Tub çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Tub pa tegel prej çeliku inox
Tub çeliku inox

Tub çeliku inox

Një tub çeliku i bërë nga çelik inox pa tela është rezistent ndaj mediave kimikisht agresive si acidi, alkali dhe kripa, si dhe ndaj mediave të dobëta gërryese si ajri, avulli dhe uji. Tub çeliku rezistent ndaj acidit inox është një emër tjetër për të. Është një çelik i gjatë i rrumbullakët i zbrazët që i reziston korrozionit pas përbërësve aliazh që janë të pranishëm në çelik.

Shërbimet

Një tub çeliku i bërë nga çelik inox pa tela është rezistent ndaj mediave kimikisht agresive si acidi, alkali dhe kripa, si dhe ndaj mediave të dobëta gërryese si ajri, avulli dhe uji. Tub çeliku rezistent ndaj acidit inox është një emër tjetër për të. Është një çelik i gjatë i rrumbullakët i zbrazët që i reziston korrozionit pas përbërësve aliazh që janë të pranishëm në çelik.

Cili është ndryshimi midis tubit prej çeliku të pandryshkshëm dhe atij të salduar?

Tub i salduar prej çeliku inox, i quajtur edhe tub dekorativ prej çeliku inox, lënda e parë është shirit çeliku, rrip çeliku është ngjitur, dhe muri i brendshëm do të ketë një saldim, aplikimi i tij është i gjerë, kryesisht dekorim, inxhinieri peizazhi, produkte mobiljesh dhe fusha të tjera ; Sipërfaqja është normalisht mat ose e pasqyruar, dhe lyerja, lyerja, spërkatja dhe procese të tjera përdoren gjithashtu për të dhënë një shtresë me ngjyrë të ndritshme në sipërfaqen e saj.

Tubi pa qepje prej çeliku inox zakonisht quhet tub industrial, për procesin e petëzimit të ftohtë ose të tërheqjes së ftohtë, lënda e parë është çeliku i rrumbullakët, është çeliku i rrumbullakët përmes vrimës në një bosh tub, dhe më pas tubi bosh dhe pastaj njëra pas tjetrës të mbështjellë të ftohtë ose tërhequr ftohtë; Sipërfaqja e saj është normalisht sipërfaqja e bardhë e thartë, domethënë sipërfaqja turshi, kërkesat e sipërfaqes nuk janë strikte, trashësia e murit është e pabarabartë, shkëlqimi i sipërfaqeve të brendshme dhe të jashtme të tubit është i ulët, kostoja e madhësisë fikse është e lartë dhe Sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme duhet të kenë njolla dhe pika të zeza, të cilat nuk janë të lehta për t'u hequr.

Për sa i përket cilësive, tubat pa tela zakonisht kanë forcë më të fortë sepse nuk ka saldime, ndërsa tubat e salduar mund të gjenerojnë gjithashtu diametra më të mëdhenj me mure më të hollë. Megjithëse mund të mos jenë në gjendje të mbajnë aq presion sa tubat pa tegel, tubat e salduar zakonisht janë më pak të kushtueshëm se tubat pa tegel.

Në përgjithësi, të dy llojet e tubave kanë përfitime dhe disavantazhe, dhe zgjedhja midis tyre shpesh varet nga aplikimi dhe specifikimet e veçanta. Kur zgjidhni midis gypave prej çeliku të pandryshkshëm dhe të salduar, është jetike të merren parasysh aspekte si forca, çmimi, rezistenca ndaj presionit dhe aftësitë e prodhimit.

Cilat janë llojet e ndryshme të tubave të çelikut pa tegel?

Artikull Tub çeliku inox

 

Trashësi muri Tub çeliku me mure të hollë, tub çeliku me mure të trasha
Forma e seksionit Rrumbullakët, në formë të veçantë
Metoda e prodhimit Tub i mbështjellë në nxehtësi, tub i mbështjellë në të ftohtë, tub i tërhequr në të ftohtë, tub i ekstruduar, gyp lidhës
Aplikacion për pajisjet termike, për industrinë e makinerive, për industrinë kimike, për qëllime të veçanta etj.
dimension

 

Madhësia standarde (ASTM, DIN, GB), madhësia e personalizuar e kërkuar nga klientët.

Specifikimi dhe Karakteristikat e produktit

Standard: Ndër specifikimet e përdorura shpesh janë ASTM A312, A213, A269 dhe A789. Dimensionet, tolerancat dhe karakteristikat materiale të seamless tub çeliku inox janë të gjitha të specifikuara në këto standarde. Standardi më i përmendur më shpesh është ASTM A312, i cili përshkruan tuba çeliku inoks austenitik që është i qetë, i salduar dhe i punuar në të ftohtë dhe i destinuar për përdorim në mjedise me temperaturë të lartë dhe përgjithësisht gërryes.

