Pllakë inox me trashësi mesatare
  1. Fillimi » produktet » Pllakë inox me trashësi mesatare
Pllakë inox me trashësi mesatare

Pllakë inox me trashësi mesatare

Në përgjithësi, pllaka inox me trashësi mesatare i referohet pllakës prej çeliku inox me trashësi 4 - 25 mm. Shpesh prodhohet nga rrotullimi i nxehtë ose i ftohtë, i cili ofron rezistencë të lartë, rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe përpunueshmëri të mirë. Kjo ofron një zgjidhje të përsosur për të përmbushur aplikime të ndryshme, duke përfshirë strukturat e çelikut, enët nën presion, ndërtimin e anijeve, inxhinierinë e automobilave, projektet detare, etj. Gnee Steel ofron pllaka premium prej çeliku inox me trashësi mesatare në klasat 321, 347, 410 dhe 904L. Nëse jeni të interesuar, ejani të na kontaktoni për më shumë!

Shërbimet

Në përgjithësi, i referohet pllakave me trashësi të mesme prej çeliku inox pllakë inox me trashësi 4 – 25 mm. Shpesh prodhohet nga rrotullimi i nxehtë ose i ftohtë, i cili ofron rezistencë të lartë, rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe përpunueshmëri të mirë. Kjo ofron një zgjidhje të përsosur për të përmbushur aplikacione të ndryshme, duke përfshirë strukturat e çelikut, enët nën presion, ndërtimin e anijeve, inxhinierinë e automobilave, projektet detare, etj. Gnee Steel ofron pllaka çeliku inox premium me trashësi mesatare në klasat 321, 347, 410 dhe 904L. Nëse jeni të interesuar, ejani të na kontaktoni për më shumë!

Pllaka inox me trashësi mesatare

Specifikimet e produktit

standard DIN, JIS, AISI, ASTM, GB, BS
notat 321, 347, 410 dhe 904L
Trashësia 4-25 mm
Gjerësi 600 - 1500 mm
Gjatësi 800 - 2000 mm
Teknika të mbështjellë të nxehtë dhe të mbështjellë të ftohtë
Sipërfaqe 2B, 2D, BA, NR. 1, NR. 4, NR. 8, 8K, pasqyrë, embossed, linjë flokësh, rërë, e krehur, gravurë, etj
paketë paketë standarde për eksport të detajuar

Lloje të ndryshme të pllakës inox me trashësi të mesme

Pllakat inox me trashësi mesatare mund të klasifikohen sipas forcës, metodës së prodhimit, notave dhe përdorimit. Këtu i hedhim një vështrim më të afërt.

1. Forcë

Sipas klasifikimit të forcës, në përgjithësi vlerësohet nga kufiri i poshtëm i rezistencës në tërheqje. Pllaka prej çeliku inox me trashësi mesatare me një rezistencë në tërheqje mbi 50 kgf/cm quhet një pllakë inox me trashësi mesatare me rezistencë të lartë.

2. Metoda e Bërjes

Kjo pllakë prodhohet shpesh nga proceset e rrotullimit, duke përfshirë rrotullimin e nxehtë dhe rrotullimin e ftohtë. Në përputhje me rrethanat, ajo mund të ndahet në pllakë inox me trashësi mesatare të mbështjellë të nxehtë dhe pjatë me trashësi mesatare të mbështjellë të ftohtë.

3. Klasë

Sipas përbërjes kimike të çelikut inox dhe tabelës së klasës së çelikut inox, mund të ndahet në:

321 pllaka inox me trashësi mesatare,

347 pllaka inox me trashësi mesatare,

410 pllaka inox me trashësi mesatare,

Pllaka inox 904L me trashësi mesatare.

4. Përdorim

Sa i përket përdorimeve specifike, kjo lloj pjate mund të kategorizohet në:

Pllakë inox me trashësi mesatare për ndërtimin e anijeve: përdoret për prodhimin e bykëve të anijeve detare dhe të brendshme.

Pllakë inox me trashësi mesatare për prodhimin e kaldajave: përdoret në prodhimin e kaldajave të ndryshme dhe aksesorëve të rëndësishëm.

Pllakë inox me trashësi mesatare për prodhimin e enëve nën presion: aplikohet në prodhimin e enëve nën presion dhe pajisjeve të tjera të ngjashme për naftën, ndarjen e gazit kimik dhe ruajtjen dhe transportin e gazit.

Pllakë inox me trashësi mesatare për kornizën e automobilave: përdoret për të bërë trarët e automobilave si trarë dhe trarë gjatësorë.

Pllakë inox me trashësi mesatare për saldim: përdoret për saldimin e pjesëve.

Pllakë inox me trashësi mesatare për qëllime të veçanta: përdoret për disa artikuj të veçantë.

