Montimi i tubave të serisë së bërrylit
  1. Fillimi » produktet » Montimi i tubave prej çeliku inox » Montimi i tubave të serisë së bërrylit » Montimi i tubave të serisë së bërrylit
Montimi i tubave të serisë së bërrylit

Montimi i tubave të serisë së bërrylit

Montimi i tubave të serisë së bërrylit është një montim tubi lidhës që përdoret për të ndryshuar drejtimin e lidhjes së tubit, i bërë zakonisht prej çeliku inox, me rezistencë të mirë ndaj korrozionit, rezistencë ndaj temperaturës së lartë dhe veti të tjera.

Shërbimet

Çfarë është montimi i tubave të serisë së bërrylit?

Montimi i tubave të serisë së bërrylit është një montim tubi lidhës që përdoret për të ndryshuar drejtimin e lidhjes së tubit, i bërë zakonisht prej çeliku inox, me rezistencë të mirë ndaj korrozionit, rezistencë ndaj temperaturës së lartë dhe veti të tjera. Këndet e bërrylit janë zakonisht 45 gradë, 90 gradë dhe 180 gradë, dhe gjithashtu mund të personalizohen për raste të veçanta përdorimi për të përmbushur nevojat e sistemeve të ndryshme të tubacioneve.

Emri i Produktit
montim tubash të serisë së bërrylit
material
Hekur i lakueshëm BS EN1562 B300-06
Finish Sipërfaqja
Zinkim i zi dhe i zhytur në nxehtësi
standard
BS EN 10242 /ISO 49/7-1 /JIS B2301 /ASTM A197
Fije
BSP/NPT /ISO7-1
Certifikatë
UL/FM/ISO/CE/ABNT
Aplikacion
Përcjellja e ujit, naftës dhe gazit

Cilat janë llojet e pajisjeve të tubave të serisë së bërrylit?

Pajisjet e bërrylit mund të klasifikohen sipas këndit të bërrylit, metodës së lidhjes, etj.

1, sipas klasifikimit të këndit të bërrylit: 30 gradë, 45 gradë, 90 gradë, etj.

2, sipas klasifikimit të llojit të lidhjes: pajisje të bërrylit të salduar, pajisje bërrylash të filetuara, pajisje bërrylash me fllanxha, pajisje bërrylash të lidhjes me presion, etj.

3,Klasifikuar sipas rrezes së bërrylit: pajisje të bërrylit me rreze të gjatë, pajisje bërrylash me rreze të shkurtër

4, sipas zbatimit të klasifikimit standard: ASTM, DIN, JIS, GB, etj

Montimi i tubit të serisë së bërrylit3

Cilat janë standardet dhe materialet e zbatimit të bërrylit seri pajisje tubash?

Standardet e zbatimit të pajisjeve të tubave të serisë së bërrylit ANSI/ASME: ANSI/ASME B16.9, ANSI/ASME B16.11, ANSI/ASME B16.28, etj.

Materiali: 304, 304L, 316, 316L, 321, etj.

Standardet e zbatimit të pajisjeve të tubave të serisë së bërrylit DIN: DIN 2605, DIN 2616, DIN 2609, etj.

Materiali: 1.4301/1.4307, 1.4401/1.4404, 1.4541, 1.4571, etj.

Standardet e zbatimit të pajisjeve të tubave të serisë së bërrylit JIS: JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313, etj.

Materiali: SUS304, SUS316, SUS321, etj

Standardi i ekzekutimit të pajisjeve të tubave të serisë së bërrylit GB: GB/T 12459, GB/T 13401, GB/T 14383, etj.

Material: 1Cr18Ni9, 0Cr18Ni9, 1Cr18Ni9Ti, 0Cr18Ni10Ti, etc

Standardet e zbatimit të pajisjeve të tubave të serisë së bërrylit EN: EN 10253-2, EN 10253-4, etj.

Materiali: 1.4307, 1.4404, etj

Montimi i tubit të serisë së bërrylit8

Procesi i prodhimit të bërrylit seri pajisje tubi

Hapat e prodhimit të pajisjeve të tubave të bërrylit përfshijnë: përgatitjen e materialit - prerjen e materialit - formimin me bërryl - përpunimin dhe përfundimin - prodhimin e lidhësit - trajtimin e sipërfaqes - testimin e cilësisë - paketimin dhe etiketimin - fabrikë

Montimi i tubit të serisë së bërrylit2

Cilat janë karakteristikat e pajisjeve të tubave të serisë së bërrylit?

Montimi i tubave të serisë së bërrylit inox ka karakteristikat e rezistencës ndaj korrozionit dhe rezistencës ndaj temperaturës së lartë, kështu që përdoret gjerësisht në fusha të ndryshme të sistemeve të tubacioneve.

1, Rezistenca ndaj korrozionit: montimi i tubave të serisë së bërrylit i bërë nga çelik inox si lëndë e parë ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj korrozionit dhe mund t'i rezistojë erozionit të një sërë substancash kimike, duke e bërë atë të përshtatshëm për një sërë mjedisesh të ashpra tubacioni.

2, forca e lartë: montimi i tubave të serisë së bërrylit i bërë nga çelik inox si lëndë e parë, me veti të mira mekanike, mund t'i rezistojë presionit më të madh.

