikut inox për këtë rrjetë është rezistenca e tij e fortë ndaj ndryshkut dhe korrozionit. Kjo e bën produktin të qëndrueshëm, veçanërisht në mjedise të ekspozuara ndaj lagështirës ose kimikateve.

2. Projektimi i vrimave

Dizajni i vrimës së rrumbullakët mund të sigurojë një sërë veçorish funksionale dhe dekorative.

Për shembull, siguron kalimin e dritës, lëngjeve, zërit dhe ajrit, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për ventilim, filtrim, skanim dhe aplikime të tjera. Për më tepër, perforimet uniforme mund të shërbejnë për qëllime estetike, duke i dhënë një pamje moderne projekteve arkitekturore ose projektuese.

3. Peshë e lehtë

Dizajni i shpimit gjithashtu e bën atë shumë më të lehtë se pllakat inox me të njëjtën madhësi.

4. Mirëmbajtje e lehtë

Materiali inox siguron një sipërfaqe të lëmuar. Kjo e bën të lehtë pastrimin dhe mirëmbajtjen, duke reduktuar nevojën për pastrim dhe mirëmbajtje të shpeshtë.

Modelet e vrimave të rrumbullakëta

Aplikimet e pllakave me vrima të rrumbullakëta çeliku inox

Sot, fleta e vrimës së rrumbullakët ss me vrima është aplikuar në fusha të ndryshme për të arritur qëllimin e izolimit të zërit, dekorimit, ventilimit dhe filtrimit. Shembujt tipikë përfshijnë:

Veshje, mure, ndarje dhe panele tavani

Rroba dielli dhe krem ​​dielli

Filtra për sitën e grurit, gur ranor dhe mbeturina kuzhine

Panele dekorative për banister dhe ballustradë

Mbrojtësit mbrojtës të pajisjeve të makinerive

Fletët e ventilimit si grilat e kondicionimit

Paneli për reduktimin e zhurmës

mobilje ditore si shporta me fruta, mbulesa ushqimore, tavolina, stola, rafte etj

Afishimi i sinjalistikës së qendrës tregtare

Difuzorë ose mbulesa për pajisjet e ndriçimit

Rrjeta rrethuese e kafshëve

Aplikimet e pllakave me vrima të rrumbullakëta çeliku inox

Kontakt Gnee Steel për pllaka inox me vrima të rrumbullakëta

Nëse jeni duke kërkuar për fletë çeliku inox me vrima të rrumbullakëta, Gnee ofron një shumëllojshmëri opsionesh për sa i përket trashësisë, madhësive, modeleve të vrimave dhe përqindjes së sipërfaqes së hapur. Si furnizuesi kryesor në botë i produkteve prej çeliku inoks, Gnee Stainless Steel u ofron klientëve pllaka me vrima të rrumbullakëta prej çeliku inoks me cilësi të lartë dhe produkte të tjera çeliku inox me çmime shumë konkurruese.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.