Tub me brazda prej çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Tub me brazda prej çeliku inox
Tub me brazda prej çeliku inox

Tub me brazda prej çeliku inox

Tubi me brazdë çeliku inox është një lloj tubi prej çeliku inox me një formë brazdë, zakonisht me një seksion drejtkëndëshe, katrore ose ovale, dhe sipërfaqja e tij ka tiparet e brazdave ose depresioneve, duke e bërë atë unik në rrethana të caktuara aplikimi. Njihet gjithashtu si gyp me brazdë çeliku inox, tub çeliku inox me brazdë ose tub çeliku inox me brazdë dhe përdoret gjerësisht në aplikime dekorative, strukturore dhe industriale.

Artikull
Tub me brazdë çeliku inox
standard
ASTM, DIN, JIS ose madhësia e personalizuar e kërkuar nga klientët
material
C, Fe, Mo, Mn, Si, N, etj.
Trashësi muri
0.5 mm ~ 10 mm
Outer Diametri
6 mm ~ 200 mm
Shërbimet

Specifikimi i produktit, Karakteristikat dhe Aplikimet

Tubi i brazdës prej çeliku inox është i disponueshëm në brazdë të vetme me tub katror, ​​brazdë të dyfishtë dhe brazdë të dyfishtë 90 gradë; tub katror drejtkëndor me një zakon të vetëm, slot të dyfishtë dhe zakon të dyfishtë 90 gradë; dhe brazdë të vetme me tub të rrumbullakët, slot të dyfishtë dhe zakon të dyfishtë 90 gradë. Çeliku drejtkëndor me brazda të dyfishta të vetme, të dyfishta ose 90 gradë; Tub çeliku drejtkëndor inox me një zakon, dyshe; tub çeliku gjysmë të rrumbullakët me një zakon; tub dardhe me një brazdë Tubat me brazdë përfshijnë tuba buke me feta, tuba në formë P-je me një çarje, tuba në formë U dhe tuba në formë C. Ajo ka karakteristikat e mëposhtme:

1. Rezistenca ndaj korrozionit: Për shkak se është rezistent ndaj korrozionit si në mjediset oksiduese ashtu edhe në ato reduktuese, është një zgjedhje popullore për përpunimin kimik dhe mjedise të tjera gërryese si shkëmbyesit e nxehtësisë, furrat, pajisjet petrokimike, kanalet, shtyllat, zinxhirët e ankorimit, kolonat e distilimit, rezervuarët e magazinimit etj.

2. Rezistencë e fortë ndaj nxehtësisë: Për shkak të rezistencës së tij të fortë ndaj nxehtësisë, është i përshtatshëm për aplikime në temperatura të larta si furrat, instrumentet elektrike, aksesorët harduerikë etj.

3. Biokompatibiliteti: Për shkak se nuk është irritues për indet njerëzore dhe ka biokompatibilitet të shkëlqyeshëm, përdoret gjerësisht në prodhimin e pajisjeve dhe instrumenteve mjekësore si instrumente kirurgjikale, instrumente akupunkture, instrumente të tjera të kujdesit mjekësor, rutine dhe pajisje të tjera fitnesi.

4. Tubi me zakon çelik inox mund të përballojë temperaturat e larta, ka forcë e shkëlqyer zvarritëseh, dhe mund të përdoret vazhdimisht në temperatura të larta pa shtrembërim në aplikime të tilla si prodhimi i produkteve metalike, makineritë dhe pajisjet.

5. Janë të përshtatshme për aplikime që vlerësojnë pastërtinë, si pajisjet e mbrojtjes së mjedisit, sistemet e trajtimit të ujërave të zeza etj., sepse janë të thjeshta për t'u mirëmbajtur, të pastra dhe jo korrozive.

6. I sigurt dhe i pastër: Kriteret e higjienës plotësohen, bakteret nuk mund të rriten në tubat me kanal prej çeliku inox dhe ato janë plotësisht të sigurta për t'u përdorur. Zakonisht përdoret në industri ushqimore, mjekësore dhe në industri të tjera për të prodhuar rezervuarë për ruajtjen e erëzave, takëm, shiringa, stacione pune dhe produkte të tjera.

7. Plasticiteti: Për të akomoduar një sërë formash dhe madhësish, tubi mund të formohet duke përdorur një sërë procedurash të përpunimit si tërheqja në të ftohtë, rrotullimi i ftohtë, përkulja e ftohtë, etj.

