Bobina prej çeliku inox Seria 400
  1. Fillimi » produktet » Spirale çeliku inox » Bobina prej çeliku inox Seria 400 » Bobina prej çeliku inox Seria 400
Bobina prej çeliku inox Seria 400

Bobina prej çeliku inox Seria 400

Kompania jonë merret kryesisht me mbështjellje inox të serive 400, duke përfshirë modele të zakonshme si 409, 410, 420 dhe 430. Këto mbështjellje inox përdoren gjerësisht në fusha të tilla si ndërtimi, pajisjet e kuzhinës, industria kimike, automobilat dhe pajisjet mjekësore. Gnee, si një furnizues kryesor kombëtar i njohur për produkte cilësore, shpërndarje të besueshme dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit, është e përkushtuar të përmbushë nevojat e klientëve dhe të ndërtojë marrëdhënie afatgjata. Nëse keni ndonjë nevojë në këtë drejtim, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni!

Shërbimet

Bobina prej çeliku inox 400 është një mbështjellje çeliku inox e përbërë nga hekur, krom, nikel dhe elementë të tjerë aliazh. Prodhuar nga shkrirja, rrotullimi dhe pjekja, ka veti të shkëlqyera mekanike. Seria 400 përfshin çeliqet ferritike dhe çeliqet martensitike. Çeliqet ferritike janë çeliqe jo forcues, të cilët janë shumë të përshtatshëm për kushte me temperaturë të lartë dhe mund të përdoren në sistemet e shkarkimit të automobilave, shkëmbyesit e nxehtësisë, furrat, pajisjet, etj.; Çeliqet martensitike mund të forcohen, ideale për një sërë përdorimesh të zakonshme si takëm, thika sportive dhe më shumë. Krahasuar me mbështjelljet prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 300, mbështjelljet prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400 kanë rritje të përmbajtjes së kromit dhe manganit, përmbajtje më të lartë karboni, pak më pak rezistencë ndaj korrozionit, por forcë më të lartë dhe rezistencë më të lartë ndaj konsumit, gamë të gjerë aplikimesh.

400-Seria-Sinless-Steel-Coil-1

Specifikimet e produktit

Bobinat prej çeliku të pandryshkshëm 409, 410, 420 dhe 430 janë modelet më të njohura në seritë 400 të kompanisë sonë. Disa përshkrime të produkteve janë si më poshtë:

Klasë Përbërje kimike Karakteristikat Aplikime
409 Hekuri, Kromi, Molibden, Nikel, Mangan dhe elementë të tjerë Kosto më e ulët, struktura ferritike Sistemet e shkarkimit të automjeteve, aparatet, shkëmbyesit e nxehtësisë
410 Hekuri, Kromi, Karboni dhe elementë të tjerë Struktura martensitike, Rezistencë e lartë Mjete prerëse, kushineta, valvola, pompa, komponentë automobilistikë
420 Hekuri, Kromi, Karboni dhe elementë të tjerë (Përmbajtje më e lartë e karbonit) Struktura martensitike, lustrim i shkëlqyeshëm Mjete prerëse, instrumente kirurgjikale, takëm, orë, mjete për prerje guri
430 Hekuri, Kromi, sasi të vogla të nikelit dhe elementë të tjerë Struktura ferritike, Formueshmëri e mirë Dekorime arkitekturore, enë kuzhine, veshje automobilistike, panele pajisjesh dhe aksesorë

 

Përmbajtja aktuale e elementit kimik dhe vetitë mekanike do të ndryshojnë sipas kërkesave specifike të porosisë. Kur zgjidhni dhe blini mbështjellje çeliku inox të serisë 400, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni për informacion më të detajuar për parametrat e produktit. Nëse keni nevoja të tjera, ju lutemi na tregoni me kohë dhe ne do të bëjmë çmos për t'ju ndihmuar të siguroni produkte të përshtatshme çeliku inox.

Si të zgjidhni spiralen e duhur prej çeliku inox nga spiralja e çelikut të pandryshkshëm 400?

Kur zgjedhni të drejtën spiral çelik inox nga mbështjelljet prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400, mund të merrni parasysh faktorët e mëposhtëm:

Kërkesat e aplikimit: Është shumë e rëndësishme të përcaktoni nevojat tuaja specifike të aplikimit, bobina të ndryshme çeliku inox kanë avantazhe dhe kufizime të ndryshme të performancës në zona dhe mjedise specifike të aplikimit. Për shembull, rezistenca ndaj korrozionit, forca mekanike, rezistenca ndaj konsumit, rezistenca ndaj temperaturës së lartë, etj. janë të gjithë faktorë që duhet të merren parasysh.

