Pllakë e shpuar prej çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Pllakë e shpuar inox
Pllakë e shpuar prej çeliku inox

Pllakë e shpuar prej çeliku inox

Pllaka e shpuar prej çeliku inox, e njohur gjithashtu si pllakë me vrima të rrumbullakëta prej çeliku inox, është një fletë metalike që është shpuar, stampuar ose prerë mekanikisht në pllaka inox. Kjo metodë është ideale për të krijuar madhësi, forma ose modele të ndryshme vrimash për qëllime praktike ose estetike. Prandaj, është gjerësisht në projektet HVAC (ngrohje, ventilim dhe ajër të kondicionuar), veshje të brendshme dhe të jashtme, shtypjen e zërit, skanim, mbështetje strukturore, mobilje dhe më shumë. Pllakat prej çeliku të pandryshkshëm të shpuar Gnee janë të disponueshme në forma të ndryshme vrimash, lartësi, madhësi dhe nota. Nëse jeni të interesuar, ejani të na kontaktoni për më shumë detaje!

Shërbimet

Pllaka e shpuar prej çeliku inox, e njohur gjithashtu si pllakë me vrima të rrumbullakëta prej çeliku inox, është një fletë metalike që është shpuar, stampuar ose prerë mekanikisht. pllakë inoxs. Kjo metodë është ideale për të krijuar madhësi, forma ose modele të ndryshme vrimash për qëllime praktike ose estetike. Prandaj, është gjerësisht në projektet HVAC (ngrohje, ventilim dhe ajër të kondicionuar), veshje të brendshme dhe të jashtme, shtypjen e zërit, skanim, mbështetje strukturore, mobilje dhe më shumë. Gnee Pllakat inox me vrima janë të disponueshme në forma të ndryshme vrimash, nivele, madhësi dhe nota. Nëse jeni të interesuar, ejani të na kontaktoni për më shumë detaje!

Pllaka me vrima inox

Specifikimet e pllakës së çelikut të shpuar

Materiale të papërpunuara pllakë inox
Standardet JIS, AISI, ASTM, GB, DIN, EN
notat 304, 310, 316, 321, 409, 410, 420
Trashësia 0.5 – 15 mm ose sipas kërkesave të klientit
Gjerësi 600 – 1500 mm ose sipas kërkesave të klientit
Gjatësi 800 – 2000 mm ose sipas kërkesave të klientit
madhësia Hole 0.2 -155 mm ose sipas kërkesave të klientit
Modelet e vrimave vrima të rrumbullakëta, katrore, drejtkëndëshe, me vrima ose të zgjatura, gjashtëkëndore, trekëndëshe, gjeometrike, mikroporoze, diamanti, vrima të parregullta ose sipas kërkesave të klientit
Fund 2B, 2D, BA, Nr 4., HL, 6K/8K, i krehur, i lëmuar, etj.
Metodat e rregullimit të goditjes rresht i drejtë (90 gradë drejt ), rresht i shkallëzuar (60 gradë me shkallë ose 45 gradë), rresht i parregullt, rregullim i kombinuar i vrimave të mëdha dhe të vogla, etj.
Shërbim me vlerë të shtuar prerja, rrotullimi, palosja, saldimi, lakimi, etj.,
paketë paketimin e filmit plastik dhe transportin e paletave, ose sipas kërkesave të klientit

Paraprake

1. Në përgjithësi, madhësia e vrimës së një pllake të shpuar inox nuk duhet të jetë më e ulët se trashësia e një pllake të shpuar inox, që është parimi i vrimës më të vogël të pllakës së shpuar. Për shembull, nëse trashësia e pllakës së shpuar është 1.0 mm, atëherë hapja minimale e pllakës së shpuar mund të bëhet 1 mm; nëse trashësia e pllakës së shpimit është 5 mm, atëherë hapja minimale e pllakës së shpuar mund të bëhet 5 mm.

2. Kur pastroni dhe mirëmbani pllakën e shpuar inox, mos përmbani substanca të forta acide ose alkaline në larës. Sepse këto substanca do të formojnë drejtpërdrejt oksidim dhe ndryshk me përbërësit e tjerë të materialit në çelik përveç kromit, duke shkaktuar kështu korrozion.

Pllakë çeliku inox e shpuar

Si është bërë pllaka e shpuar inox?

Kur bëhet fjalë për shpimin, pajisjet kompjuterike të kontrolluara numerike (CNC) përdoren zakonisht pasi ato mund të programohen lehtësisht për të kaluar me shpejtësi mbi një fletë çeliku inox, duke vendosur vrima me saktësi dhe saktësi. Këtu janë disa hapa të rëndësishëm që mund t'i hidhni një sy.