Artikull Tub me brazdë çeliku inox
standard ASTM, DIN, JIS ose madhësia e personalizuar e kërkuar nga klientët
material C, Fe, Mo, Mn, Si, N, etj.
Masat Trashësi muri 0.5 mm ~ 10 mm
Outer Diametri 6 mm ~ 200 mm

Procesi i prodhimit për tubat me kanal prej çeliku inox

Tubat me gropë prej çeliku inox bëhen duke kaluar një fletë çeliku të pandryshkshëm përmes dy rrotullave me brazda rreth perimetrit të tyre, gjë që krijon një brazdë ose kanal në fletë. Pas kësaj, fleta mund të formohet dhe të ngjitet në një tub ose tub.

Në varësi të aplikimit të kërkuar dhe kërkesave të produktit, brazda ose kanali në fletë mund të prodhohet duke përdorur një sërë metodash, duke përfshirë rrotullimin e ftohtë, rrotullimin e nxehtë dhe nxjerrjen. Në varësi të aplikimit të synuar të produktit të përfunduar, brazda ose kanali në fletë mund të jetë një brazdë e vetme ose brazda të shumta.

Në varësi të aplikimit të saktë dhe kërkesave të produktit, forma dhe madhësia e tubit ose tubit të përfunduar mund të ndryshojnë shumë.

Konsideratat e blerjes së tubit me kanal prej çeliku inox

Merrni parasysh tiparet dhe karakteristikat e sakta të çelikut inox që kërkohen për përdorimin e synuar, të tilla si rezistenca ndaj korrozionit, forca, qëndrueshmëria dhe rezistenca ndaj temperaturës.

Specifikimet për produktin: Konstatoni që tubat me gropë prej çeliku inox plotësojnë kriteret e nevojshme për sa i përket madhësisë, formës, trashësisë dhe faktorëve të tjerë përkatës.

Normat dhe cilësia e prodhimit: Zgjidhni një furnizues të besueshëm që i përmbahet standardeve dhe normave të industrisë për cilësinë e prodhimit dhe testimin e produktit, si ASTM, ASME dhe ISO.

Konsideratat e kostos: Merrni parasysh çmimin dhe vlerën e përgjithshme të produktit, duke marrë parasysh koston origjinale dhe kursimet e mundshme afatgjatë të kostos që vijnë nga përdorimi i artikujve prej çeliku inoks me cilësi të lartë.

Konkurrenca e tregut dhe perspektiva 

Kërkesa në rritje nga industri të tilla si ndërtimi, automobilat dhe përpunimi kimik, si dhe zhvillimi i llojeve dhe aplikimeve të reja të çelikut inox, pritet të nxisë rritjen në tregun botëror të çelikut të pandryshkshëm. Për shkak se disa rivalë në mbarë botën dhe rajonalë ofrojnë një gamë të larmishme produktesh dhe shërbimesh, duke përfshirë artikuj të sheshtë, produkte të gjata, tuba dhe tuba, si dhe shërbime të prodhimit, inxhinierisë dhe shpërndarjes, tregu i çelikut inox është shumë konkurrues. Për më tepër, industria e çelikut të pandryshkshëm përballet me vështirësi të tilla si luhatja e çmimeve të lëndëve të para, rritja e konkurrencës nga prodhuesit me kosto të ulët në tregjet në zhvillim dhe nevoja për t'u përshtatur me ndryshimin e kërkesave të klientëve dhe rregulloreve mjedisore. Për sa i përket perspektivës për sektorin e çelikut të pandryshkshëm, ka perspektiva për rritje në rajonet në zhvillim si Azia Paqësori dhe Amerika Latine, si dhe aplikime të reja çeliku inox në industri të tilla si pajisjet mjekësore, energjia e rinovueshme dhe printimi 3D.

Gnee Steel Group është një firmë e zinxhirit të furnizimit që kombinon dizajnimin dhe përpunimin e paneleve, tubacionet dhe profilet, peizazhin e jashtëm dhe shitjet e produkteve të vogla jashtë shtetit. Ajo u themelua në vitin 2008 për të qenë grupi më konkurrues i zinxhirit të furnizimit në botë; që atëherë, ne kemi qenë të përkushtuar për të arritur këtë qëllim me shërbime të shkëlqyera, të qëndrueshme dhe kreative. Gnee Steel Group është bërë firma më profesionale e zinxhirit të furnizimit të çelikut në mbarë botën në Central Plains pas shumë vitesh punë të palodhur.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.