Bobina prej çeliku inox Seria 300
 1. Fillimi » produktet » Spirale çeliku inox » Bobina prej çeliku inox Seria 300 » Bobina prej çeliku inox Seria 300
Bobina prej çeliku inox Seria 300

Bobina prej çeliku inox Seria 300

Kompania jonë merret kryesisht me mbështjellje çeliku inox të serive 300, duke përfshirë modele të zakonshme si 301, 304, 316 dhe 321. Këto mbështjellje çeliku inox përdoren gjerësisht në fusha të tilla si ndërtimi, industria kimike, përpunimi i ushqimit dhe hapësira ajrore. Gnee, si një furnizues kryesor kombëtar i njohur për produkte cilësore, shpërndarje të besueshme dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit, është e përkushtuar në përmbushjen e nevojave të klientëve dhe ndërtimin e marrëdhënieve afatgjata. Zgjidhni kompaninë tonë, ne do të ofrojmë mbështjellje çeliku inox me cilësi të lartë për të përmbushur nevojat tuaja inxhinierike dhe të biznesit.

Shërbimet

Përpara se të njihemi me bobinën e çelikut të pandryshkshëm të serisë 300, le të kuptojmë fillimisht se çfarë është çeliku inoks i serisë 300. Seria 300 çeliku inox është një klasë e çelikut inox austenitik, elementët kryesorë të lidhjes përfshijnë kromin dhe nikelin. Ka rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe mund t'i rezistojë sulmit të mediave oksiduese, acidike dhe alkaline.

Seria 300 spiral çelik inox është një produkt me mbështjellje të hollë dhe të gjatë i bërë nga çelik inox i serive 300. Procesi i prodhimit përfshin procese të shumta si trajtimi i ngrohjes së lëndës së parë, procesi i rrotullimit të nxehtë ose të ftohtë, korrigjimi i devijimit dhe prerja. Këto mbështjellje kanë avantazhet e rezistencës së mirë ndaj korrozionit, forcës së lartë, mirëmbajtjes së lehtë dhe pamjes së bukur.

Përdoret gjerësisht në ndërtim, përpunimin e ushqimit, pajisjet e hotelierisë dhe fusha të tjera, dhe përdoret për të prodhuar rezervuarë magazinimi, tubacione, pajisje për përpunimin e ushqimit dhe pajisje të tjera industriale që kërkojnë rezistencë ndaj korrozionit dhe temperaturë të lartë.

300-Seria-Sinless-Steel-Coil-1

Specifikimet e produktit

Vetitë mekanike të mbështjelljeve prej çeliku inox 301, 304, 316, dhe 321:

Vetitë mekanike 301 Bobina prej çeliku inox 304 Bobina prej çeliku inox 316 Bobina prej çeliku inox 321 Bobina prej çeliku inox
Rezistenca në tërheqje (MPa) 520-720 515-690 515-690 520-720
Forca e rendimentit (MPa) ≥ 205 ≥ 205 ≥ 205 ≥ 205
Zgjatja (%) ≥ 40 ≥ 40 ≥ 40 ≥ 40
Ngurtësinë (HB) ≤207 ≤187 ≤187 ≤187
Energjia e ndikimit (J) - - ≥ 50 -
Fortësia Rockwell (HRB) ≤95 ≤90 ≤90 ≤90
Fortësia e Rockwell (HRC) ≤28 ≤28 ≤28 ≤28
Moduli i elasticitetit (GPA) 193 193 193 193
Raporti i Poisson 0.27-0.30 0.27-0.30 0.27-0.30 0.27-0.30

Përbërja e elementeve kimike prej 301, 304, 316, dhe 321 mbështjellje çeliku inox:

Elementet kimike 301 Bobina prej çeliku inox 304 Bobina prej çeliku inox 316 Bobina prej çeliku inox 321 Bobina prej çeliku inox
Karboni (C) ≤0.15% ≤0.08% ≤0.08% ≤0.08%
Silic (Si) ≤1.00% ≤0.75% ≤0.75% ≤0.75%
Mangani (Mn) ≤2.00% ≤2.00% ≤2.00% ≤2.00%
Fosfori (P) ≤0.045% ≤0.045% ≤0.045% ≤0.045%
Squfuri (S) ≤0.030% ≤0.030% ≤0.030% ≤0.030%
Kromi (Cr) 17.0-19.0% 18.0-20.0% 16.0-18.0% 17.0-19.0%
Nikel (Ni) 6.0-8.0% 8.0-10.5% 10.0-14.0% 9.0-12.0%
Molibden (mo) - - 2.0-3.0% -
Titanium (Ti) - - - ≥5×(C+N) ≤0.70%

