Spirale çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Bobina prej çeliku inox
Spirale çeliku inox

Spirale çeliku inox

Bobina inox është një produkt i mbështjellë prej çeliku inox, kryesisht një pllakë çeliku e ngushtë dhe e gjatë e prodhuar për të plotësuar nevojat e prodhimit industrial të produkteve të ndryshme metalike ose mekanike në sektorë të ndryshëm industrialë. Si një shpërndarës kryesor i hekurit inox, Gnee mund të ofrojë mbështjellje çeliku inoks të serive 300, mbështjellje çeliku inoks të serisë 400, mbështjellje çeliku inox të dyfishtë dhe produkte të tjera mbështjellje çeliku inox që klientët t'i përdorin për të përmbushur nevojat e tyre të ndryshme të klientëve.

Produkt
Spirale çeliku inox
Tipi
Bobina çeliku inox 300 seri, spirale çeliku inox e serisë 400, spirale çeliku inox e dyfishtë
standard
ASTM, EN, JIS, etj.
Vendi i Prodhimit
Kinë
Shërbimet

Bobina inox është një produkt i mbështjellë prej çeliku inox, kryesisht një pllakë çeliku e ngushtë dhe e gjatë e prodhuar për të plotësuar nevojat e prodhimit industrial të produkteve të ndryshme metalike ose mekanike në sektorë të ndryshëm industrialë. Si një shpërndarës kryesor i hekurit inox, Gnee mund të ofrojë mbështjellje çeliku inoks të serive 300, mbështjellje çeliku inoks të serisë 400, mbështjellje çeliku inox të dyfishtë dhe produkte të tjera mbështjellje çeliku inox që klientët t'i përdorin për të përmbushur nevojat e tyre të ndryshme të klientëve.

Stainless-Steel-Coil-1

Çfarë është spiralja prej çeliku inox?

Thjesht, spiralja prej çeliku inox është një zgjatim i një pllake çeliku inox ultra të hollë, e quajtur edhe çeliku me shirita. Është një aliazh çeliku me rezistencë ndaj korrozionit dhe rezistencë ndaj temperaturës së lartë. Komponentët kryesorë përfshijnë hekur, krom, nikel dhe elementë të tjerë aliazh. Bobina prej çeliku inox është një produkt me rrotullim të vazhdueshëm i bërë nga përpunimi, prerja dhe rrotullimi i fletëve të çelikut inox. Përdoret gjerësisht në shumë industri dhe fusha, si ndërtimi, prodhimi, energjia elektrike, petrokimike, përpunimi i ushqimit etj.

Cilat janë notat e spirales prej çeliku inox?

Çelik inox është një aliazh hekuri me shumë përparësi si kundër ndotjes dhe kundër ndryshkut, lehtësi në pastrim, rezistencë ndaj korrozionit, qëndrueshmëri, ekonomi dhe estetikë. Është bërë metali i zgjedhur për prodhimin e materialeve në shumë industri. Spiralja prej çeliku inox është forma më e zakonshme e materialit prej çeliku inox, dhe është gjithashtu më e gjithanshme. Kompania jonë është një distributore e certifikuar ISO 9001:2008 e shiritave dhe mbështjelljes prej çeliku inox, që merret me të gjitha klasat bazë të mbështjelljes prej çeliku të pandryshkshëm që zakonisht gjendet në treg, produktet aktuale të mbështjelljes prej çeliku inox në funksion janë si më poshtë:

produkt seri

lloj

Spirale çeliku inox

Bobina prej çeliku inox Seria 300 301 Bobina prej çeliku inox
304 Bobina prej çeliku inox
316 Bobina prej çeliku inox
321 Bobina prej çeliku inox
Bobina prej çeliku inox Seria 400 409 Bobina prej çeliku inox
410 Bobina prej çeliku inox
420 Bobina prej çeliku inox
430 Bobina prej çeliku inox
Spirale prej çeliku inox dyfish 2205 Bobina prej çeliku inox
2507 Bobina prej çeliku inox

Seritë e zakonshme të mbështjelljes prej çeliku inox përfshijnë Bobina prej çeliku inox 300 seri, mbështjellje çeliku inox seri 400 dhe mbështjellje çeliku inox dupleks, të cilat kanë përbërje të ndryshme aliazhi dhe karakteristika të performancës për të përmbushur kërkesat e ndryshme të aplikimit.