Karakteristikat: Së pari, sa më e përballueshme dhe e dobishme të jetë trashësia e murit, aq më e trashë është trashësia e murit dhe sa më i kushtueshëm të jetë përpunimi, aq më i vogël është trashësia e murit. Së dyti, sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme të tubit kanë njolla dhe pika të zeza që janë të vështira për t'u hequr, shkëlqimi i sipërfaqeve të brendshme dhe të jashtme është i ulët dhe kostoja e përmasave është e lartë. Së treti, trashësia e murit është e parregullt.

Artikull Tub çeliku inox

 

Klasë 304,309,310,316L
material C, Fe, Mo, Mn, Si, N, etj.
Masat Trashësi muri 0.5 ~ 40 mm
Outer Diametri 6 mm ~ 610 mm

Procesi i prodhimit të produktit

Proceset e prodhimit të tubit pa tegel inoksi 304 janë si më poshtë: përgatitja e shufrës së rrumbullakët, ngrohja, vrima me mbështjellje të nxehtë, prerja e kokës, turshia me acid, ribluarja, degreasimi, përpunimi i petëzimit të ftohtë, trajtimi termik me tretësirë, drejtimi, prerja e tubave, turshia me acid, dhe inspektimi i produktit të përfunduar.

Aplikimet dhe Avantazhet e Tubave të Paqepur prej çeliku inox

Industria e ushqimit dhe pijeve: Çelik inox është një material i preferuar për aplikime që përfshijnë ushqime dhe pije për shkak të rezistencës së tij ndaj korrozionit. Për shembull, tubacionet e ujit dhe kutitë e drekës.

Industria e naftës dhe gazit: Nafta, gazi dhe lëngjet e tjera transportohen nëpërmjet gypave të çelikut pa probleme në këtë sektor. furnizimi me ujë dhe sistemi i kullimit të një ndërtese, për shembull.

Industritë që përfshijnë inxhinierinë mekanike: Tubat pa qepje prej çeliku inox përdoren në një sërë aplikimesh inxhinierike mekanike, duke përfshirë enët nën presion, shkëmbyesit e nxehtësisë dhe kaldaja. Fuçitë dhe predhat janë dy shembuj. Tre përfitimet kryesore të tij janë se është rezistent ndaj korrozionit, i sigurt dhe i besueshëm dhe se ka një gamë të gjerë aplikimesh. Së pari, tubi prej çeliku pa telash ka rezistencë më të mirë ndaj korrozionit dhe forcë më të lartë në tërheqje se tubi i salduar, sepse çeliku inox është një material me cilësi të lartë në krahasim me çeliqet e tjerë. Së dyti, nuk ka asnjë ndërfaqe, duke e bërë tubin e çelikut pa telash më të besueshëm dhe më të qëndrueshëm se tubi i salduar. Së treti, gama e aplikimit është veçanërisht e gjerë, duke përfshirë tubacionet, prodhimin e automjeteve dhe industri të tjera. Si përfundim, një tub çeliku inox pa probleme është një opsion i shkëlqyeshëm.

Konkurrenca e tregut dhe perspektiva

Me ardhjen e urbanizimit global, ka një nevojë në rritje për ndërtimin e infrastrukturës, e cila po rrit vazhdimisht kërkesën për tub pa tela prej çeliku inox si një material i rëndësishëm tubash. Nga ana tjetër, mbrojtja e mjedisit është një shqetësim i nxehtë globalisht dhe zhvillimi i qëndrueshëm është një prirje e përgjithshme. Si rezultat, gjithnjë e më shumë fusha po gravitojnë drejt zgjedhjes së materialeve që u përmbahen këtyre standardeve. Kërkesa për tub pa tela çeliku inox do të rritet si rezultat i rezistencës së tij të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe higjienës, të cilat janë në përputhje me idenë e mbrojtjes së mjedisit.

Për më tepër, tubat pa qepje prej çeliku inox kanë përdorime të rëndësishme në industrinë petrokimike, kimike dhe energjitike. Si rezultat, potenciali i tyre është shumë i madh. Për ta përmbledhur, lojtarët e tregut në biznesin shumë konkurrues të tubave prej çeliku inox duhet të jenë të vetëdijshëm për këtë dhe të përpiqen të veçojnë veten nga konkurrenca.

Gnee Steel Group është një biznes zinxhir furnizimi që kombinon projektimin dhe prodhimin e paneleve, tubave dhe profileve me peizazhin e jashtëm dhe shitjen e mallrave të vogla në nivel ndërkombëtar. Që nga themelimi i saj në 2008, ne kemi qenë të përkushtuar për të realizuar misionin e kompanisë për t'u bërë grupi më konkurrues i zinxhirit të furnizimit në botë duke ofruar shërbime të jashtëzakonshme, të besueshme dhe të avancuara. Pas shumë vitesh përpjekjesh, Gnee Steel Group është shfaqur si firma ndërkombëtare më e aftë e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.