Të dhënat e mësipërme janë specifikimet e zakonshme të mbështjelljeve prej çeliku inoks të serisë 300 të kompanisë sonë dhe përmbajtja aktuale e elementit kimik do të ndryshojë sipas kërkesave specifike të porosisë. Kur zgjidhni dhe blini mbështjellje çeliku inox të serisë 300, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni për informacion më të detajuar.

Cili është ndryshimi midis mbështjelljeve prej çeliku inox të serive 300?

Bobinat prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 300 janë një grup mbështjelljesh të zakonshme çeliku inox, duke përfshirë modelet 301, 304, 316 dhe 321. Ato ndryshojnë në përbërjen kimike, vetitë mekanike dhe fushat e aplikimit. çelik inox 301 është i përshtatshëm për prodhimin e pranverës dhe komponentët me rezistencë të lartë, çelik inox 304 përdoret gjerësisht në përpunimin e ushqimit, pajisjet kimike dhe dekorimin arkitektonik, çeliku inox 316 ka rezistencë të mirë korrozioni dhe është i përshtatshëm për mjedise detare dhe industri kimike, ndërsa 321 mbështjelljet prej çeliku inox përdoren në mjedise me temperaturë të lartë Performancë e shkëlqyer, e përdorur zakonisht në pajisjet e trajtimit të nxehtësisë dhe fushat e hapësirës ajrore. Sipas nevojave specifike, zgjidhni spiralen e duhur prej çeliku inox.

300-Seria-Sinless-Steel-Coil-2

A është e mirë spiralja prej çeliku inox Seria 300?

Bobina prej çeliku inox 300 është bërë materiali i zgjedhur në shumë industri për shkak të rezistencës së saj të shkëlqyer ndaj korrozionit, vetive të shkëlqyera mekanike dhe gamës së gjerë të aplikimeve. Përparësitë specifike janë si më poshtë:

 1. Rezistencë e shkëlqyer ndaj temperaturave të larta.
 2. Rezistenca e shkëlqyer ndaj korrozionit mund t'i rezistojë erozionit të substancave të ndryshme kimike.
 3. Plasticitet i shkëlqyer, i përshtatshëm për procese të ndryshme përpunimi dhe formimi.
 4. Ngjitshmëri e mirë, e lehtë për t'u bashkuar dhe lidhur.
 5. Pamje e pastër dhe e bukur, dhe një përfundim i mirë i sipërfaqes.
 6. Vetitë mekanike të materialit mund të ruhen në një gamë të madhe temperaturash.
 7. Një shumëllojshmëri specifikimesh dhe madhësish janë në dispozicion dhe mund të personalizohen.
 8. Gama e gjerë e aplikacioneve që plotësojnë kërkesa të ndryshme aplikimi.

300-Seria-Sinless-Steel-Coil-3

Si të dalloni cilësinë e spirales së çelikut?

Për të identifikuar nëse spiralja prej çeliku inox është e cilësisë së lartë, rekomandohet ta analizoni atë nga aspektet e mëposhtme:

 1. Standardet dhe certifikatat e materialeve: Bobinat prej çeliku inox me cilësi të lartë përputhen me standardet ndërkombëtare dhe kanë dokumente certifikimi përkatës.
 2. Cilësia e sipërfaqes: Bobinat prej çeliku të pandryshkshëm të cilësisë së lartë kanë një sipërfaqe të sheshtë, të lëmuar pa njolla ose dëmtime të dukshme.
 3. Përbërja kimike: Bobinat prej çeliku inox me cilësi të lartë kanë një përbërje kimike të përshtatshme, duke përfshirë sasi të përshtatshme të kromit, nikelit dhe elementëve të tjerë aliazh.
 4. Vetitë mekanike: Bobinat prej çeliku inox me cilësi të lartë kanë veti të mira mekanike si forca e lartë, forca e rrjedhshmërisë dhe duktiliteti.
 5. Rezistenca ndaj korrozionit: Bobina prej çeliku inox me cilësi të lartë është trajtuar posaçërisht për të pasur rezistencë të shkëlqyer korrozioni, e cila mund t'i rezistojë sulmit të mediave dhe oksideve korrozive.