Spirale prej çeliku inox 300:

Bobina prej çeliku inox 300 është një lloj çeliku inox që përmban krom, nikel dhe më pak karbon. Më të zakonshmet prej tyre janë çelik inox 304 dhe çelik inox 316. Të njohura për rezistencën e tyre të shkëlqyer ndaj korrozionit, këto mbështjellje çeliku inox janë rezistente ndaj oksidimit, acideve dhe alkaleve dhe janë të përshtatshme për mjedise të lagështa dhe me ujë të detit. Ai gjithashtu ka përpunueshmëri të mirë, është i lehtë për t'u prerë, salduar dhe formuar dhe përdoret gjerësisht në industritë e prodhimit dhe të ndërtimit. Toleranca ndaj temperaturës së lartë është gjithashtu një nga karakteristikat kryesore të tij.

Spirale prej çeliku inox 400:

Më e zakonshme nga mbështjelljet prej çeliku inox të serisë 400 është çeliku inox 430. Krahasuar me çeliqet inox të serisë 300, çeliqet inox të serisë 400 në përgjithësi përmbajnë përmbajtje më të lartë hekuri dhe përmbajtje më të ulët të nikelit. Kjo e bën bobinën prej çeliku inox të serisë 400 pak më inferiore ndaj serisë 300 për sa i përket rezistencës ndaj korrozionit, por më të mirë për sa i përket rezistencës ndaj konsumit dhe vetive mekanike. Ka veti të mira mekanike, fortësi dhe forcë të lartë dhe është i përshtatshëm për aplikime që kërkojnë rezistencë ndaj konsumit. Shpesh përdoret për të bërë enë kuzhine dhe pajisje shtëpiake.

Spirale dyfishe prej çeliku inox:

Çelik inox duplex është një lloj i veçantë çeliku inox që kombinon vetitë e austenitit dhe ferritit, prandaj emri "duplex". Kjo strukturë i jep bobinës së dyfishtë çeliku inox me forcë të lartë, rezistencë të lartë ndaj korrozionit dhe performancë të mirë saldimi. Ka rezistencë të mirë ndaj korrozionit të kimikateve si jonet e klorurit dhe mund të mbetet i qëndrueshëm gjatë procesit të saldimit. Është i përshtatshëm për aplikime që kërkojnë zgjatje të rezistencës në tërheqje dhe aplikime të rezistencës ndaj goditjes.

Stainless-Steel-Coil-2

Përzgjedhja e mbështjelljeve prej çeliku inox zakonisht bazohet në karakteristikat dhe zbatueshmërinë e serive të ndryshme të materialeve inox. Nëse keni nevoja për mbështjellje çeliku inox, ose nuk keni gjetur ende një produkt çelik inox që i përshtatet nevojave tuaja, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni dhe ne do të bëjmë çmos që të punojmë shumë për ta gjetur atë për ju.

Cilat janë përfitimet e mbështjelljeve prej çeliku inox?

Spiralja prej çeliku inox është një lloj aliazh çeliku, i cili ka karakteristikat e një sipërfaqe të lëmuar, saldueshmëri të lartë, rezistencë ndaj korrozionit, lustrim, rezistencë ndaj nxehtësisë, rezistencë ndaj korrozionit, etj. Përdoret gjerësisht në të gjitha sferat e jetës dhe është një material i rëndësishëm në industrinë moderne. Përparësitë specifike janë si më poshtë:

Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit: Elementi i kromit në çelik inox reagon me oksigjenin në ajër për të formuar një shtresë të dendur të oksidit të kromit, e cila mund të parandalojë oksidimin dhe korrozionin e mëtejshëm. Prandaj, mbështjelljet prej çeliku inox performojnë mirë në kushte gërryese siç janë mjediset me lagështi, mjediset acidike, alkaline, kloruret, etj.

Rezistenca ndaj temperaturës së lartë: mbështjelljet prej çeliku inox mund të ruajnë performancë të mirë në kushte të temperaturës së lartë sepse elementët aliazh në çelik inox (të tilla si kromi dhe nikeli) mund të ofrojnë rezistencë të mirë oksidimi në temperaturë të lartë dhe të ruajnë stabilitetin strukturor, kështu që mbështjelljet prej çeliku inox janë ideale për aplikime në temperaturë të lartë të tilla si zjarrduruesit, furrat dhe shkëmbyesit e nxehtësisë.

Karakteristikat e shkëlqyera mekanike: Bobina prej çeliku inox ka fortësi, forcë dhe duktilitet të lartë, të cilat mund t'i rezistojnë ndikimeve të jashtme dhe stresit. Në të njëjtën kohë, ka edhe plasticitet të mirë dhe mund të bëhet produkte të formave dhe madhësive të ndryshme duke punuar në të ftohtë, lakim, etj.

