Tub reduktues prej çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Tub reduktues prej çeliku inox
Tub reduktues prej çeliku inox

Tub reduktues prej çeliku inox

Tubi reduktues prej çeliku inox është një lloj tubi që përdoret për të lidhur tuba ose tuba me diametra të ndryshëm. Është projektuar për të reduktuar diametrin e tubit ose tubit në një skaj për të lejuar një tranzicion të qetë midis madhësive të ndryshme, duke siguruar një lidhje harmonike. Në ditët e sotme, tubat e reduktimit të çelikut inox përdoren zakonisht në industri të ndryshme, duke përfshirë hapësirën ajrore, automobilat, përpunimin kimik, prodhimin dhe naftën dhe gazin.

Shërbimet

Çfarë është tubi reduktues prej çeliku inox?

Tubi reduktues prej çeliku inox është një montim tubash që përdoret për të lidhur tuba prej çeliku të pandryshkshëm ose tuba të madhësive të ndryshme. Është projektuar për të ulur diametrin në njërin skaj, duke lejuar një lidhje të qetë midis tubave ose tubave të madhësive të ndryshme.

Specifikimi i tubit reduktues prej çeliku inox

Materiale të papërpunuara tub çeliku inox, pllakë inox
standard JIS, AISI, ASTM, DIN, SUS, EN, GB
Certifikatat ISO 9001, SGS, BV, GB
notat 304, 310, 316, 321, 410, 420, etj
Trashësia 1.5 – 26 mm ose sipas kërkesave të klientit
Forma reduktues koncentrikë prej çeliku inox, reduktues ekscentrikë prej çeliku inox
Kohë për dorëzim brenda 7-10 ditëve të punës

* Njoftim:

Rrumbullakësia e reduktuesit ekscentrik nuk duhet të jetë më e madhe se 1% e diametrit të jashtëm të skajit përkatës dhe devijimi i lejuar është ±3 mm; vijat qendrore të dy skajeve të reduktuesit koncentrik duhet të përkojnë, dhe devijimi i lejuar i vlerës së ekscentricitetit është ±5 mm.

Llojet e tubave reduktues prej çeliku inox

Llojet e reduktimit të çelikut inox mund të ndahen në lloje të ndryshme sipas formës, procesit të prodhimit dhe klasës. Le të shohim më poshtë.

1. Formë

Sipas formave, tubat reduktues të çelikut inox zakonisht ndahen në reduktues koncentrikë prej çeliku inoks dhe reduktues ekscentrikë prej çeliku inox.

Reduktuesit koncentrikë prej çeliku inox nënkuptojnë se qendra e rrethit është në të njëjtën linjë.

Reduktuesit ekscentrikë prej çeliku inox nënkuptojnë se njëra anë është më e madhe në diametër se tjetra, duke krijuar një lidhje të kompensuar ose të çuditshme.

tuba reduktues prej çeliku inox

2. Procesi i prodhimit

Sipas procesit të prodhimit, tubi reduktues prej çeliku inox përgjithësisht ndahet në tuba reduktues të salduar prej çeliku inox dhe tuba reduktues të salduar prej çeliku inox.

Tubi reduktues i pandryshkshëm prej çeliku inox: duhet të vendosni tubin e çelikut inox në kallëpin e formimit dhe të shtypni ose zgjeroni përgjatë drejtimit aksial të tubit bosh. Metali lëviz përgjatë zgavrës së mykut dhe tkurret në formë.

Tub reduktues prej çeliku inox i salduar: bëhet me saldim pllakë inox për të formuar pajisjet përkatëse reduktuese të tubave.

3. Klasë

Sipas shkallës së çelikut të pandryshkshëm, mund të ndahet në tuba reduktues prej çeliku inox në klasa të ndryshme, të tilla si tuba reduktues prej 304 inox, 316 tuba reduktues çeliku inox, 321 tuba reduktues prej çeliku inox, etj.

Shiten tuba reduktues inox

Vetitë e tubave reduktues të çelikut inox

1. Rezistencë e mirë ndaj korrozionit

Tubat e reduktimit të çelikut inox janë bërë nga çelik inox me cilësi të lartë. Prandaj, ofron rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit, duke e bërë tubin të përshtatshëm për aplikime ku kërkohet forca dhe rezistenca ndaj mjediseve të vështira.

2. Qëndrueshmëri e madhe

Ata zakonisht kanë një jetë më të gjatë shërbimi sesa tubat reduktues konvencional, pothuajse më shumë se 30 vjet.

3. Rezistenca ndaj nxehtësisë

Ato mund të përballojnë temperaturat dhe presionet e larta, duke i bërë ato të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh.

4. Dizajne të ndryshme

Dimensionet e tubave reduktues të çelikut inox mund të ndryshojnë në varësi të kërkesave specifike të projektit. Në Gnee Steel, ato janë të disponueshme në madhësi të ndryshme, trashësi muri dhe gjatësi për të përmbushur kërkesat e klientëve.

5. Instalimi Easy

Ekzistojnë metoda të ndryshme lidhjeje për reduktimin e tubave inox. Metodat e zakonshme përfshijnë llojin e ngjeshjes, llojin e bashkimit, llojin e filetos shtytëse, llojin e saldimit me fole, lidhjen e fllanxhës së bashkimit dhe saldimin dhe lidhjen tradicionale. Të gjitha janë të lehta për t'u instaluar.

Përveç kësaj, nyjet e lidhjes mund të vulosen me gomë silikoni, gome nitrili dhe gome EPDM që plotësojnë kërkesat standarde.

pajisje tubash prej çeliku inox

Aplikimet e tubave reduktues prej çeliku inox

Këto pajisje tubash janë projektuar posaçërisht për shumë aplikacione kërkuese si kimike, naftë, gjenerim energjie, ndërtim, energji, etj. Për shembull, ato mund të përdoren në instrumente, përpunim tubash, transmetim të lëngjeve ose gazit, presion të lartë dhe temperaturë sistemet e kontrollit.

Për më tepër, vlen të përmendet se tubat reduktues prej çeliku inox përdoren shpesh së bashku me pajisje çeliku inox, të tilla si bërryla, majë, reduktues dhe fllanxha. Këto pajisje përdoren për të lidhur dhe bashkuar seksione të ndryshme të sistemit të tubave.

Në përgjithësi, tubat reduktues të çelikut inox janë komponentë të gjithanshëm që luajnë një rol vendimtar në industri të ndryshme, duke ofruar një zgjidhje të besueshme dhe të qëndrueshme për lidhjen e tubave ose tubave të madhësive të ndryshme.

aplikimet e tubave reduktues prej çeliku inox

Faktorët që duhen marrë parasysh kur zgjidhni tuba reduktues prej çeliku inox

Kur zgjidhni tuba reduktues prej çeliku inox, është e rëndësishme të merren parasysh faktorë të tillë si klasa e materialit, madhësia, trashësia e murit dhe lidhjet fundore. Zgjedhja e specifikimeve të duhura bazuar në kërkesat specifike të aplikacionit është thelbësore për aplikacionet tuaja. Nëse keni ndonjë pyetje, mirëpresim kontaktoni ekipin tonë teknik per ndihme.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.