Fletë prej çeliku inox 300 Seria
  1. Fillimi » produktet » Fletë prej çeliku inox » Fletë prej çeliku inox 300 Seria » Fletë çeliku inox Seria 300
Fletë prej çeliku inox 300 Seria

Fletë prej çeliku inox 300 Seria

300 Seria Stainless Steel Foil është një material fletë i bërë prej çeliku inox nga seria AISI 300. Kjo kategori e fletëve prej çeliku inox përbëhet kryesisht nga 304, 304L, 316, 316L dhe lloje të tjera çeliku inox. Materiali bazë për të është një fletë çeliku inox me cilësi të lartë, e cila përpunohet duke përdorur një sërë metodash, duke përfshirë rrotullimin e nxehtë, rrotullimin e ftohtë, pjekjen dhe turshi.

Shërbimet

300 Seria Stainless Steel Foil është një material fletë i bërë prej çeliku inox nga seria AISI 300. Kjo kategori e fletëve prej çeliku inox përbëhet kryesisht nga 304, 304L, 316, 316L dhe lloje të tjera çeliku inox. Materiali bazë për të është një fletë çeliku inox me cilësi të lartë, e cila përpunohet duke përdorur një sërë metodash, duke përfshirë rrotullimin e nxehtë, rrotullimin e ftohtë, pjekjen dhe turshi.

Specifikimi dhe Karakteristikat e produktit

Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit: Është rezistent ndaj shumicës së acideve, alkaleve, kripërave dhe materialeve të tjera. Elementi i molibdenit i përfshirë në mjedise gërryese, veçanërisht fletë çeliku inox 316 dhe 316L, mund t'i rezistojë joneve acidike, alkaline dhe klorurit.

Rezistenca ndaj oksidimit: Për shkak të përmbajtjes së saj të lartë të kromit dhe nikelit, sipërfaqja e fletës së çelikut inox 300 do të krijojë një shtresë me veshje të dendur oksidi në temperatura të larta për të ruajtur forcën dhe stabilitetin e saj të lartë.

Ato janë të lehta për t'u trajtuar pasi ato mund të përpunohen në të ftohtë dhe të formohen në forma komplekse si përkulja, palosja dhe formësimi, dhe nuk janë të prirur për plasaritje ose rrjedhje.

Saldueshmëria: Fletat e inoksit të serisë 300 bashkohen mirë me lloje të tjera çeliku të pandryshkshëm ose me materiale të tjera dhe nuk janë të prirura për deformim ose thyerje.

Veti të shkëlqyera mekanike: Ka rezistencë të lartë rendimenti dhe zgjatje, si dhe forcë dhe plasticitet të mirë, duke e bërë atë të përshtatshëm për një gamë të gjerë procedurash përpunimi dhe formimi. Për më tepër, duke rregulluar proceset e rrotullimit të ftohtë dhe të pjekjes, vetitë mekanike të fletës së inoksit mund të kontrollohen më tej.

Ato mund të bëhen në një sërë specifikimesh dhe madhësish për të përmbushur një sërë skenarësh kërkesash, si dhe trajtime sipërfaqësore si lustrim, turshi, etj., për të përmirësuar butësinë dhe atraktivitetin e sipërfaqes së tyre.

Artikull Fletë prej çeliku inox 300 Seria
Klasë 304, 304L, 316,316L
Trashësia 0.02mm ~ 3mm
Gjerësi 100mm ~ 1500mm
Gjatësi Gjatësi të ndryshme mund të personalizohen sipas kërkesave të klientit.

Aplikimet e fletëve prej çeliku inox të serisë 300

1. Ushqimi dhe pijet: Ato mund të përdoren për prodhimin e kontejnerëve të ushqimit dhe pijeve, enëve të gatimit dhe takëmeve, ndër të tjera, për shkak të rezistencës së tyre të jashtëzakonshme ndaj korrozionit dhe veçorive higjienike.

2. Farmaceutike dhe kimike: Ato mund të përdoren për të siguruar veti të tilla si rezistenca ndaj korrozionit, rezistencë ndaj temperaturës së lartë dhe rezistencë ndaj presionit në farmaceutikë, pajisje mjekësore si instrumente kirurgjikale, instrumente të implantueshme, instrumente kirurgjikale dhe reagentë kimikë.

3. Letra dhe printimi: Letër, fletë dhe stampa me cilësi të lartë mund të prodhohen duke përdorur folie çeliku inoks të serisë 300.

4. Elektronikë: Ato mund të përdoren për të ofruar cilësi të qëndrueshme elektrike dhe rezistencë ndaj korrozionit në prodhimin e baterive, pllakave të qarkut, telave, kondensatorëve, rezistorëve, lidhësve, etj.

5. Hapësira ajrore dhe detare: Fletat prej çeliku inoks të serisë 300 përdoren shpesh në prodhimin e anijeve, pajisjeve të trajtimit të ujit në det dhe detit, si dhe produkteve të hapësirës ajrore si komponentët me temperaturë të lartë, tehet e turbinave dhe dhomat e djegies për shkak të rezistencës së tyre të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe rezistencës ndaj temperaturës së lartë.