Pllaka inox me trashësi mesatare 1

Procesi i prodhimit të pllakës inox me trashësi mesatare

Sipas standardeve të industrisë, një pllakë inox me trashësi mesatare zakonisht përpunohet me teknikë rrotullimi në të rënda pllaka inox. Ai përfshin rrotullimin e nxehtë dhe të ftohtë.

1. Rrotullim i nxehtë

Bileta do të nxehet në një temperaturë të caktuar për t'u prodhuar në mënyrë që të kursehet konsumi i karburantit. Procesi i prodhimit përfshin:

Përgatitja e biletave - futja në furrë - ngrohje - turshi - pjekje - rrotullim - ngrohje - pjekje - rrotullim (hera e dytë) - përmasa - rregullim - nivelim - ftohje - ekzaminim - testim - paketim - pritje për shitje

2. Rrokullisja e ftohtë

Duke përdorur pllakën me trashësi mesatare të mbështjellë me mbështjellje të nxehtë si nënshtresë, zakonisht mbështillet në temperaturën e dhomës. Për krahasim, pllaka me trashësi mesatare prej çeliku të mbështjellë në të ftohtë ka një përfundim më të ndritshëm, madhësi më të saktë dhe aftësi më të mirë përpunimi.

Rolling Hot vs Ftohtë Rolling

Karakteristikat e përgjithshme

Karakteristikat e pllakës SS me trashësi të mesme përfshijnë:

1. Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit dhe ndryshkut

Është vërtetuar se produkti inox ka performancë më të fortë kundër korrozionit se çeliku i zakonshëm për sa i përket ajrit, avullit, ujit, tretësirës, ​​mediave kimikisht agresive (si acidi, alkali, dhe kripë,) dhe substanca të tjera gërryese.

2. Temperatura e lartë dhe Rezistenca ndaj oksidimit

Të gjitha pllakat inox, duke përfshirë pllaka inox me trashësi mesatare, kanë rezistencë ndaj oksidimit në temperaturë të lartë, të përshtatshme për aplikime në temperaturë të lartë, temperatura e punës e të cilave është 1000℃. Por shkalla e oksidimit do të ndikohet nga faktorë të qenësishëm si mjedisi i ekspozimit, forma e produktit dhe klasa e çelikut inox. Në përgjithësi, sa më e lartë të jetë nota e çelikut inox, aq më e fortë është rezistenca ndaj oksidimit.

3. Rezistencë e lartë

Me një gamë trashësie midis 4 mm dhe 25 mm, pllaka me trashësi mesatare inox ka plasticitet, qëndrueshmëri dhe forcë mekanike të lartë.

4. Pamja e bukur

Pamja e saj është përgjithësisht e bardhë-argjendtë dhe e ndritshme, gjë që mund t'i shtojë një vlerë shtesë projekteve tuaja.

5. Zgjidhje miqësore me mjedisin

Është një lloj produkti miqësor ndaj materialit dhe miqësor ndaj mjedisit, i cili mund të riciklohet për përdorim për të mos shkaktuar ndotje në mjedis.

Përmasat e Trasha

Përdorimet e zakonshme

Me zhvillimin e industrisë në shoqërinë moderne, pllaka me trashësi mesatare prej çeliku inox përdoret gjerësisht në shumë industri të rënda për shkak të trashësisë, prakticitetit, qëndrueshmërisë, rezistencës ndaj korrozionit dhe karakteristikave të tjera. Mund të përdoret në ndërtim, naftë, kimi, energji elektrike, makineri, prodhim, transport etj. Këtu listoni disa shembuj për referencën tuaj.

1. Ndërtimi: çati, konstruksione çeliku, ndërtim anijesh, veshje muresh, shkallë, skela ndërtimi, parmakë, gardhe mbrojtëse, shufra çeliku të veglave, enë nën presion, tubacione, kërkime nafte dhe gazi, projekte inxhinierike detare dhe dekorime të brendshme dhe të jashtme të ndërtesave.

2. Prodhimi: mund të përdoret për të bërë tuba inox me trashësi mesatare, pllaka me model çelik inox, dhe pjesë të tjera saldimi.

3. Transporti: Sistemet e shkarkimit të makinave dhe automobilave, parakolpët, veshjet e jashtme, valvulat, pjesët e caktuara të traktorëve, pjesët e biçikletave, pjesët e motorit, dekorimet e makinave, etj.

4. Makineri: pajisje për përpunimin e pulpës dhe letrës, pajisje për përpunimin e ushqimeve/kimike/farmaceutike, pajisje për përpunimin metalurgjik, pastruese për termocentralet me qymyr, etj.

5. Përdorimet publike: shkallë lëvizëse, kaldaja, rezervuarë magazinimi, kondensatorë, këmbyes nxehtësie, fllanxha dhe pajisje, predha furre, instrumente mjekësore, enë takëm, pajisje, reaktorë, forca të blinduara, mbajtëse të centraleve bërthamore, porta të mëdha digash, enë kuzhine, rafte, dollapë, etj.

Pajisje shtëpiake

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.