Estetika dhe dekorimi: Sipërfaqja e lëmuar dhe e ndritshme e mbështjelljes së çelikut të pandryshkshëm i jep produktit modernitet dhe estetikë dhe mund të lëmohet, pastrohet dhe lyhet për të përmbushur nevoja të ndryshme dekorative. Përdoret gjerësisht në ndërtim, dizajn të brendshëm, prodhim mobiljesh dhe fusha të tjera, si dyer dhe dritare, kangjella, kolona, ​​enë kuzhine, sende shtëpiake etj.

Higjienike dhe e lehtë për t'u pastruar: Spiralja inox është një material higjienik dhe i sigurt me veti antibakteriale, i cili nuk është i lehtë për të rritur bakteret dhe mikroorganizmat. Përveç kësaj, sipërfaqja e saj e lëmuar nuk thith papastërtitë, është e lehtë për t'u pastruar dhe është rezistente ndaj korrozionit dhe sulmeve kimike, duke e bërë atë një performues të shkëlqyeshëm në përpunimin e ushqimit, pajisjet mjekësore, objektet sanitare dhe më shumë.

Stainless-Steel-Coil-3

Si të zgjidhni llojin e duhur të spirales prej çeliku inox?

Ka disa faktorë kyç për t'u marrë parasysh kur zgjidhni mbështjelljen e duhur prej çeliku inox. Këtu janë disa sugjerime për t'ju ndihmuar të bëni një zgjedhje të informuar:

Mjedisi dhe aplikimi:

Merrni parasysh mjedisin në të cilin do të përdorni bobinën e inoksit. Nëse keni nevojë t'i rezistoni korrozionit dhe oksidimit, rekomandohet të zgjidhni mbështjellje çeliku inoks të serisë 300 me rezistencë të mirë ndaj korrozionit, si çelik inox 304 dhe 316; për aplikime në temperaturë të lartë, ju duhet të zgjidhni mbështjellje çeliku inox me rezistencë të shkëlqyer ndaj temperaturës së lartë; për forcë të lartë dhe rezistencë ndaj konsumit Për aplikime të përhershme, mund të merrni parasysh zgjedhjen e mbështjelljeve prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400, të tilla si çeliku inox 430.

Prona fizike:

Në varësi të nevojave tuaja specifike, merrni parasysh vetitë fizike të mbështjelljeve prej çeliku inox si fortësia, forca dhe duktiliteti. Bobinat prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 300 në përgjithësi kanë fortësi dhe forcë më të ulët, por kanë duktilitet të mirë, të përshtatshme për aplikime që kërkojnë përkulje dhe formim; Bobinat prej çeliku inoks të serisë 400 kanë fortësi dhe forcë më të lartë se mbështjelljet prej çeliku të pandryshkshëm të serive 300 dhe janë të përshtatshme për aplikime që kërkojnë aplikime më të larta me veti mekanike dhe rezistencë ndaj konsumit; Bobinat prej çeliku inox të dyfishtë kanë rezistencë të lartë dhe janë të përshtatshme për aplikime që kërkojnë rezistencë në tërheqje dhe goditje.

Saldueshmëria dhe përpunueshmëria:

Nëse keni nevojë të bëni saldim ose përpunim, sigurohuni që të zgjidhni një spirale çeliku inox me saldim të mirë dhe veti të përpunimit. Bobinat prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 300 në përgjithësi kanë veti të mira saldimi, ndërsa bobinat prej çeliku të pandryshkshëm të serive 400 mund të jenë relativisht të dobëta. Bobinat e dyfishta prej çeliku inox kanë performancë më të mirë saldimi dhe mund të mbajnë performancë të qëndrueshme gjatë procesit të saldimit.

Standardet dhe specifikimet përkatëse:

Mësoni rreth standardeve dhe kodeve përkatëse bazuar në kërkesat e industrisë dhe aplikimit tuaj. Sigurohuni që spiralja e zgjedhur prej çeliku inox plotëson standardet e aplikueshme të cilësisë dhe kërkesat e specifikimeve.

Efektiviteti i kostos:

Merrni parasysh efektivitetin e kostos së mbështjelljeve prej çeliku inox. Çmimi i mbështjelljeve prej çeliku inox të modeleve dhe serive të ndryshme do të ndryshojë. Sipas buxhetit tuaj dhe kërkesave të projektit, zgjidhni modelin e përshtatshëm.

