Reduktues koncentrik prej çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Reduktues koncentrik prej çeliku inox
Reduktues koncentrik prej çeliku inox

Reduktues koncentrik prej çeliku inox

Zvogëluesi koncentrik prej çeliku inox mund të thuhet se është një pajisje shumë e dobishme tubash e përdorur në funksionimin e ndërlikuar të sistemeve të tubacioneve. Fundi më i madh i këtij reduktuesi është më i madh në diametër se sa homologu i tij më i vogël, duke lehtësuar kështu një tranzicion të qetë midis tubave. Ky lloj i veçantë reduktuesi siguron një rrjedhje të butë dhe të qëndrueshme të lëngjeve ose gazeve, pa efektet shqetësuese të turbulencës ose rënies së presionit. Në Gnee Steel, ne kemi për shitje reduktues koncentrikë prej çeliku të pandryshkshëm dhe të salduar. Nëse jeni të interesuar, mirëpresim të na kontaktoni!

Materiale të papërpunuara
çelik i pandryshkshëm
Customization
i pranueshëm
Shërbimet

Çfarë është reduktuesi koncentrik i çelikut inox?

Reduktuesi koncentrik inox, siç nënkupton edhe emri i tij, zvogëlohet në diametër drejt qendrës duke formuar kështu një cilindër konik. Prandaj, njihet edhe si tubi i zgjerimit të ngushtuar ose reduktues simetrik, i cili përdoret për të lidhur dy tuba inox të madhësive të ndryshme në sistemet e tubacioneve.

Quhet "koncentrike" sepse reduktimi i diametrit është uniform dhe i përqendruar rreth boshtit të montimit. Reduktuesi ka një diametër më të madh në njërin skaj dhe një diametër më të vogël në anën tjetër, duke lejuar një tranzicion të qetë të rrjedhës midis dy tubave.

Funksioni i reduktuesit koncentrik të çelikut inox

1. Kur shpejtësia e rrjedhjes së lëngut në një tubacion rritet ose zvogëlohet, por shpejtësia e rrjedhjes nuk ndryshon, mund të përdoret reduktuesi koncentrik.

2. Reduktuesi koncentrik mund të përdoret në hyrjen e pompës për të parandaluar kavitacionin.

3. Për të bashkëpunuar me nyjet e instrumenteve, matësve të rrjedhës dhe valvulave rregulluese, mund të përdoren reduktues koncentrikë.

reduktues koncentrik me fllanxha inox

Dimensionet e reduktuesit koncentrik të çelikut inox

Materiale të papërpunuara çelik i pandryshkshëm
standard JIS, AISI, ASTM, DIN, SUS, EN, GB
Certifikatat ISO 9001, SGS, BV, GB
notat 304, 310, 316, 321, 410, 420, etj
Trashësia 1.5 – 26 mm ose sipas kërkesave të klientit
Format e Furnizimit reduktues koncentrikë prej çeliku të pandryshkshëm, reduktues koncentrikë prej çeliku inox të salduar
Kohë për dorëzim brenda 7-10 ditëve të punës

Karakteristikat e reduktuesit koncentrik të çelikut inox

– Rezistencë e mirë ndaj korrozionit. I bërë prej çelik i pandryshkshëm, këto pajisje mburren me rezistencë të madhe ndaj korrozionit dhe ndryshkut.

– Fortësi e lartë. Ka qëndrueshmëri më të lartë se reduktuesit koncentrikë të karbonit ose çelikut konvencional.

– Lindje për të instaluar dhe mirëmbajtur. Kjo i bën ato zgjidhjen më ekonomike për sistemet e tubacioneve.

– Shkathtësi. Këta reduktues koncentrikë prej çeliku inox janë të përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh, duke filluar nga përpunimi i ushqimit deri tek industritë kimike.

Reduktues të ndryshëm koncentrikë prej çeliku inox

Aplikime për zvogëlimin koncentrik të çelikut inox

Reduktuesit koncentrikë prej çeliku inox zgjidhen nga instaluesit për shkak të kinetikës së tyre shumë të mirë të lëngjeve. Prandaj, ato shpesh përdoren në linjë në një aplikim të rrjedhës vertikale, ose nëse vendosen horizontalisht, si rritje. Megjithatë, nuk rekomandohet përdorimi i reduktuesve koncentrikë në aplikimet horizontale ku mund të ndodhë bashkim. Në raste të tilla preferohet reduktuesi ekscentrik prej çeliku inox, i cili shtrihet në njërën anë.

Në ditët e sotme, reduktuesit koncentrikë prej çeliku inox përdoren zakonisht në industri të ndryshme, duke përfshirë ushqimin dhe pijet, ruajtjen e ujit, farmaceutikën, kimikatet, naftën dhe gazin, energjinë, etj.

Aplikime për zvogëlimin koncentrik të çelikut inox

Instalimi i reduktuesit koncentrik prej çeliku inox

Kur instaloni reduktues koncentrikë prej çeliku inox, këtu janë disa hapa për t'u pajtuar me:

Së pari, duhet të priten tubat në gjatësinë e dëshiruar.

Më pas, aplikoni ngjitësin ose shiritin me fije te fijet dhe shtrëngoni lidhjet me një çelës të besueshëm.

Së fundi, është e domosdoshme të sigurohet një instalim i sigurt dhe pa rrjedhje, në mënyrë që të shmangen çdo problem të mundshëm brenda sistemit të tubacioneve.

Fabrika e reduktuesve koncentrikë prej çeliku inox

Mirëmbajtja e reduktuesit koncentrik të çelikut inox

Për mirëmbajtjen e duhur, inspektoni rregullisht reduktuesin për korrozion ose dëmtim dhe pastrojeni atë me një detergjent të butë dhe një leckë të butë. Për më tepër, është thelbësore të sigurohet që sistemi i tubacioneve të mbështetet në mënyrë adekuate për të parandaluar stresin e panevojshëm në reduktues. Nëse keni pyetje të tjera, Gnee Steel, një ekspert profesionist i montimit të tubave prej çeliku inoks, mund të jetë një ndihmës i mirë për ju.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.