Karakteristikat e materialit: Të kuptuarit e përbërjes kimike, llojit të strukturës (si ferrit, martensitik, etj.) dhe vetive mekanike (të tilla si fortësia, forca në tërheqje, etj.) e mbështjelljeve të ndryshme prej çeliku inoks është çelësi për zgjedhjen e spirales së duhur prej çeliku inox. Ju mund të shkoni në faqen tonë të produktit për t'iu referuar fletës së të dhënave ose të na konsultoni në çdo kohë për informacione përkatëse.

Rezistenca ndaj korrozionit: Në varësi të mjedisit tuaj të aplikimit dhe natyrës së mediave korrozive, është thelbësore të zgjidhni një spirale inox me rezistencën e duhur ndaj korrozionit. Rezistenca ndaj korrozionit të çelikut të pandryshkshëm varet nga përbërja e tij kimike, siç është përmbajtja e elementëve të tillë si kromi, nikeli, molibden, etj., për të siguruar që spiralja e zgjedhur prej çeliku inox mund të sigurojë rezistencë të mjaftueshme ndaj korrozionit në një mjedis specifik.

Përpunueshmëria: Nëse keni nevojë të kryeni përpunim të mëtejshëm në bobina inox, si prerja, lakimi, saldimi, etj., duhet të keni parasysh përpunueshmërinë e tij. Bobina të ndryshme çeliku inox kanë veti të ndryshme përpunimi, si përpunueshmëria, saldueshmëria, deformimi termik, etj.

Specifikimet standarde: Njohja e specifikimeve standarde të aplikueshme është gjithashtu shumë e rëndësishme. Vende dhe industri të ndryshme mund të kenë standarde dhe specifika të ndryshme të zbatueshme për materialet inox. Ju mund të konsultoheni me personelin tonë të biznesit për t'ju ndihmuar të zgjidhni mbështjellje çeliku inox që plotësojnë kërkesat tuaja specifike në kohë.

400-Seria-Sinless-Steel-Coil-2

A është e mirë spiralja prej çeliku inox Seria 400?

Sigurisht! Bobinat prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400 janë shumë të njohura në shumë aplikacione për shkak të disa prej vetive të tyre unike. Le të hedhim një vështrim në karakteristikat e mbështjelljeve prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400:

Forca dhe rezistenca ndaj konsumit: Bobinat prej çeliku të pandryshkshëm 410, 420 në seritë 400 të mbështjelljeve kanë forcë dhe rezistencë më të lartë ndaj konsumit dhe janë të përshtatshme për aplikime që kërkojnë rezistencë të lartë dhe rezistencë ndaj konsumit.

Rezistencë e mirë ndaj nxehtësisë: Bobinat prej çeliku inox të serisë 400 kanë rezistencë të mirë ndaj nxehtësisë dhe janë të përshtatshme për disa skenarë aplikimi në mjedise me temperaturë të lartë.

Makineria: Disa lloje të mbështjelljeve prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400 kanë përpunueshmëri më të mirë për shkak të përmbajtjes shtesë të squfurit dhe janë të lehta për t'u përpunuar në forma të ndryshme.

Rezistenca ndaj korrozionit: Disa lloje të mbështjelljeve prej çeliku inox të serisë 400 (të tilla si 409, 430) kanë rezistencë të mirë ndaj korrozionit në mjediset e përgjithshme atmosferike. Megjithatë, rezistenca ndaj korrozionit të mbështjelljeve prej çeliku të pandryshkshëm të serive 400 mund të reduktohet pak në krahasim me çelik inox të serive 300.

Kosto-efektive: Disa modele në mbështjelljet e çelik inox të serisë 400 (si p.sh. 409) kanë një çmim më të ulët në treg, kështu që ato mund të jenë më konkurruese në disa aplikacione të ndjeshme ndaj kostos.