Sa më sipër janë vetëm disa mendime referimi që ne ofrojmë kur zgjedhim produktet e mbështjelljes prej çeliku inox. Përzgjedhja përfundimtare e mbështjelljeve të përshtatshme prej çeliku inox duhet të vlerësohet në mënyrë gjithëpërfshirëse sipas aplikacioneve dhe nevojave specifike. Nëse nuk mund të bëni një zgjedhje ose keni disa pyetje, ju lutemi mos ngurroni të konsultoheni me ne dhe ne do t'ju ofrojmë zgjidhjet më profesionale.

Për çfarë përdoren mbështjelljet prej çeliku inox?

Për shkak të karakteristikave të tij të shkëlqyera, mbështjelljet prej çeliku inox përdoren gjerësisht në shumë fusha dhe industri. Më poshtë janë disa nga fushat tona të aplikimit:

Stainless-Steel-Coil-Application-Skenarios

Industria e automobilave: Bobina prej çeliku inox është një zgjedhje ideale për pjesët e automobilave dhe mund të përdoret gjerësisht në prodhimin e automobilave, të tilla si trupat e prodhimit, tubacionet e shkarkimit, tubat e marrjes, mbulesat e rrotave, dekorimi i trupit, etj. Bobinat prej çeliku inox përdoren për të prodhuar strukturën e trupit të automobilave , duke siguruar forcë dhe stabilitet dhe duke ndihmuar në përmirësimin e performancës së sigurisë në përplasje të automobilave; përdoret për prodhimin e tubave të shkarkimit dhe tubave të marrjes, bobinat prej çeliku inox janë rezistente ndaj temperaturave të larta dhe korrozionit dhe janë të përshtatshme për mjedise dhe kushte të ndryshme pune; të përdorura në prodhimin e mbulesave të rrotave, mbështjelljet prej çeliku inox kanë rezistencë të mirë ndaj konsumit dhe pamje elegante, të cilat mund të përmirësojnë estetikën e automjeteve.

Enë kuzhine: Inox ka karakteristikat e rezistencës ndaj korrozionit dhe rezistencës ndaj temperaturës së lartë, nuk do të reagojë kimikisht me ushqimin dhe në të njëjtën kohë është i lehtë për t'u pastruar, modern dhe i bukur, është një material ideal për enët e kuzhinës. Mund të përdoret për të bërë enët e kuzhinës, lavamanët, lavamanët, tavanet, kornizat e dyerve dhe dritareve, etj.

Industria kimike dhe e naftës: Çelik inox ka rezistencë të lartë korrozioni ndaj mediave korrozive. Përdoret në industrinë kimike dhe të naftës për të prodhuar rezervuarë magazinimi, tuba, valvola, shkëmbyes nxehtësie dhe pajisje të tjera për të siguruar funksionimin e sigurt dhe të besueshëm të pajisjeve.

Fusha e hapësirës ajrore: Për shkak të forcës së lartë, peshës së lehtë dhe rezistencës ndaj korrozionit, mbështjelljet prej çeliku inox përdoren në fushën e hapësirës ajrore për prodhimin e pjesëve të avionit, të tilla si krahë, mbështjellje motori, kapele, etj., të cilat përmirësojnë performancën dhe qëndrueshmërinë e avionit. Përveç kësaj, mund të përdoret gjithashtu për të prodhuar komponentë strukturorë të raketave dhe satelitëve. Performanca e shkëlqyer e mbështjelljeve prej çeliku inox në mjedise ekstreme mund të sigurojë besueshmërinë e pajisjeve.

Fusha e mjekësisë: Bobinat prej çeliku inox kanë performancë të mirë higjienike dhe rezistencë ndaj korrozionit, dhe janë gjithashtu jo toksike, të lehta për t'u pastruar dhe kanë veti të mira mekanike. Ato mund të përdoren për të prodhuar instrumente mjekësore dhe kirurgjikale, të tilla si bisturi, shiringa, instrumente kirurgjikale etj.

Më sipër janë vetëm disa sugjerime të zakonshme aplikimi. Me avancimin e teknologjisë dhe ndryshimet në kërkesë, mbështjelljet prej çeliku inox mund të luajnë një rol edhe në fusha të tjera. Nëse keni nevoja të ngjashme, mos ngurroni të na kontaktoni, ne do t'ju ofrojmë mendimet më profesionale, produktet më të përshtatshme dhe shërbimin më të mirë!

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.