Fletë prej çeliku inox 400 Seria
  1. Fillimi » produktet » Fletë prej çeliku inox » Fletë prej çeliku inox 400 Seria » Fletë çeliku inox Seria 400
Fletë prej çeliku inox 400 Seria

Fletë prej çeliku inox 400 Seria

Çfarë është fletë metalike prej çeliku inox Seria 400? Është një fletë çeliku inox shumë e hollë që përmban të dyja seritë 300 dhe 400. Fleta prej çeliku inoks të serisë 400 është një klasë e fletëve prej çeliku inox, më e popullarizuara prej të cilave është çeliku inox 430.

Shërbimet

Çfarë është fletë metalike prej çeliku inox Seria 400? Është një fletë çeliku inox shumë e hollë që përmban të dyja seritë 300 dhe 400. Fleta prej çeliku inoks të serisë 400 është një klasë e fletëve prej çeliku inox, më e popullarizuara prej të cilave është çeliku inox 430.

Specifikimi dhe Karakteristikat e produktit

1. Rezistencë e mirë ndaj korrozionit: Fletë prej çeliku inoks të serisë 400 është rezistente ndaj korrozionit nga shumica e acideve organike, acideve inorganike, solucioneve të kripës dhe lagështisë në kushte të zakonshme atmosferike. Megjithatë, rezistenca e tij ndaj korrozionit është pak më e ulët se ajo e serisë 300 dhe për këtë arsye nuk është e përshtatshme për t'u përdorur në situata shumë korrozive.

2. Veti të mira mekanike: ato kanë forcë dhe fortësi të lartë dhe mund të durojnë më shumë stres dhe ndikim mekanik. Gjithashtu ka karakteristika të shkëlqyera të prerjes dhe formësimit.

3. Rezistenca ndaj temperaturës së lartë: Ato mund të ruajnë performancë të qëndrueshme në një gamë të gjerë temperaturash, zakonisht duke përballuar temperaturat e larta deri në 800-900 gradë Celsius dhe mund të përdoren gjerësisht në situata pune me temperaturë të lartë.

4. Rezistenca ndaj gërryerjes: Për shkak të fortësisë së tyre të madhe, ato janë rezistente ndaj gërvishtjeve dhe gërvishtjeve deri në një farë mase, duke i lejuar ata të mbajnë një sipërfaqe të gjatë.

5. Magnetike: Për shkak se shumica e fletëve prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400 janë magnetike, ato janë të dobishme në aplikimet që kërkojnë cilësi magnetike, të tilla si mbrojtja elektromagnetike dhe fabrikimi i pajisjes magnetike.

Artikull Fletë prej çeliku inox 400 Seria
Klasë 410, 420, 430, 440
Trashësia 0.1mm ~ 3mm
Gjerësi Zakonisht 1000 mm, 1219 mm, 1250 mm
Gjatësi Zakonisht 2000 mm, 2438 mm, 3000 mm

Aplikimet e fletëve prej çeliku inox të serisë 400

1. Dekorimi arkitektonik: Fletat e inoksit të serisë 400 kanë një pamje dhe qëndrueshmëri më të mirë dhe shpesh përdoren për dekorimin e ambienteve të brendshme dhe të jashtme, si muret, dyert, dritaret dhe parmakët e shkallëve, ndër të tjera.

2. Pajisjet e kuzhinës: Për shkak të rezistencës së tyre të lartë ndaj korrozionit dhe lehtësisë së pastrimit, ato përdoren gjerësisht në prodhimin e pajisjeve të kuzhinës si soba, aspiratorë, frigoriferë, etj.

3. Përpunimi i ushqimit: Përdoret zakonisht në fabrikimin e pajisjeve të përpunimit të ushqimit, enëve të tavolinës dhe kontejnerëve sepse plotëson rregullat e higjienës së ushqimit, nuk lëshon ndotës dhe mund t'i rezistojë korrozionit të kimikateve acidike ose alkaline të ushqimit.

4. Pajisjet kimike: Fleta prej çeliku inox 400 ka rezistencë të mirë ndaj korrozionit dhe rezistencë ndaj temperaturës së lartë dhe përdoret gjerësisht në industrinë kimike, naftë dhe gaz, dhe zona të tjera për prodhimin e pajisjeve të tilla si reaktorët, shkëmbyesit e nxehtësisë etj.

5. Pjesët e automjetit: Për shkak të ngurtësisë dhe forcës së tij të ndërmjetme, përdoret shpesh për të bërë pjesë të automjeteve si tubacionet e shkarkimit, guaskat e kapakut të shkarkimit, etj.

6. Produktet elektrike: për shkak të cilësive të tyre magnetike, ato janë të përshtatshme për mbrojtjen e materialeve dhe komponentëve magnetikë të përdorur në prodhimin e produkteve elektronike.