1. Përgatitja e materialit: hiqni pllakat e inoksit.

2. Përgatitja e mykut: përgatitni madhësinë e vrimës dhe modelet e vrimave që i duhen klientit.

3. Vajrimi i makinerive: makineritë shpuese zakonisht ftohen me vaj lubrifikues pasi fërkimi metal mbi metal i bën ato shumë të nxehta.

4. Shpimi: fiksoni pllakën e çelikut të pandryshkshëm në makinën shpuese. Gjatë funksionimit, goditjet shpuese lëvizin vazhdimisht lart e poshtë, duke krijuar vrima në çelik inox.

5. Nivelimi i pllakave: Për shkak se rrjeta e shpimit i nënshtrohet niveleve të ndryshme të stresit gjatë procesit të prodhimit, ajo mund të deformohet. Ne duhet të përdorim një makinë nivelimi për të rikthyer pllakën shpuese të shpuar dhe të deformuar në gjendjen e saj origjinale të sheshtë.

6. Prerja e pllakave: kemi prodhuar një pllakë të tërë prej çeliku të pandryshkshëm dhe pasi të ketë përfunduar prodhimi, duhet ta presim në madhësinë standarde të kërkuar nga klientët.

7. Pastrimi i pllakës: pastroni dhe rregulloni sipërfaqen e pjatës.

8. Ekzaminimi: kontrolloni nëse produkti është i kualifikuar.

9. Paketimi: produktet e gatshme do të presin për transport.

Përpunimi me grusht

Përfitimet e pllakës së çarë prej çeliku inox

Materiali i shpuar prej çeliku inox mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh. Kjo për shkak se ky lloj produkti ka disa përfitime interesante për një sërë projektesh. Këtu mund të hidhni një sy.

1. Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit dhe ndryshkut

Kjo lloj fletë përdor një pllakë inox si substrat, i cili është një material aliazh që përmban krom për t'i rezistuar oksidit të hekurit të formuar nga ndërveprimi me oksigjenin. Kjo siguron rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe ndryshkut. Prandaj, mund të përdoret gjerësisht në mjedise të ndryshme gërryese.

2. Sipërfaqe e sheshtë dhe peshë e lehtë

Me sy të lirë, pllaka e shpuar inox ofron një pamje të këndshme dhe të kënaqshme. Ka rrjetë të sheshtë, vrima uniforme, ngjyrë të bardhë-argjendi, peshë të lehtë dhe dizajn të thjeshtë, duke e bërë atë ideal për t'u formuar në forma tredimensionale për të rritur forcën dhe ngurtësinë. Përveç kësaj, me një shumëllojshmëri të gjerë modelesh dhe trashësish për të zgjedhur, ju keni njëfarë kontrolli mbi nivelin e dritës së diellit që hyn në një ndërtesë.

3. Jetëgjatësi e gjatë dhe Qëndrueshmëri e madhe

Ka një jetë të gjatë shërbimi, e cila është 3 deri në 5 herë më shumë se ajo e pllakës së zakonshme të shpuar prej çeliku. Kur fabrikohen në dizajne me vrima, këto metale kanë të njëjtën tërheqje estetike si metalet më të lehta, por janë mjaft të forta për të duruar kushte të vështira dhe stresuese. Kjo veçori e veçantë e metaleve të shpuar është një nga arsyet që ato përdoren kaq gjerësisht.

4. Performancë e mirë e filtrimit

Me modelet e saj unike të modelit të vrimave, pllaka e çelikut inox me vrima kombinon performancën funksionale dhe dekorative. Ka përshkueshmëri të mirë të ajrit, përshkueshmëri nga drita dhe përshkueshmëri nga uji, të cilat mund të zvogëlojnë bllokimin dhe humbjen e materialeve dhe të zvogëlojnë konsumin e energjisë.

Vrima uniforme

5. Vetia e thithjes së zërit

Studimet kanë treguar se metalet me vrima ndihmojnë në uljen e niveleve të zërit. Prandaj, metali i shpuar inox përdoret shpesh për përhapjen e zërit, izolimin e zërit dhe reduktimin e emetimeve akustike. Kjo performancë i ndihmon njerëzit ose punëtorët të kufizojnë efektet shëndetësore të zhurmës.

6. Fortësi e lartë dhe përpunueshmëri e mirë

Pavarësisht nga vrimat, rrjetat metalike të shpuara janë ende shumë të forta dhe të forta. Prandaj, mund të përpunohet më tej me prerje, saldim, lakim, etj.

7. Mirëmbajtje e lehtë

Sipërfaqja e saj e lëmuar nuk është e lehtë për të grumbulluar papastërti, gjë që është e favorshme për pastrim dhe mirëmbajtje.

