Kanal çeliku inox
 1. Fillimi » produktet » Kanal inox
Kanal çeliku inox

Kanal çeliku inox

Një rrip i gjatë çeliku që ka një brazdë tërthore quhet çelik i kanalit inox. Është një element strukturor prej çeliku inox i mbështjellë në nxehtësi. Me një shpinë të drejtë dhe dy zgjatime vertikale në krye dhe në fund, seksioni i tij ka formën e një katrori C. Rrezet specifike në qoshet e brendshme të kanaleve u japin atyre forcë dhe ngurtësi për një sërë përdorimesh.

Shërbimet

Çfarë është Chanel Stel?

Një rrip i gjatë çeliku me një seksion kryq të formuar si një brazdë quhet çeliku i kanalit dhe është bërë prej çeliku me aliazh të ulët ose çeliku të rregullt me ​​karbon.

Ekzistojnë dy lloje të çelikut të kanaleve: çeliku me kanal të lehtë dhe çeliku me kanal të rregullt. Të dyja format e tyre janë identike. Pesha e njësisë është më e vogël dhe trashësia e belit dhe këmbës prej çeliku me kanal të lehtë janë më të holla se ato të çelikut me kanal të rregullt. Formula për shprehjen e specifikimeve dhe modeleve të çelikut të kanalit është "lartësia e belit * gjatësia e këmbës * trashësia e belit". Njësia e matjes është milimetri (mm), dhe formula për kërkesat e kategorive të mëdha është shpesh "(lartësia e belit/10)#". "200*73*7" tregon çelik me kanal 20#, për shembull. Ky kanal çeliku ka një gjatësi të belit prej 200 mm, një gjatësi të këmbës 73 mm dhe një trashësi beli 7 mm. Sipas gjatësive të ndryshme të këmbëve dhe trashësisë së belit, specifikimet me lartësi beli 140 mm e lart identifikohen gjithashtu nga a, b dhe c; specifikimet dhe peshat e njësisë janë a

Çfarë është Si palodhur Szhvishem Channel?

Një rrip i gjatë çeliku që ka një brazdë tërthore quhet çelik i kanalit inox. Është një element strukturor prej çeliku inox i mbështjellë në nxehtësi. Me një shpinë të drejtë dhe dy zgjatime vertikale në krye dhe në fund, seksioni i tij ka formën e një katrori C. Rrezet specifike në qoshet e brendshme të kanaleve u japin atyre forcë dhe ngurtësi për një sërë përdorimesh.

Ngjashëm me trarët I, ekzistojnë dy kategori për çelikun e kanalit inox të prodhuar nga çelik inox: çeliku me kanal konvencional dhe çeliku me kanal të lehtë. Për më tepër, në milimetra janë specifikimet e modelit dhe lartësia e belit (h), gjerësia e këmbës (b) dhe trashësia e belit (d). Për të dalluar numrat e modelit, të cilët tregohen me numra, shtoni a, b, c, etj. në të djathtë të numrit të modelit.

Çfarë Ajeni Si palodhur Szhvishem Chanel Ste tel PERFORMANCA Aharaçet?

Një profil tipik çeliku me një sërë tiparesh të dallueshme të performancës është kanali prej çeliku inox. Këto janë karakteristikat e tij kryesore:

 1. Stabiliteti strukturor: Çeliku me kanal i bërë nga çelik inox është shumë i fortë, i ngurtë dhe rezistent ndaj presionit. Për shkak të integritetit të tij strukturor, ai është alternativa më e mirë për një sërë detyrash, duke përfshirë ndërtimin, prodhimin dhe urat.
 2. Fortësi e lartë dhe rezistencë e fortë ndaj presionit: Forma e prerjes tërthore të çelikut të kanalit kontribuon në forcën e lartë dhe rezistencën ndaj presionit, duke i mundësuar atij të përballojë presionin e jashtëm dhe të ruajë qëndrueshmërinë e strukturës.
 3. Pesha e lehtë: Çeliku i kanalit inox është shumë i lehtë në krahasim me format e tjera të çelikut. Për shkak të kësaj, çeliku i kanalit është materiali i preferuar për përdorime që kërkojnë reduktim të ngarkesës strukturore. Për më tepër, pesha e reduktuar ul kostot e transportit dhe rrit efikasitetin e ndërtesës.
 4. Sperformanca e fortë e përpunimit: Çeliku i kanalit inox ka performancë të fortë përpunimi gjatë prodhimit dhe ndërtimit, sepse është i thjeshtë për t'u prerë, salduar dhe bashkuar. Çeliku i kanalit mund të ndërveprojë në mënyrë efikase me komponentë të tjerë dhe të përshtatet me një sërë kërkesash të vështira të projektimit falë performancës së tij të përpunimit.
 5. Kosto-efektive: Çeliku i kanalit ka një jetë të gjatë shërbimi dhe është shumë i lirë për t'u prodhuar. Si rezultat, çeliku i kanalit është një opsion materiali me çmim të arsyeshëm dhe i dobishëm që mund të plotësojë kërkesat e projektit inxhinierik duke ruajtur stabilitetin strukturor dhe besueshmërinë gjatë gjithë kohës.

Në përgjithësi, stabiliteti strukturor, efektiviteti i lartë i kostos, performanca e mirë e përpunimit, pesha e ulët dhe rezistenca e fortë ndaj presionit janë cilësitë e çelikut të kanalit inox. Për shkak të këtyre cilësive, çeliku i kanalit tani përdoret shpesh në një gamë të gjerë fushash inxhinierike dhe shpesh zgjidhet si material për projekte duke përfshirë prodhimin, zhvillimin e infrastrukturës dhe ndërtimin.

Aaplikimet e Si palodhur Szhvishem Chanel

Kanalet inox janë të forta, rezistente ndaj korrozionit dhe të gjithanshëm, duke i bërë ato të përshtatshme për një gamë të gjerë përdorimesh.

 • Zbatimet në strukturë: Aty ku nevojiten forca dhe ngurtësia, kanalet e inoksit përdoren shpesh në aplikime strukturore. Ato mund të aplikohen në kulla, rrëshqitje, platforma, mbajtëse, korniza dhe elementë të tjerë strukturorë.
 • Mjediset korrozive: Sektorët e përpunimit kimik, petrokimik dhe detar janë ndër kushtet gërryese ku përdoren kanalet e çelikut inox. Ato janë perfekte për këto situata për shkak të rezistencës së tyre të lartë ndaj korrozionit.
 • Aplikimet arkitekturore: Projektet që përfshijnë arkitekturën përdorin gjithashtu kanale inox. Ato mund të përdoren si veçori arkitekturore dhe për qëllime dekorative përveç sigurimit të mbështetjes strukturore për ndërtesat.
 • Detyrat e fabrikimit: Kur nevojiten forca, qëndrueshmëria dhe rezistenca ndaj korrozionit, kanalet e çelikut inox përdoren shpesh në një sërë projektesh fabrikimi. Ata janë të punësuar në sektorët e prodhimit, transportit dhe ndërtimit.
 • Mbështetja dhe përforcimi: Në një sërë aplikimesh, kanalet inox ofrojnë mbështetje dhe përforcim. Ata janë të punësuar në ndërtimin e vendkalimeve, platformave, urave dhe ndërtesave të tjera që duhet të jenë në gjendje të mbajnë ngarkesa.
 • Industritë kimike dhe petrokimike: Për shkak se kanalet e çelikut inox janë rezistente ndaj substancave gërryese dhe temperaturave të larta, ato janë të përshtatshme për t'u përdorur në këto industri.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

 • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
 • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
 • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.