Reduktues ekscentrik prej çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Reduktues ekscentrik prej çeliku inox
Reduktues ekscentrik prej çeliku inox

Reduktues ekscentrik prej çeliku inox

Reduktuesi i çuditshëm prej çeliku inox është një lloj montimi tubash që përdoret për lidhjen e tubave me diametra të ndryshëm në sistemet e tubacioneve. Quhet "ekscentrike" sepse vija qendrore e hyrjes dhe e daljes së reduktuesit nuk janë të rreshtuara. Kjo do të thotë, një fund është më i madh se tjetri në diametër. Kjo krijon një kalim gradual midis dy tubave të madhësive të ndryshme, duke lejuar rrjedhën e qetë të lëngjeve ose gazeve.

Materiale të papërpunuara
çelik i pandryshkshëm
Customization
i pranueshëm
Furnizuesi
Gnee Steel
Procesi i formimit
Presion për zvogëlimin e diametrit, presim me zgjerim të diametrit, presim për zvogëlimin dhe zgjerimin e diametrit
Shërbimet

Çfarë është reduktuesi i çuditshëm prej çeliku inox?

Reduktuesi i çuditshëm prej çeliku inox është një pajisje tubash që përdoret në sistemet e tubacioneve për të lidhur dy tuba me diametra të ndryshëm. Bëhet duke zgjeruar ose zvogëluar tuba inox. ndryshe nga zvogëlues koncentrik prej çeliku inox, ka një skaj që është paralel me tubin lidhës, i referuar si ana e sheshtë. Ky skaj paralel rezulton në dy tubacionet që kanë linja qendrore të zhvendosura. Prandaj, ato krijojnë kushte asimetrike të rrjedhës: rrjedha është më e shpejtë përgjatë anës me kënd, duke rezultuar në presion të rritur.

Reduktues i çuditshëm prej çeliku inox

Dimensionet e reduktuesit të çuditshëm prej çeliku inox

Materiale të papërpunuara çelik i pandryshkshëm
standard JIS, AISI, ASTM, DIN, SUS, EN, GB
Certifikatat ISO 9001, SGS, BV, GB
notat 304, 310, 316, 321, 410, 420, etj
Trashësia 1.5 – 26 mm ose sipas kërkesave të klientit
Procesi i formimit Presion për zvogëlimin e diametrit, presim me zgjerim të diametrit, presim për zvogëlimin dhe zgjerimin e diametrit
Kohë për dorëzim brenda 7-10 ditëve të punës

Vetitë e reduktuesit të çuditshëm prej çeliku inox

Përdorimi i reduktuesve ekscentrikë prej çeliku inox ofron disa përparësi:

Së pari, krijuar nga çelik i pandryshkshëm, shquhet për rezistencën ndaj korrozionit dhe ndryshkut, i cili është i përshtatshëm për ambiente dhe aplikime të ndryshme.

Së dyti, dizajni i çuditshëm lejon një tranzicion të qetë të rrjedhës, duke minimizuar ndërprerjet dhe rëniet e presionit brenda sistemit të tubacioneve.

Për më tepër, përdorimi i zvogëluesit ekscentrik prej çeliku inox ndihmon në ruajtjen e efikasitetit dhe performancës së përgjithshme të sistemit të tubacioneve duke parandaluar formimin e xhepave të ajrit dhe turbulencës.

Reduktues ekscentrikë prej çeliku inox

Aplikacionet e reduktuesit të çuditshëm prej çeliku inox

Reduktuesit ekscentrikë prej çeliku inox mund të përdoren në sisteme dhe aplikacione të ndryshme tubacionesh. Gjendet zakonisht në industri të tilla si nafta dhe gazi, përpunimi kimik, trajtimi i ujit, përpunimi i ushqimit, farmaceutika, industria, etj. Ato janë të përshtatshme për aplikime që kërkojnë një ndryshim në madhësinë e tubit duke ruajtur karakteristikat e rrjedhës së sistemit.

*Njoftim: Zvogëluesit ekscentrikë prej çeliku të pandryshkshëm përdoren zakonisht me gypat e lëngut të instaluar horizontalisht pasi ka një anë të sheshtë që është e dobishme për shkarkimin e gazrave ose lëngjeve dhe për hapjen dhe mbajtjen e reduktuesit.

Reduktues i çuditshëm prej çeliku inox-Përdorime

Furnizuesi i zvogëluesit ekscentrik të çelikut inox në Kinë — Gnee Steel

Në Gnee Steel, ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë të reduktuesve të çuditshëm prej çeliku inox në varësi të madhësisë, ngjyrës, formës dhe nevojave. Përveç kësaj, ne kemi gjithashtu versione të filetuara dhe jo të filetuara të këtyre reduktuesve të çuditshëm. Ata janë shumë të kërkuar nga klientët tanë për qëndrueshmërinë dhe cilësinë e tyre superiore. Më e rëndësishmja, ne mund t'i dorëzojmë produktet tona në orar dhe me kujdesin e duhur për të siguruar kënaqësinë e klientëve tanë.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.