8. Zgjidhje miqësore me mjedisin

Është një material i gjelbër që mund të kënaqë nevojat e klientëve dhe të shoqërisë.

Së pari, të gjitha metalet e shpuara mund të ripërdoren, mblidhen, riciklohen dhe formohen në fletë të reja. Kjo redukton varfërimin e burimeve tona natyrore dhe promovon qëndrueshmërinë.

Së dyti, nga vetë natyra e tij, metali i shpuar është ekologjik, duke përdorur më pak metal se një panel metalik me të njëjtën madhësi. Perforimet ulin sasinë e metalit midis 10% dhe 40%. Pesha e reduktuar do të thotë që kërkohet më pak karburant për ta transportuar atë në projektet tuaja.

Së fundi, mund të përmirësojë efikasitetin e energjisë dhe performancën e ndërtesës.

Modele të ndryshme vrimash

Cilat janë aplikimet për pllakat metalike të shpuara SS?

Fleta e çelikut inox me shpim është e përshtatshme për një sërë aplikimesh strukturore dhe dekorative, duke përfshirë, por pa u kufizuar në:

1. Ndërtim

Mund të aplikohet në punime të ndryshme konstruktive çeliku, veshje të brendshme dhe të jashtme, panele mbushëse, tavane të varura dhe ndriçim, sisteme fasade, mure ndarëse, dysheme, dritare, dyer, arkadat dhe tenda, porta, grila, mbulesa sigurie, mbulesa kolonash, dyqane pajisjet, pajisjet e vendit, etj.

2. Zhurma Reduktimi

Mund të aplikohet në pajisjet për reduktimin e zhurmës, fletët izoluese të zërit, grilat e altoparlantëve, shpërndarësit, etj.

3. Gardhe & Screening & Filtrim

Së pari, mund të lejojë kalimin e dritës, lëngjeve dhe ajrit. Aplikimet përfshijnë roje të ajrit të kondicionuar, projekte HVAC (ngrohje, ventilim dhe ajër të kondicionuar), pjesë të filtrimit, projekte të mbetjeve të ujit, etj.

Dhe më pas, format e ndryshme të vrimave në pjatë ofrojnë një mundësi kontrolli. Përdorimet mund të gjenden në ekrane të ndryshme, makina klasifikimi, sita tharëse dhe ndarëse, ndarëse patate, presa për lëngje frutash dhe perimesh etj.

Së fundi, kur përdoret për rrethim, mund të përdoret për mbrojtje mekanike dhe të kafshëve, duke përfshirë grilat, rrethimet për bagëtinë, rrethimin e autostradës, etj.

Aplikacionet e pllakave të shpuara SS

4. transport

Metalet me vrima prej çeliku inox janë gjithashtu një material ideal që përdoret për prodhimin e automobilave. Ata kanë forcë të shkëlqyer, por janë mjaft të lehta për t'iu përshtatur nevojave të një automjeti. Mund të gjendet në grilat e radiatorit, mbrojtëset e silenciatorit, mburojat e nxehtësisë, riparimet e automobilave, pjesët e rimorkios, leximet dhe ngritësit e shkallëve, komponentët e anijeve, kamionët, autobusët, trenat, trenat e metrosë, anijet, kurthe të airbagëve, mbulesat e altoparlantëve dhe akordimi i makinave, dhe të ngjashme.

5. Home Pajisje

Mund të jenë disa komponentë thelbësorë për pajisjet shtëpiake, duke përfshirë ftohësit, dërrasat e kullimit, filtrat e makinave larëse, dyert për mikrovalët, bateritë për lavatriçe, enë centrifugale, grila për ndenjat e sobave të kuzhinës dhe aspiratorët e ventilimit, raftet për skarë, rende shtesë për mish- makina bluarëse, kapakë me vrima për tenxhere dhe tepsi dhe të ngjashme.

tabaka kabllosh, kompjuterë, video, marrës dhe transmetues satelitorë, dekodera, kuti për tabelat e shërbimit të shtëpisë, etj.

6. Përdorime Publike

Mund të përdoret gjithashtu në aplikacione të ndryshme DIY, pajisje ndriçimi, stola parku, enë plehrash, gardhe, tabela, tabela mesazhesh dhe njoftimesh, dekorime mobiljesh, sisteme raftesh, kosha mbeturinash, enë gatimi, përpunim ushqimesh dhe pijesh, përpunim farmaceutik dhe kimik, vaj dhe pajisjet e kërkimit të gazit, shenjat komerciale e kështu me radhë.

Përdorimet e pllakave të shpuara inox

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.