Montimi i tubit të kokës prej çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Montimi i tubave prej çeliku inox » Montimi i tubit të kokës » Montimi i tubit të kokës prej çeliku inox
Montimi i tubit të kokës prej çeliku inox

Montimi i tubit të kokës prej çeliku inox

Montimi i tubit të kokës prej çeliku inox është një lloj montimi tubash që përdoret për të mbyllur fundin e tubave. Zakonisht është bërë prej çeliku inox, i cili ofron rezistencë më të lartë ndaj korrozionit në krahasim me klasat e tjera të çelikut. Në ditët e sotme, pajisjet e tubave të kokës prej çeliku inox përdoren zakonisht në industri të ndryshme, duke përfshirë aplikimet hidraulike, industriale dhe shkencore. Ato ofrojnë një zgjidhje të besueshme dhe të qëndrueshme për mbylljen e fundit të tubave dhe sigurimin e një mbyllje të ngushtë.

Shërbimet

Çfarë është montimi i tubit të kokës prej çeliku inox?

Montimi i tubit të kokës inox është një lloj montimi tubash i bërë nga çelik inox që është projektuar për të lidhur dy ose më shumë tuba inox në skajet e tyre. Këto pajisje janë të forta dhe të qëndrueshme, zakonisht përdoren në industri të ndryshme, duke përfshirë hidraulikun, përpunimin kimik, naftën dhe gazin, ushqimin dhe pijet, farmaceutikën, ndërtimin dhe më shumë.

Specifikimet e montimit të tubave të kokës prej çeliku inox

material çelik i pandryshkshëm
standard DIN, ANSI, JIS, GB
Klasë 304, 304L, 310, 316, 316L, 321, 410, etj
Trashësia 3.5 mm - 30 mm (mbështetje personalizimi)
diametër ∮76mm-∮325mm
Procesi i prodhimit stampim, formim të nxehtë dhe të ftohtë
Media e zbatueshme gaz, lëng, avull etj
paketë kuti druri ambalazh filmi rezistent ndaj goditjeve ose të tjera
Koha e dorëzimit Brenda 5-10 ditëve pune

Llojet e montimit të tubave të kokës prej çeliku inox

Pajisjet e tubave të kokës SS mund të ndahen në lloje të ndryshme për sa i përket procesit të prodhimit dhe formave. Le të shohim më poshtë.

Procesi i prodhimit

– Montimi i vogël i tubit me kokë prej çeliku inox: i formuar në mënyrë integrale nga pllaka inox.

– Montimi i tubit të kokës prej çeliku inox të madh dhe të mesëm: i bashkuar fillimisht dhe më pas i formuar – lloji më i përdorur.

– Montim ekstra i madh i tubit të kokës prej çeliku inox: fillimisht formohet në copa të veçanta dhe më pas montohet dhe saldohet së bashku.

Formë

Sipas formave të ndryshme gjeometrike, mund të ndahet në:

Pajisje sferike të tubave të kokës prej çeliku inoks, pajisje ovale të kokës prej çeliku të pandryshkshëm, pajisje tubash prej çeliku të pandryshkshëm në formë pjate, pajisje sferike të tubave të kokës prej çeliku të pandryshkshëm në formë kurore, pajisje konike të kokës prej çeliku të pandryshkshëm, pajisje të mbulesës së sheshtë të kokës prej çeliku të pandryshkshëm, etj. .

Pajisjet e tubave të kokës prej çeliku inox

Përparësitë e montimit të tubave të kokës prej çeliku inox

1. Rezistenca e patëmetë ndaj korrozionit e çelikut inox i bën këto pajisje të domosdoshme në industri të ndryshme.

2. Qëndrueshmëria dhe jetëgjatësia e tyre janë dëshmi e natyrës së tyre të fuqishme, duke reduktuar nevojën për zëvendësime dhe mirëmbajtje të shpeshta.

3. Për më tepër, aftësia e tyre për t'i bërë ballë temperaturave të larta pa kompromentuar integritetin strukturor i bën ata një zgjedhje kryesore për aplikimet ku rezistenca ndaj nxehtësisë është e një rëndësie të madhe.

Shitet montim tubi koke prej çeliku inox

Aplikacionet e montimit të tubave të kokës prej çeliku inox

Pajisjet e tubave të kokës prej çeliku inox i gjejnë ato të përdorura në shumë aplikime në sektorë të ndryshëm, duke përfshirë naftën, elektronikën, industrinë kimike, mjekësinë, tekstilin, ushqimin, makineritë, ndërtimin, energjinë bërthamore, hapësirën ajrore, industrinë ushtarake dhe industri të tjera.

Për shembull, ato mund të aplikohen në sistemet HVAC, tubacionet industriale, rezervuarët e magazinimit, shkëmbyesit e nxehtësisë, kullat, reaktorët, kaldaja, pajisjet e ndarjes, etj.

Aplikacionet e montimit të tubave të kokës prej çeliku inox

Blini pajisje të tubave të kokës prej çeliku inox nga Gnee Steel

Kur zgjidhni pajisje tubash me kokë prej çeliku inoks, është e rëndësishme të merren parasysh faktorë të tillë si madhësia e tubit, vlerësimi i presionit, lloji i lidhjes fundore (me fileto, saldim ose me fllanxha) dhe përputhshmëria me lëngun ose gazin që transportohet. Është e këshillueshme që të konsultoheni me një profesionist ose t'u referoheni standardeve dhe kodeve të industrisë në fuqi për të siguruar zgjedhjen dhe instalimin e duhur të pajisjeve të tubave të kokës prej çeliku inox për nevojat tuaja specifike.

Në Gnee Steel, ne ofrojmë pajisje për tubat e kokës prej çeliku inox të disponueshme në klasa, madhësi, trashësi dhe forma të ndryshme. Nëse keni ndonjë pyetje, mirëpresim të na kontaktoni për një bisedë falas!

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.