Montimi i tubave me katër drejtime me tre drejtime
  1. Fillimi » produktet » Montimi i tubave me katër drejtime me tre drejtime
Montimi i tubave me katër drejtime me tre drejtime

Montimi i tubave me katër drejtime me tre drejtime

Pajisjet e gypave dhe tubave kryq prej çeliku inox janë një lloj pajisje tubash prej çeliku inox. Pajisjet lidhëse të tubave prej çeliku inox kanë karakteristikat e rezistencës ndaj korrozionit, rezistencës ndaj temperaturës së lartë dhe forcës së lartë. Ato përdoren gjerësisht në kimikate, naftë dhe fusha të tjera.

Shërbimet

Pajisjet e gypave dhe tubave kryq prej çeliku inox janë një lloj pajisje tubash prej çeliku inox. Pajisjet lidhëse të tubave prej çeliku inox kanë karakteristikat e rezistencës ndaj korrozionit, rezistencës ndaj temperaturës së lartë dhe forcës së lartë. Ato përdoren gjerësisht në kimikate, naftë dhe fusha të tjera.

Çfarë është montimi i tubave me tre drejtime dhe katër drejtime prej çeliku inox?

Pajisjet e çelik inox, të njohura gjithashtu si çelik inox, janë bërë prej çeliku inox dhe përdoren për të lidhur dy tuba. Pajisjet e majave prej çeliku inox janë përgjithësisht të tipit "T". Sipas diametrit të tubit, ai mund të ndahet në tee me diametër të barabartë dhe tee me diametër të ndryshëm.

Pajisjet e tubave me katër drejtime prej çeliku inox njihen gjithashtu si çelik inox me katër kahje dhe tërthore, zakonisht të bëra prej çeliku inox si lëndë e parë, dhe përdoren për të lidhur katër tuba me të njëjtin diametër dhe kryqëzim vertikal. Ky dizajn strukturor e bën montimin e tubave me katër drejtime prej çeliku të pandryshkshëm të përshtatshëm për disa sisteme komplekse tubash.

Montimi i tubit me drejtim tre-kahësh 1 1

Standardet dhe materialet e zbatimit të montimit të çelik inox me tre, katër tuba

Standardet e zbatimit të tee tub çeliku inox pajisjet përfshijnë: GB/T12459, GB/T13401, HG/T21635, HG/T21631, SY5010, SH3408, SH3409, ASME/ANSI, B16.9 JIS B2311/2312/2313/2605/2615/2616/2617/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX/XNUMX, etj

Materialet e pajisjeve të tubave prej çeliku inox përfshijnë:

ASTM: 304, 304L, 316, 316L, 316Ti, 317, 317L, 321, 321H, etj

JIS: SUS304, SUS304L, SUS316, SUS316L, SUS316Ti, SUS317L, SUS321, SUS321H, etj.

DIN: 1.4301, 1.4306, 1.4401, 1.4435, 1.4571, 1.4436, 1.4438, 1.4541, etj.

Standardet e zbatimit të pajisjes së tubave prej çeliku inox përfshijnë: GB/T 12459, GB/T 14383, JB/T 1752, ASTM A403 / ASME SA403, ASTM A815 / ASME SA815, JIS B2311, ISO 4144, etj.

Materialet për pajisjet e tubave prej çeliku inox me katër drejtime përfshijnë:

ASTM: 304,304l,316,316l,321,etj

GB: 0Cr18Ni9, 0Cr17Ni12Mo2, 0Cr18Ni10Ti,etc

JIS: SUS304, SUS316, SUS321, etj

Montimi i tubave me katër drejtime 2

Cilat janë llojet e montimeve prej çelik inox me tre dhe katër tuba?

Klasifikimi i pajisjeve të tubave të çelikut inox:

Sipas diametrit të tubit mund të ndahet në: tee me diametër dhe tee reduktuese.

Sipas metodës së docking mund të ndahet në: lloj saldimi prapanicë, lloji i folesë, lloji i mëngës, modeli spirale katër.

Klasifikimi i pajisjeve me katër drejtime prej çeliku inox:

Sipas diametrit të tubit, ai mund të ndahet në: çelik inox me diametër të barabartë në katër drejtime, çelik inox me diametër të ndryshëm me katër nivele

Sipas mënyrës së prodhimit mund të ndahet në: sistem të sipërm, presim, farkëtim, derdhje etj.

Sipas metodës së nyjës së prapanicës, mund të ndahet në: nyje prapanicë e salduar, nyje prapanicë me fileto, nyje prapanicë me fllanxha, nyje prapanicë e përbashkët etj.

Montimi i tubave me katër drejtime 3

Procesi i prodhimit të pajisjeve të tubave prej çeliku inox me tre drejtime, me katër drejtime

Procesi i prodhimit të tubave prej çeliku të pandryshkshëm: përgatitja e lëndës së parë - prerja e materialit - formimi - trajtimi termik - saldimi - trajtimi i sipërfaqes - inspektimi dhe testimi - paketimi dhe etiketimi - fabrika

Procesi i prodhimit të tubave me katër drejtime prej çeliku inox: përgatitja e lëndës së parë - zbrazja - përpunimi - formimi hidraulik - porta e prerjes - trajtimi termik - trajtimi i brazdës - inspektimi i cilësisë - etiketa e paketimit - fabrika

Montimi i tubave me katër drejtime 4

Cili është ndryshimi midis pajisjeve të tubave prej çeliku inox me tre drejtime dhe katër drejtime?