3, rezistenca ndaj temperaturës së lartë: montimi i tubit të serisë së bërrylit i bërë nga çelik inox si lëndë e parë ka performancë të mirë në temperaturë të lartë, në mënyrë që të ruajë stabilitetin e strukturës në një mjedis me temperaturë të lartë.

4, performanca shëndetësore: montimi i tubave të serisë së bërrylit çelik inox si lëndë e parë, me performancë të mirë shëndetësore, në përputhje me kërkesat shëndetësore, në mënyrë që të jetë i përshtatshëm për përpunimin e ushqimit, farmaceutikë dhe industri të tjera.

5, Përpunueshmëria: pajisjet e tubave të serisë së bërrylit të bëra prej çeliku inox si lëndë e parë kanë përpunueshmëri të mirë dhe mund të përpunohen sipas nevojave të ndryshme të tubacionit.

6, kosto e ulët e mirëmbajtjes: montimi i tubave të serisë së bërrylit i bërë nga çelik inox si lëndë e parë, rezistenca e tij ndaj korrozionit, rezistenca ndaj temperaturës së lartë dhe vetitë e tjera e bëjnë atë të mos dëmtohet ose plaket, duke ulur koston e zëvendësimit dhe mirëmbajtjes.

Montimi i tubit të serisë së bërrylit6

Cilat janë aplikimet e pajisjeve të tubave të serisë së bërrylit?

Rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistenca ndaj temperaturës së lartë të pajisjeve të tubave të serisë së bërrylit i bën ato të përdoren gjerësisht në sistemet e tubacioneve në naftë, industri kimike dhe industri të tjera.

1, industria e naftës dhe gazit: i përshtatshëm për puset e naftës, rafineritë, impiantet e trajtimit të gazit natyror dhe sistemet e tjera të tubacioneve, në mënyrë që të mund të ndryshojë drejtimin e tubacionit.

2, industria kimike: i përshtatshëm për impiantet kimike, sistemin e tubacionit të pajisjeve petrokimike, në mënyrë që të mund të ndryshojë drejtimin e transportit të tubacionit sipas kërkesës.

3, industria e përpunimit të ushqimit: performanca e saj shëndetësore e bën atë të përshtatshëm për tubacionet e transportit të ushqimit, pajisjet sanitare dhe sistemet e tjera të tubacioneve.

4, Industria Detare dhe Detare: rezistenca e saj ndaj korrozionit e bën atë të përshtatshëm për sistemin e tubacioneve të anijeve, sistemin e kullimit, trajtimin e ujit të detit dhe sistemet e tjera të tubacioneve.

5, sistemi i tubacioneve urbane: i përshtatshëm për furnizimin me ujë urban, impiantet e trajtimit të ujërave të zeza dhe sistemet e tjera të tubacioneve.

6, industria farmaceutike: performanca e saj shëndetësore e bën atë të përshtatshëm për shpërndarjen e barnave, pajisjet e ndarjes dhe sistemet e tjera të tubacioneve.

Montimi i tubit të serisë së bërrylit1

Cilat janë ndryshimet midis pajisjeve të tubave të serisë së bërrylit prej çeliku të pandryshkshëm dhe pajisjeve të majave prej çeliku inox?

Pajisjet e gypave të serisë së bërrylit prej çeliku inox dhe pajisjet e tubave të çelik inox janë të ndryshme në funksion, mjaftueshëm, mënyrën e lidhjes dhe kështu me radhë.

Pajisjet e tubit të bërrylit prej çeliku inox dhe pajisjet e tubave të çelik inox janë të ndryshme në funksion, mjaftueshëm, mënyrën e lidhjes etj.

1, Funksionet e qirasë: pajisjet e tubit të bërrylit prej çeliku inox përdoren për të ndryshuar drejtimin e tubit; Pajisjet e tubave prej çeliku inox përdoren për devijimin dhe bashkimin në sistemet e tubacioneve.

Cilat janë masat paraprake për përdorimin Tub i serisë së bërrylit Montim?

Kur përdorni pajisje tubash të serisë së bërrylit, ka disa masa paraprake që duhen mbajtur parasysh për të siguruar instalimin e duhur dhe funksionimin e sigurt. Këtu janë disa masa paraprake kryesore:

Zgjedhja e materialit: Zgjidhni pajisje tubash që janë në përputhje me materialin e përdorur në lidhje. Duhet t'i kushtohet vëmendje presionit, temperaturës dhe kimisë për të shmangur korrozionin ose dështimin.

Cilësia dhe certifikimi: Sigurohuni që ato të jenë të besueshme dhe të kenë performancë të mirë duke përdorur pajisje tubash në përputhje me standardet dhe certifikatat e pranuara. Kërkoni standardet ASTM, ANSI, ASME ose ISO dhe sigurohuni që ato të jenë të etiketuara siç duhet.

Madhësia e duhur: Sigurohuni që të keni dimensionet dhe këndet e duhura (zakonisht 45 ose 90 gradë) për të përmbushur kërkesat e sistemit të tubacioneve. Madhësia ose këndi i pasaktë mund të shkaktojë kufizim të rrjedhës, rënie të presionit ose turbulencë.

4. Vlerësimet e presionit dhe temperaturës: Kontrolloni presionin dhe temperaturën e kyçit të bërrylit për t'u siguruar që është i përshtatshëm për funksionimin e sistemit. Tejkalimi i një kufiri të caktuar mund të rezultojë në rrjedhje, çarje ose dështim katastrofik.

Montimi i tubit të serisë së bërrylit7

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.