400-Seria-Sinless-Steel-Coil-3

Dallimi midis spirales prej çeliku inox të serive 400 dhe serisë 300

Ekzistojnë disa ndryshime midis mbështjelljeve prej çeliku të pandryshkshëm të serive 400 dhe serive 300 për sa i përket përbërjes kimike, vetive mekanike, vetive të përpunimit dhe rezistencës ndaj korrozionit. Bobinat prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400 në përgjithësi kanë një përmbajtje më të lartë kromi, kanë forcë më të lartë dhe rezistencë ndaj konsumit dhe janë të përshtatshme për aplikime që kërkojnë forcë të lartë dhe rezistencë ndaj konsumit. Krahasuar me mbështjelljet prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 300, mbështjelljet prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400 mund të performojnë pak më keq për sa i përket rezistencës ndaj korrozionit, por disa lloje të mbështjelljeve prej çeliku inox në serinë 400 kanë performancë më të mirë përpunimi. Dallimi midis spirales prej çeliku inoks të serisë 400 dhe serisë 300 do të ndryshojë gjithashtu në varësi të llojit dhe aplikimit specifik të çelikut të pandryshkshëm. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të na konsultoni.

Për çfarë përdoret spiralja prej çeliku inox 400?

Bobina prej çeliku inox 400 është një seri mbështjelljesh prej çeliku inox që përdoren zakonisht në jetë dhe industri. Për shkak të performancës së tij të shkëlqyer, përdoret gjerësisht në industri të ndryshme për të përmbushur nevojat e fushave të ndryshme, duke përfshirë por pa u kufizuar në aspektet e mëposhtme:

Dekorimi arkitektonik: Bobinat prej çeliku inox 430 kanë formueshmëri të mirë dhe efekte dekorative, dhe përdoren shpesh në dekorimin arkitektonik për të bërë materiale dekorimi të brendshme dhe të jashtme, panele të dyerve të ashensorit, përfundime të mureve, etj.

prodhimit: Për shembull, mbështjelljet prej çeliku inox 410 dhe 420 përdoren shpesh për të prodhuar pjesë mekanike që kërkojnë forcë të lartë dhe rezistencë ndaj konsumit, të tilla si thikat, kushinetat, valvulat, pompat dhe pjesët e automjeteve.

Sistemi i shkarkimit të automjeteve: Bobinat prej çeliku inox të serisë 400 (të tilla si 409) përdoren shpesh në prodhimin e komponentëve të sistemit të shkarkimit të automobilave për shkak të rezistencës së tyre ndaj temperaturës së lartë dhe rezistencës ndaj korrozionit.

Pajisjet e përpunimit të ushqimit: Bobinat prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400 (të tilla si 430) përdoren shpesh në industrinë e përpunimit të ushqimit për të prodhuar enë ushqimore dhe enët e kuzhinës për shkak të performancës së tyre të mirë higjienike.

Pajisje mjekësore: Bobinat prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400 (të tilla si 420) kanë veti të shkëlqyera antibakteriale dhe përdoren shpesh në prodhimin e instrumenteve kirurgjikale dhe pajisjeve mjekësore.

Përdoret në fushën e mjekësisë

Përdorimi specifik mund të ndryshojë për shkak të modeleve të ndryshme të mbështjelljes inox të serisë 400 dhe kërkesave specifike të aplikimit. Zgjedhja më e mirë duhet të vlerësohet sipas nevojave dhe kushteve specifike. Rekomandohet që të konsultoheni me ne paraprakisht, inxhinierët profesionistë të materialeve të kompanisë sonë dhe stafi përkatës do t'ju tregojnë informacion më të saktë dhe këshilla më profesionale.

Arsyet për të zgjedhur GNEE

Gnee Steel Group është një ndërmarrje profesionale e zinxhirit të furnizimit, e angazhuar kryesisht në projektimin dhe përpunimin e pllakave të çelikut, spirales, profilit dhe peizazhit të jashtëm. Pas 15 vitesh zhvillimi, ajo është bërë një kompani udhëheqëse ndërkombëtare e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains. Duke u mbështetur në shumë ndërmarrje hekuri dhe çeliku si Angang Steel, ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë produktesh, duke përfshirë pllakat e ndërtimit të anijeve, pllakat e enëve nën presion, kuvertën e urave, etj. shërbimet. Duke bashkëpunuar me më shumë se 600 kompani në mbarë botën, kapaciteti vjetor i eksportit tejkalon 80,000 tonë metrikë. Zgjidhni Gnee Steel Group, ju zgjidhni një partner profesional dhe të besueshëm të zinxhirit të furnizimit të çelikut!

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.