Tub çeliku inox në formë të veçantë
  1. Fillimi » produktet » Tub çeliku inox në formë të veçantë
Tub çeliku inox në formë të veçantë

Tub çeliku inox në formë të veçantë

Çfarë është një tub çeliku inox në formë të veçantë? Një term i përgjithshëm për tubat prej çeliku inox me forma të ndryshme të prerjes kryq se tubat konvencionale prej çeliku inox, duke përfshirë gypat e salduar në formë të veçantë dhe tubacionet në formë speciale pa tela, është tub çeliku inox në formë të veçantë. Për shkak të përbërjes, tubat në formë të posaçme prej çeliku inox janë bërë zakonisht nga 304, 304L, 316L ose lloje të tjera çeliku inox. Përdoret shpesh për shumë pjesë të ndryshme mekanike, veglash dhe strukturore.

Artikull
tub çeliku inox në formë të veçantë
Trashësi muri
0.5 mm ~ 20 mm
Outer Diametri
6 mm ~ 100 mm
Shërbimet

Çfarë është një tub çeliku inox në formë të veçantë? Një term i përgjithshëm për tubat prej çeliku inox me forma të ndryshme të prerjes kryq se tubat konvencionale prej çeliku inox, duke përfshirë gypat e salduar në formë të veçantë dhe tubacionet në formë speciale pa tela, është tub çeliku inox në formë të veçantë. Për shkak të përbërjes, tubat në formë të posaçme prej çeliku inox janë bërë zakonisht nga 304, 304L, 316L ose lloje të tjera çeliku inox. Përdoret shpesh për shumë pjesë të ndryshme mekanike, veglash dhe strukturore.

Cilat janë llojet e ndryshme të tuba çeliku inox në formë të veçantë?

Ai vjen në varietetet e mëposhtme bazuar në porcione dhe forma të ndryshme:

Materiali: 301, 304L dhe 316L janë opsionet më të zakonshme; 200 dhe 201 janë gjithashtu të disponueshme, por për shkak të formimit të tyre të vështirë dhe materialit disi të fortë, ato nuk janë ideale për tuba me forma unike.

pjesa e thyer, forma e përgjithshme: ovale, trekëndore, gjashtëkëndore, tetëkëndëshe, gjashtëkëndore e pabarabartë, tub në formë diamanti në formë speciale, tub në formë të veçantë me model, tub në formë të veçantë në formë U, tub në formë speciale në formë D, në formë S tub në formë të veçantë, tub në formë të veçantë çeliku inox, tub në formë të veçantë gjysmë rrethore, tub në formë të veçantë me pesë petale, tub në formë speciale bikonveks dhe dy konkave.

Fushat e aplikimit përfshijnë arkitekturën, makineritë, ndërtimin, mjekësinë dhe ushqimin. Ka gjithashtu shumë fusha aplikimi.

Specifikimi dhe Karakteristikat e produktit

Artikull tub çeliku inox në formë të veçantë
Klasë 200,201,301,304L, 316L
standard ASTM, DIN, GB ose madhësia e personalizuar e kërkuar nga klientët
material C, Fe, Mo, Mn, Si, N, etj.
Tipi të mbështjellë të nxehtë dhe të mbështjellë të ftohtë
Masat Trashësi muri 0.5 mm ~ 20 mm
Outer Diametri 6 mm ~ 100 mm
Gjatësia e gjatësisë 1m ~ 6m

1. Rezistenca ndaj korrozionit: Për shkak se mund të përdoret për një kohë të gjatë në mjedise me lagështi, aciditet dhe alkalinitet të lartë, ka rezistencë të mirë korrozioni dhe nuk ndryshket ose gërryhet lehtë.

2. Rezistencë e lartë dhe rezistencë ndaj temperaturës: Mund të përballojë tendosjen e një mjedisi me temperaturë të lartë dhe presion të lartë duke ruajtur integritetin dhe funksionalitetin strukturor.

3. Cilësi të forta mekanike: duke përfshirë aftësinë për të mbajtur ngarkesa të ndërlikuara mekanike dhe rezistencë të lartë në tërheqje dhe shtypje.

Arsyeja e zgjedhjes së tubit prej çeliku inox në formë të veçantë

1. Plasticitet dhe saldueshmëri e mirë: Ky material mund të formohet në një sërë formash të personalizuara për t'iu përshtatur kërkesave të skenarëve të ndryshëm, dhe saldimi, montimi dhe instalimi gjithashtu bëhen më të lehtë.

2. Mbrojtja e mjedisit dhe higjienës: përputhet me kërkesat shëndetësore; është jo toksik, pa erë dhe nuk lëshon substanca të rrezikshme.

3. Është e thjeshtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur për shkak të sipërfaqes së saj të lëmuar dhe të sheshtë, e cila e bën të vështirë grumbullimin e baktereve dhe papastërtive. Kjo redukton kohën dhe shpenzimet e mirëmbajtjes.