Temat dhe kryqet prej çeliku inox kanë disa dallime në formë dhe përdorim:

Dallimi në formën strukturore: montimi me tre drejtime prej çeliku të pandryshkshëm është i lidhur me një tub kryesor dhe dy tuba devijim, dhe tubi është në formën e "T" ose "Y", ndërsa montimi me katër drejtime prej çeliku inox është i përbërë. të një tubi kryesor dhe tre tubacionesh shunt, dhe tubi është në formën e fontit "十".

Dallimi në numrin e lidhjeve: pajisjet e çelik inox kanë tre lidhje, ndërsa pajisjet e kryqëzuara prej çeliku inox kanë katër lidhje.

Dallimet në shtrirjen e aplikimit: pajisjet e çelik inox janë të përshtatshme për disa sisteme më të thjeshta tubacionesh, të tilla si tubat e furnizimit me ujë, tubat e ngrohjes, industria ushqimore, etj.; Pajisjet kryq prej çeliku inox përdoren shpesh në sistemet e tubacioneve që kërkojnë më shumë aftësi devijimi dhe bashkimi, të tilla si fusha kimike, nafte dhe fusha të tjera.

Dallimi në dizajnin e tubave: përdorimi i nyjeve të çelikut inox kërkon dizajn të kujdesshëm të lidhjeve të tubave; përdorimi i nyjeve kryq çeliku inox mund të sigurojë më shumë porte dhe ta bëjë dizajnin e tubit më fleksibël.

Montimi i tubave me katër drejtime 5

Cilat janë aplikimet e çelik inox dhe pajisjet me katër drejtime?

Përdorimi i montimit të tubave prej çeliku inox:

1, përdorimi në industrinë kimike: përdoret shpesh në procesin e prodhimit kimik të devijimit, bashkimit dhe proceseve të tjera në sistemin e tubacionit.

2, përdorimi në industrinë e gazit natyror: përdoret shpesh për të lidhur degët e tubacionit, për të ndryshuar drejtimin e tubacionit, etj.

3, përdorimi në industrinë e përpunimit të ushqimit: përdoret shpesh në procesin e përpunimit të ushqimit të përzierjes, shpërndarjes dhe sistemeve të tjera, si dhe në sistemin e tubacionit të transportit të ushqimit.

  1. Përdorimi në industrinë Detare: Përdoret shpesh në lidhjen e tubave të shunt dhe bashkimit në sistemin e kullimit dhe ftohjes Detare.

Përdorimi i montimit të tubave me katër drejtime prej çeliku inox:

  1. Përdorimi në industrinë e gazit natyror: Përdoret shpesh për devijimin, bashkimin dhe ndryshimin e drejtimit të tubacioneve.

2, Përdorimi në industrinë kimike: përdoret shpesh në kontrollin e sistemit të tubave dhe shpërndarjen e rrjedhës së lëngjeve.

3, përdorimi i trajtimit të ujërave të zeza: përdoret shpesh në stacionet e trajtimit, pajisjet e trajtimit të ujërave të zeza dhe sistemet e tubacioneve, për devijim, bashkim dhe ndryshim të rrjedhës së ujërave të zeza dhe kështu me radhë.

4, përdorimi në industrinë e prodhimit të energjisë: zakonisht përdoret si një termocentral sistemi qarkullues i ujit, sistemi i ftohjes, etj, për të arritur rrjedhën e rrjedhjes së lëngjeve, bashkimin dhe ndryshimin e drejtimit të tubacionit.

Montimi i tubave me katër drejtime 6

Dallimi midis tesës me diametër të barabartë prej çeliku të pandryshkshëm dhe fashës me diametër të ndryshëm

Pajisja e majave prej çeliku inox me diametër të barabartë dhe montimet me diametër reduktues janë lidhjet e zakonshme të tubave, por ato kanë dallime të dukshme:

1, Diametri i tubit të devijimit është i ndryshëm: diametri i tubit të shuntit të grupit me diametër të barabartë është i njëjtë me atë të tubit kryesor, dhe diametri i tubit të shuntit të grupit me diametër të ndryshëm është më i madh se ai të tubit kryesor.

2, Shpërndarja e rrjedhës është e ndryshme: diametri i tubit të shantit me diametër të barabartë është i njëjtë me atë të tubit kryesor, dhe shkalla e rrjedhës mbetet e pandryshuar, ndërsa diametri i tubit shunt të tubit me diametër të ndryshueshëm është më i madh se atë të tubit kryesor. Shpërndarja e rrjedhës së tubit kryesor është e pabarabartë.

3, Metoda të ndryshme të lidhjes së tubave: unaza me diametër të barabartë mund të lidhet me saldim, fije ose fllanxhë, dhe tee me diametër të ndryshëm mund të lidhet me saldim, ferrule, ferrule, etj.

4, Përdorime të ndryshme: Teat me diametër të barabartë përdoren gjerësisht në rastet kur lëngjet ndryshojnë, bashkohen ose ndryshojnë drejtimin e tubacioneve, të tilla si industria kimike, sistemet e trajtimit të ujit, etj., ndërsa tezat reduktuese zakonisht përdoren për të rregulluar rrjedhën e lëngut dhe për të kontrolluar rrjedhën .

Montimi i tubave me katër drejtime 7

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.