Bërryl inox
 1. Fillimi » produktet » Montimi i tubave prej çeliku inox » Montimi i tubave të serisë së bërrylit » Bërryl inox
Bërryl inox

Bërryl inox

Bërryli inox është një lloj pajisje për lidhjen e tubave të bëra prej çeliku inox për sistemin e tubave, zakonisht 45 gradë, 90 gradë, 180 gradë dhe kënde të tjera, që përdoren për të ndryshuar drejtimin ose drejtimin e rrjedhës së tubit.

specifikimet
Madhësia e plotë dhe e personalizueshme
Temperatura e zbatueshme
-20 ~ 232 ℃
Cilësi e materialit
304/316 çelik inox
Tipi
Modele të ndryshme dhe të personalizueshme
Presion normal
1.6MPA
Media e aplikueshme
Gaz, ujë, vaj dhe lëngje të tjera
Shërbimet

Bërryli inox është një lloj pajisje për lidhjen e tubave të bëra prej çeliku inox për sistemin e tubave, zakonisht 45 gradë, 90 gradë, 180 gradë dhe kënde të tjera, që përdoren për të ndryshuar drejtimin ose drejtimin e rrjedhës së tubit. Rrezja e përkuljes së bërrylit ka një efekt të rëndësishëm në shpejtësinë e rrjedhës dhe butësinë e lëngut.

artikull
vlerë
garanci
tjetër
Certifikim
IOS
Mbështetje e personalizuar
OEM
Vendi i origjinës
Tianjin
Kinë
Brand Name
Gnee
Numri Model
-
teknikë
Falsifikuara
Lidhje
Femër
Formë
i barabartë
Kodi i kreut
Gjashtëkëndësh
material
Tunxh prerje falas CZ121, IS191 ose çdo material tjetër të personalizuar
Sizes
3/8″ x 3/8″ deri në 1″ x 1″ ose çdo madhësi tjetër të personalizuar.
Lloji i temës
BSP, BSPT, NPT ose ndonjë fije tjetër e personalizuar
Model
SEW-CP-FELB
Masat
1/2 "deri në 3/8"
Moq
1000pcs
Tipi
Bërryl
Aplikacion
Montimi i tubave
Teknik
Falsifikuara
Lidhje
Femër

Standardi i zbatimit për bërrylat inox

Standardet e zbatimit të bërrylave prej çeliku inox ndryshojnë në vende të ndryshme.

ANSI/ASME:ANSI/ASME B16.9, ANSI/ASME B16.11, etj.

EN: EN 10253-4, EN 10253-5, etj

DIN: DIN 2605, DIN 2615, etj

JIS: JIS B2311, JIS B2312, etj

ISO: ISO 3419, ISO 5251, etj

GB: GB/T 12459, GB/T 13401, etj

Bërryl inox33

Karakteristikat e bërrylit prej çeliku inox

Bërryl inox me rezistencë ndaj korrozionit, forcë të lartë dhe karakteristika të tjera, i përdorur gjerësisht në industri të ndryshme.

 1. Rezistenca ndaj korrozionit: Bërryli i bërë nga çelik inox ka rezistencë të mirë korrozioni dhe mund t'i rezistojë erozionit të acidit, alkalit, kripës dhe substancave të tjera kimike, duke e bërë atë më të sigurt dhe më të besueshëm në përdorim.
 2. Fortësi e lartë: Bërryli i bërë nga çelik inox ka veti të mira mekanike, mund të përballojë presionin e lartë në sistemin e tubacionit dhe të sigurojë stabilitetin e strukturës së tij.
 3. Vulosja: Bërryli i bërë nga çelik inox ka performancë të mirë vulosjeje, e cila mund të parandalojë rrjedhjen e sistemit të tubacionit dhe të sigurojë sigurinë e transmetimit të lëngjeve.
 4. Plasticiteti: Bërryli i bërë nga çelik inox ka plasticitet të mirë dhe mund të përpunohet sipas kërkesave të ndryshme të tubacionit.
 5. Higjiena: Bërryli i bërë nga çelik inox ka performancë të mirë higjienike dhe nuk do të dëmtojë mjedisin dhe trupin e njeriut. Është gjithashtu i lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur dhe plotëson kërkesat e higjienës së ushqimit.

Bërryl inox3

Cilat janë përdorimet e bërrylave prej çeliku inox?

Bërryli prej çeliku inox është një lidhje e zakonshme e tubit që përdoret për të përmirësuar drejtimin e tubit.

 1. Rregulloni drejtimin e rrjedhjes së lëngut: Kur tubacioni duhet të rregullojë drejtimin e rrjedhjes së lëngut, bërryla prej çeliku inox mund të përkulë bërrylin në këndin e kërkuar sipas kërkesës, në mënyrë që të realizojë lakimin dhe kthesën e tubacionit. Lëngu udhëhiqet dhe shpërndahet në tubacion sipas kërkesës.
 2. Ulja e rezistencës së lëngut: Dizajni i bërrylit mund të zvogëlojë rezistencën e lëngut në kthesën e tubacionit, të zvogëlojë presionin e tubacionit dhe kështu të përmirësojë efikasitetin e transportit të lëngjeve.
 3. Ndryshoni drejtimin e tubacionit: bërryla prej çeliku inox mund të lidhë dy tubacione në drejtime të ndryshme për ta bërë atë një të tërë, të përshtatshme për paraqitje të ndryshme të komplikuara të tubacioneve.
 4. Rregulloni shpejtësinë e rrjedhës: madhësia dhe këndi i bërrylit inox ndikojnë në rrjedhën su dhe shpejtësinë e rrjedhjes së lëngut në tubacion. Gjatë procesit të përzgjedhjes, bërryli i përshtatshëm duhet të zgjidhet sipas nevojave specifike të sistemit të tubacioneve.
 5. Dizajni i kullimit: Si sistemi i trajtimit të ujërave të zeza ashtu edhe sistemet e kullimit përdorin bërryla inox për projektimin e kullimit, të cilat mund të shmangin në mënyrë efektive akumulimin e ujërave të zeza.