4. Jetë e gjatë shërbimi: Jetëgjatësia e shërbimit zvogëlon nevojën për zëvendësim dhe mirëmbajtje të shpeshtë, gjë që është e mirë për ekonominë. Nga ana tjetër, tubat në formë speciale prej çeliku inox zakonisht kanë momente të larta të inercisë dhe modulit të seksionit, si dhe rezistencë më të lartë në përkulje dhe përdredhje, të cilat mund të ulin ndjeshëm peshën e strukturës dhe të ruajnë pllakat prej çeliku inox.

5. Dizajni kreativ: në formë të veçantë tub çeliku inox ka një shumëllojshmëri formash të prerjes tërthore, si katrore, drejtkëndore, ovale, gjashtëkëndore, trekëndëshe, etj., të cilat mund të arrijnë efekte dizajni më inovative dhe të personalizuara. Është në gjendje të plotësojë nevojat e formave unike në fushën e arkitekturës, dekorimit, artit etj., duke i dhënë një produkti apo strukture një pamje dhe stil unik.

Si janë tuba inox në formë të veçantë prodhuar?

Përgatitja e shufrës së rrumbullakët, ngrohja, perforimi me mbështjellje të nxehtë, prerja e kokës, turshia me acid, ribluarja, heqja e yndyrës, përpunimi me rrotullim të ftohtë, trajtimi termik i solucionit, drejtimi, prerja e tubit, turshia me acid dhe inspektimi i produktit të përfunduar janë hapat e përfshirë në krijimin e një tubi katror inox. .

Aplikacionet e Produkteve

Ruajtja e ushqimeve dhe pijeve: Për shkak të rezistencës së tij të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe mungesës së toksicitetit, tubi plastik përdoret shpesh në industrinë ushqimore, kozmetike dhe farmaceutike. Mund të përdoret si tub uji, për shembull, sepse ka pak rrjedhje dhe rrjedhje të mirë uji.

Ornamentim arkitektonik veçoritë përfshijnë dyert, dritaret, parmakët dhe elementë të tjerë që kanë një pamje estetikisht të këndshme dhe ndikim zbukurues. Ai ofron karakteristika të bukura, bashkëkohore dhe të qëndrueshme të dizajnit për shkak të formës së tij të veçantë dhe strukturës metalike.

Pajisjet e prodhimit kimik: Mund të përdoret për tanke, transport me tubacione dhe aplikime të tjera për shkak të forcës së madhe të përkuljes dhe rezistencës ndaj presioneve dhe temperaturave të larta. Për më tepër, përdoret gjerësisht për të prodhuar armë të ndryshme konvencionale, duke përfshirë tytat e armëve dhe fishekët.

Aplikime për pajisjet e mbrojtjes së mjedisit përfshijnë prodhimin e sistemeve të ujërave të zeza, tubacioneve të furnizimit me ujë, sistemeve të trajtimit të ujërave të zeza, tubacioneve të grumbullimit të reshjeve dhe pajisjeve të tjera mjedisore, sepse ato janë të qëndrueshme dhe rezistente ndaj korrozionit.

Industria e automjeteve: Tub çeliku inox i projektuar posaçërisht me rezistencë ndaj korrozionit, forcë të lartë dhe veti të lehta mund të përdoret në tubacionet e shkarkimit, strukturat e shasisë, mbështetëset e trupit dhe seksione të tjera të makinave, trenave dhe avionëve.

Fushat e tjera: Përveç përdorimit në ndërtimin e sistemeve dhe pjesëve të tubacioneve, tubat prej çeliku të pandryshkshëm në formë të veçantë mund të gjenden gjithashtu në energji, metalurgji, elektronikë, hapësirë ​​ajrore dhe industri të tjera. Falë formës së tij unike dhe performancës së lartë, ai mund të përmbushë kërkesat e një sërë industrish.

Konkurrenca e tregut dhe perspektiva

Fuqia e përgjithshme dhe cilësia e produkteve të ofruesve, kërkesa e tregut dhe numri dhe intensiteti i konkurrentëve kanë të gjitha një ndikim në rivalitetin e tregut për tubat prej çeliku të pandryshkshëm në formë të veçantë. Konkurrenca në treg është e ashpër. Nevoja për tuba inox pritet të rritet në vitet e ardhshme si rezultat i faktorëve të tillë si rritja e kërkesës nga sektorët e ndërtimit, automobilave dhe industrisë. Inovacioni dhe konkurrenca e tregut ndihmojnë në përmirësimin e cilësisë së produktit dhe taktikat e çmimeve. Për të ruajtur konkurrencën tonë, ne do të përmirësojmë vazhdimisht cilësinë e produkteve tona, do të ulim kostot, do të ofrojmë shërbime të veçanta dhe do të zgjerojmë tregjet tona.

Gnee Steel Group është një ndërmarrje zinxhiri furnizimi që integron projektimin dhe përpunimin e paneleve, tubave, profileve, peizazhit të jashtëm dhe shitjet e produkteve të vogla ndërkombëtare. Është themeluar në vitin 2008 me një vizion për të qenë grupi më konkurrues i zinxhirit të furnizimit në botë; që atëherë, ne kemi qenë gjithmonë të përkushtuar për të përmbushur atë vizion me shërbime të shkëlqyera, të qëndrueshme dhe inovative. Pas disa vitesh punë të palodhur, Gnee Steel Group është bërë ndërmarrja ndërkombëtare më profesionale e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains.

 

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.