Dallimet midis Serive 300 dhe Serive 400

Materiali më i popullarizuar për mbërthyes, pajisje, tuba dhe tubacione është çeliku inox i serisë 300, i njohur gjithashtu si çeliku 18-8. Përmbajtja nominale e kromit dhe nikelit të çelikut të pandryshkshëm të serive 300 është çeliku 18-8. Këto materiale kanë rezistencë të lartë korrozioni në sipërfaqe, por përmbajtja e kromit zvogëlohet për shkak të depozitimit të karbonit. Në temperatura të larta, kromi ndërvepron me karbonin për të gjeneruar karbit të kromit, i cili është rezistent ndaj ndryshkut.

Megjithëse çeliku inox i serisë 400 nuk ka vështirësi në depozitimin e karbonit si seria 300 dhe mund të trajtohet me nxehtësi, mjedisi i një atmosfere të rëndë kimike do të gërryhet, por seria 300 jo. Sidoqoftë, forca e çelikut inox të serisë 300 dhe çelikut inox të serisë 400 është e njëjtë.

Përbërja kimike: Seria e çelikut inox 300 përmban nikelin më të lartë, ndërsa 400 nuk përfshin nikel.

Rezistenca ndaj korrozionit: Për shkak të rritjes së përmbajtjes së nikelit dhe kromit, çeliku inoks i serive 300 zakonisht ka rezistencë më të fortë ndaj korrozionit se çeliku inox i serive 400.

Trajtimi termik: Fortësi më e lartë mund të arrihet duke trajtuar me nxehtësi çeliqet inox të serisë 400 sesa çeliqet inox të serisë 300.

Konkurrenca e produktit dhe kërkesa

Konkurrenca në treg: Tregu është jashtëzakonisht konkurrues, kryesisht për sa i përket cilësisë së produktit, çmimit, kapacitetit të ofrimit dhe shërbimit pas shitjes. Azia, Evropa dhe Amerika e Veriut janë tregjet kryesore. Disa nga ndërmarrjet kryesore të përpunimit të çelikut dhe çelikut inox të Azisë kanë kapacitet të madh prodhimi dhe kontrollojnë tregun.

Cilësia dhe performanca e fletëve të çelikut inox, si dhe stabiliteti i procesit, janë kritike për avantazhin konkurrues.

Për më tepër, materialet alternative po ushtrojnë njëfarë presioni mbi fletët e çelikut të pandryshkshëm të serisë 400. Materialet si fletët e aliazhit të aluminit dhe filmat plastikë, për shembull, kanë përparësi në fusha si pesha e lehtë dhe riciklueshmëria.

Kërkesa e tregut: Fleta prej çeliku inox përdoret gjerësisht në makineri, elektronikë, mjekësi, përpunimin e ushqimit dhe industri të tjera. Për shembull, fletë metalike prej çeliku inox është në kërkesë të lartë në ndërtim, pajisje shtëpiake, automobila, elektronikë dhe industri të tjera, dhe gjendja e zhvillimit të industrisë dhe shkalla e shfrytëzimit të kapaciteteve kanë një ndikim të rëndësishëm në kërkesë. Së dyti, mjedisi ekonomik ka një ndikim të rëndësishëm në kërkesë, me variacione në rritjen ekonomike, investimet dhe nivelet e konsumit që ndikojnë në madhësinë e kërkesës. Në të kundërt, tregu i fletëve të çelikut inox po sheh mundësi të reja kërkese për shkak të futjes së materialeve të reja, rregulloreve më të mëdha mjedisore, etj. Për më tepër, rritja e industrisë së energjisë së rinovueshme po krijon perspektiva të reja tregu.

Në përgjithësi, tregu i fletëve prej çeliku të pandryshkshëm 400 është jashtëzakonisht konkurrues dhe standardet për pastërtinë e lartë, forcën e lartë dhe rezistencën e lartë ndaj korrozionit po bëhen gjithnjë e më të rrepta ndërsa ekonomia dhe teknologjia botërore përmirësohen. Si rezultat, prodhuesit duhet të përmirësojnë vazhdimisht cilësinë dhe performancën e produktit, t'i kushtojnë vëmendje ndryshimeve në nevojat e tregut dhe të ndryshojnë në mënyrë fleksibël strategjitë e prodhimit dhe të shitjes për të kënaqur kërkesën e tregut.

Gnee Steel Group është një firmë e zinxhirit të furnizimit që kombinon dizajnimin dhe përpunimin e paneleve, tubacionet dhe profilet, peizazhin e jashtëm dhe shitjet e produkteve të vogla jashtë shtetit. Ajo u themelua në vitin 2008 për të qenë grupi më konkurrues i zinxhirit të furnizimit në botë; që atëherë, ne kemi qenë të përkushtuar për të arritur këtë qëllim me shërbime të shkëlqyera, të qëndrueshme dhe kreative. Gnee Steel Group është bërë firma më profesionale e zinxhirit të furnizimit të çelikut në mbarë botën në Central Plains pas shumë vitesh punë të palodhur.

 

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.