Duke marrë parasysh faktorët e mësipërm në mënyrë gjithëpërfshirëse, është e mundur të dallohet nëse spiralja prej çeliku inox është e cilësisë së lartë apo jo. Në të njëjtën kohë, zgjedhja e furnitorëve dhe prodhuesve me reputacion është gjithashtu një faktor i rëndësishëm për të siguruar blerjen e mbështjellësve inox me cilësi të lartë. Si një furnizues kryesor në vend, Gnee ka fituar besimin dhe kënaqësinë e klientëve me shërbimin e shkëlqyer dhe cilësinë e produktit të besueshëm dhe premton t'u ofrojë klientëve mbështjellje inox të serisë 300 të cilësisë së lartë për të përmbushur nevojat e aplikacioneve të ndryshme.

Për çfarë përdoret një spirale prej çeliku inox 300?

Për shkak të rezistencës së shkëlqyer ndaj korrozionit, rezistencës ndaj oksidimit dhe vetive mekanike, mbështjelljet prej çeliku të pandryshkshëm 300 përdoren gjerësisht në industri të ndryshme për të përmbushur nevojat e fushave të ndryshme, duke përfshirë, por pa u kufizuar në sa vijon:

Aplikim-Skenar

Industria e ndërtimit: përdoret për të prodhuar struktura ndërtimi, kolona, ​​ura, parmakë, etj.

Industria kimike: i përshtatshëm për prodhimin e rezervuarëve të magazinimit, tubacioneve, pajisjeve kimike, reaktorëve, kullave të distilimit, etj., për t'i rezistuar mediave korrozive dhe mjediseve me temperaturë të lartë.

Industria e përpunimit të ushqimit: përdoret në prodhimin e pajisjeve të përpunimit të ushqimit, rezervuarëve të magazinimit, tubacioneve, etj. për të garantuar sigurinë dhe higjienën e ushqimit, duke pasur një rezistencë të mirë ndaj substancave gërryese në ushqim.

Industria e prodhimit të automobilave: përdoret në prodhimin e sistemeve të shkarkimit të automobilave, tubave të marrjes, rezervuarëve të karburantit, etj., të cilat mund t'i rezistojnë në mënyrë efektive temperaturës së lartë, presionit të lartë dhe mjediseve gërryese.

Fusha e hapësirës ajrore: i përshtatshëm për prodhimin e komponentëve të motorit aero, teheve të turbinave, strukturave të anijeve kozmike, etj., për të përballuar kushtet ekstreme të punës.

Pajisjet mjekësore: Përdoret në prodhimin e mjeteve kirurgjikale, pajisjeve mjekësore, implanteve kirurgjikale, etj. për të siguruar rezistencën e tyre ndaj korrozionit dhe biokompatibilitetin.

Industria e naftës dhe gazit: i përshtatshëm për prodhimin e rezervuarëve të depozitimit të naftës, tubacioneve, valvulave, etj. për t'i bërë ballë presionit të lartë, temperaturës së lartë dhe mediave gërryese.

Arsyet për të zgjedhur GNEE

Gnee Steel Group është një ndërmarrje profesionale e zinxhirit të furnizimit, e angazhuar kryesisht në projektimin dhe përpunimin e pllakave të çelikut, spirales, profilit dhe peizazhit të jashtëm. Pas 15 vitesh zhvillimi, ajo është bërë një kompani udhëheqëse ndërkombëtare e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains. Duke u mbështetur në shumë ndërmarrje hekuri dhe çeliku si Angang Steel, ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë produktesh, duke përfshirë pllakat e ndërtimit të anijeve, pllakat e enëve nën presion, kuvertën e urave, etj. shërbimet. Duke bashkëpunuar me më shumë se 600 kompani në mbarë botën, kapaciteti vjetor i eksportit tejkalon 80,000 tonë metrikë. Zgjidhni Gnee Steel Group, ju zgjidhni një partner profesional dhe të besueshëm të zinxhirit të furnizimit të çelikut!

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

 • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
 • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
 • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.