6. Arkitekturë dhe dekorative: Ato gjithashtu mund të përdoren për të dhënë estetikë dhe qëndrueshmëri në dekorimet arkitekturore dhe të brendshme si muret, tavanet dhe mobiljet.

Dallimet midis Serive 300 dhe Serive 400

Materiali më i popullarizuar për mbërthyes, pajisje, tuba dhe tubacione është çeliku inox i serisë 300, i njohur gjithashtu si çeliku 18-8. Përmbajtja nominale e kromit dhe nikelit të çelikut të pandryshkshëm të serive 300 është çeliku 18-8. Këto materiale kanë rezistencë të lartë korrozioni në sipërfaqe, por përmbajtja e kromit zvogëlohet për shkak të depozitimit të karbonit. Në temperatura të larta, kromi ndërvepron me karbonin për të gjeneruar karbit të kromit, i cili është rezistent ndaj ndryshkut.

Megjithëse çeliku inox i serisë 400 nuk ka vështirësi në depozitimin e karbonit si seria 300 dhe mund të trajtohet me nxehtësi, mjedisi i një atmosfere të rëndë kimike do të gërryhet, por seria 300 jo. Sidoqoftë, forca e çelikut inox të serisë 300 dhe çelikut inox të serisë 400 është e njëjtë.

Përbërja kimike: Seria e çelikut inox 300 përmban nikelin më të lartë, ndërsa 400 nuk përfshin nikel.

Rezistenca ndaj korrozionit: Për shkak të rritjes së përmbajtjes së nikelit dhe kromit, çeliku inoks i serive 300 zakonisht ka rezistencë më të fortë ndaj korrozionit se çeliku inox i serive 400.

Trajtimi termik: Fortësi më e lartë mund të arrihet duke trajtuar me nxehtësi çeliqet inox të serisë 400 sesa çeliqet inox të serisë 300.

Konkurrenca dhe kërkesa e tregut të produkteve

Konkurrenca e tregut: Tregu është shumë konkurrues, me tregjet kryesore që janë Azia, Evropa dhe Amerika e Veriut. Disa nga kompanitë më të mëdha aziatike të përpunimit të çelikut dhe çelikut të pandryshkshëm kanë kapacitet të madh prodhimi dhe dominim në treg. Përparësitë konkurruese të këtyre organizatave bazohen në fuqinë teknike, shkallën e prodhimit, kontrollin e cilësisë dhe kapacitetin e furnizimit. Njëkohësisht, ka shumë ndërmarrje të vogla dhe të mesme në treg që kërkojnë konkurrencë unike përmes pozicionimit të produktit dhe shërbimeve të personalizuara.

Kërkesa e tregut: Fleta prej çeliku inox ka një gamë të gjerë aplikimesh në mekanike, elektronike, mjekësore, përpunimin e ushqimit dhe fusha të tjera. Cilësia është në kërkesë të lartë, veçanërisht në industrinë ushqimore, farmaceutike dhe elektrike. Së dyti, me zhvillimin e dëshirës së njerëzve për jetë dhe dekor cilësor, rritet edhe nevoja për dekorim arkitekturor. Në të kundërt, tregu i fletëve të çelikut të pandryshkshëm po përjeton perspektiva të reja të kërkesës ndërsa shfaqen teknologji dhe aplikacione të reja. Popullariteti në rritje i automjeteve elektrike, për shembull, ka rritur kërkesën për petë të lehta prej çeliku inox rezistente ndaj korrozionit. Për më tepër, zgjerimi i biznesit të energjisë së rinovueshme hap mundësi të reja tregu për të.

Së fundi, ndërsa ekonomia globale dhe teknologjia përparojnë, kërkesat për fletë çeliku inox, të tilla si pastërtia e lartë, forca e lartë, rezistenca e lartë ndaj korrozionit, etj., bëhen më të rrepta, ashtu si edhe kërkesat e kostos. Kjo i ka inkurajuar bizneset të forcojnë kontrollin e cilësisë dhe të përdorin përparimet teknologjike në procesin e prodhimit për të përmirësuar performancën e produktit dhe për të ulur kostot e prodhimit.

Gnee Steel Group është një firmë e zinxhirit të furnizimit që kombinon dizajnimin dhe përpunimin e paneleve, tubacionet dhe profilet, peizazhin e jashtëm dhe shitjet e produkteve të vogla jashtë shtetit. Ajo u themelua në vitin 2008 për të qenë grupi më konkurrues i zinxhirit të furnizimit në botë; që atëherë, ne kemi qenë të përkushtuar për të arritur këtë qëllim me shërbime të shkëlqyera, të qëndrueshme dhe kreative. Gnee Steel Group është bërë firma më profesionale e zinxhirit të furnizimit të çelikut në mbarë botën në Central Plains pas shumë vitesh punë të palodhur.

 

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.