Bërryl inox5

Cilat janë llojet e bërrylave inox?

Bërrylat inox mund të ndahen në shumë lloje sipas këndit, mënyrës së lidhjes, procesit të prodhimit, standardeve të prodhimit, etj.

 1. Këndi i bërrylit: Këndi i zakonshëm i bërrylit mund të klasifikohet në bërryl 45 gradë, 90 gradë dhe 180 gradë, gjithashtu mund të personalizohet sipas nevojave specifike të tubacionit.
 2. Mënyra e lidhjes: Mënyra e lidhjes së përbashkët me bërryl mund të ndahet në lidhje me saldim, lidhje me fileto, lidhje me fllanxha, lidhje me mëngë, etj.
 3. procesi i prodhimit: procesi i prodhimit të bërrylit të zakonshëm mund të ndahet në procesin e falsifikimit, procesit të nxjerrjes së nxehtë, procesit të nxjerrjes së ftohtë, procesit të saldimit, procesit të përfundimit, etj.
 4. Standardet e prodhimit: sipas standardeve të prodhimit mund të ndahen në standard kombëtar, standard amerikan, standard britanik, standard gjerman, standard japonez, etj.

Bërryl inox22

Procesi i prodhimit të bërrylit inox

Procesi i prodhimit të bërrylave të inoksit përfshin: përzgjedhjen e materialit - projektimin e bërrylit - prerjen - formimin e përkuljes - veshjen e përpunimit - ftohjen e lubrifikimit - mbetjet e pastrimit - saldimin - trajtimin sipërfaqësor - testimin e cilësisë - paketimin dhe etiketimin - daljen nga fabrika

Bërryl inox11

Dallimi midis bërrylave prej çeliku inox dhe bërrylave prej çeliku të karbonit

Bërryli inox dhe bërryli i çelikut të karbonit janë dy aksesorë të zakonshëm të bërrylit, ka dallime të caktuara në material, rezistencë ndaj korrozionit dhe çmim.

 1. ndryshimi në materiale: bërryla prej çeliku inox është bërë prej çeliku inox si lëndë e parë; Bërryli i çelikut të karbonit është bërë nga çeliku i karbonit si lëndë e parë.
 2. rezistenca e ndryshme ndaj korrozionit: bërryla prej çeliku inox ka rezistencë ndaj korrozionit me cilësi të lartë, mund t'i rezistojë erozionit të një sërë substancash kimike; Rezistenca ndaj korrozionit e bërrylit të çelikut të karbonit është e dobët dhe është e lehtë të gërryhet nga substancat kimike, kështu që është e nevojshme të bëhet trajtimi kundër korrozionit në zbatim praktik.
 3. fushëveprimi i aplikimit është i ndryshëm: rezistenca ndaj korrozionit të bërrylit inox dhe rezistenca ndaj temperaturës së lartë e bëjnë atë të përshtatshëm për kimikate, naftë dhe fusha të tjera industriale; Bërryli i çelikut të karbonit është i përshtatshëm për furnizim me ujë, ajër të kondicionuar dhe sisteme të tjera të përgjithshme të tubacioneve industriale.
 4. çmimi: Për shkak se çmimi i çelikut inox është më i lartë se çeliku i karbonit, kostoja e bërrylave prej çeliku inox është më e lartë se ajo e bërrylave prej çeliku të karbonit të bëra prej çeliku të karbonit.

Bërryl inox4

Masat paraprake për përdorimin e bërrylave prej çeliku inox

Kur përdorni bërryla inox, disa praktika të gabuara mund të çojnë në jetëgjatësinë e pajisjeve të tubave.

 1. instalimi: Përpara instalimit të bërrylit inox, për t'u siguruar që pajisjet dhe tubat e tubave të pastër dhe të thahen, në instalim, të ndiqni sekuencën e saktë të funksionimit dhe specifikimet e funksionimit, për të shmangur funksionimin e pahijshëm të shkaktuar nga dëmtimi ose këputja e tubit.
 2. kufiri i temperaturës: materiale të ndryshme të bëra prej çeliku inox, temperatura e tij dhe vetitë mekanike janë të ndryshme, prandaj, duhet të bazohet në përdorimin specifik të skenës për të zgjedhur bërrylin e duhur prej çeliku inox, për të shmangur temperaturën e tepruar që çon në deformim të bërrylit, plasaritje, në këtë mënyrë duke ndikuar në performancën dhe vulosjen e tij.
 3. Trajtimi anti-korrozioni: çelik inox në vetvete ka rezistencë të mirë korrozioni, por sipas përdorimit të ndryshëm të mjedisit, para përdorimit mund të merren konservues në sipërfaqen e veshjes së tubit dhe masa të tjera për të përmirësuar rezistencën e tij ndaj korrozionit.
 4. Inspektimi dhe mirëmbajtja e rregullt: Inspektimi dhe mirëmbajtja e rregullt e tub çeliku inox pajisjet mund të shmangin në mënyrë efektive rrjedhjet, dëmtimet dhe problemet e tjera të shkaktuara nga dëmtimi dhe këputja e montimeve të tubave.

Kompania e bërrylit inox

 

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

 • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
 • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
 • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.