Pllakë pasqyre prej çeliku inox 8K
  1. Fillimi » produktet » Pllakë pasqyre prej çeliku inox 8K
Pllakë pasqyre prej çeliku inox 8K

Pllakë pasqyre prej çeliku inox 8K

Pllakë pasqyre çeliku inox 8K, është një lloj pllake çeliku inox që i është nënshtruar një trajtimi të specializuar sipërfaqësor për të arritur një përfundim shumë reflektues dhe të ngjashëm me pasqyrën. Emërtimi "8K" i referohet përfundimit të sipërfaqes, i cili është përfundimi më i lëmuar dhe më reflektues i disponueshëm për çelik inox. Për shkak të pamjes së saj të bukur, fleta e pasqyrës prej çeliku inox 8k është e përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh, duke përfshirë dekorimin arkitektonik, pajisjet shtëpiake, dekorimin e automobilave dhe pajisjet elektrike.

Materiale të papërpunuara
pllakë inox
Niveli i Shkëlqimit
8K
Customization
i pranueshëm
Shërbimet

Prezantimi i pllakës së pasqyrës prej çeliku inox 8K

8K Pllakë pasqyre çeliku inox i referohet një lloji pllakë inox që i është nënshtruar një trajtimi specifik sipërfaqësor për të arritur një përfundim shumë reflektues dhe të ngjashëm me pasqyrën. Kjo do të thotë, ai përdor një pluhur gërryes për të lustruar pllakë inox sipërfaqe përmes pajisjeve lustruese për ta bërë shkëlqimin e sipërfaqes aq të qartë sa një pasqyrë dhe mund të reflektojë objekte të tjera.

Çfarë do të thotë "8K"?

Termi "8K" i referohet nivelit të reflektimit dhe qartësisë së sipërfaqes.

Midis tyre, 8 përfaqëson përfundimin e sipërfaqes së pllakës së çelikut inox dhe "K" është shkalla e reflektimit pas lustrimit. Prandaj, 8k është klasa e pasqyrës e mishëruar në çelik inox pasi ka një reflektim të lartë dhe imazh të qartë reflektimi.

Për më tepër, vlen të përmendet se sa më e lartë të jetë vlera e "K", aq më të larta janë kërkesat e procesit dhe aq më i lartë është çmimi i caktuar.

Specifikimi i pllakës së pasqyrës prej çeliku inox 8K

Materiale të papërpunuara pllakë inox
standard JIS, AISI, ASTM, DIN, SUS, EN, GB
Certifikatat ISO 9001, SGS, BV
notat 304, 310, 316, 321, 410, 410, etj
Trashësia 0.5 – 20 mm ose sipas kërkesave të klientit
Gjerësi 600 -1500 mm ose sipas kërkesave të klientit
Gjatësi 800 – 2000 mm ose sipas kërkesave të klientit
Shkëlqimi i sipërfaqes 8k
Shërbimi i përpunimit lakimi, saldimi, shpimi, prerja etj
paketë film mbrojtës i njëanshëm për mbrojtje më të mirë të sipërfaqes së pasqyrës
Kohë për dorëzim brenda 7-10 ditëve të punës

Procesi i prodhimit të pllakave të pasqyrës prej çeliku inox 8K

Procesi i prodhimit të pllakave inox pasqyre 8K përfshin disa hapa, duke përfshirë:

1. Përgatitja: përgatitni pllakat inox që do të përdorim.

2. bluarje: Pllaka e inoksit do të bluhet për të hequr çdo defekt sipërfaqësor, si gërvishtjet, gropat ose njolla të vrazhda. Ky hap është thelbësor për të arritur një sipërfaqe të lëmuar dhe uniforme.

3. Fryrje: Pllaka më pas lyhet me një sërë gërryesish gradualisht më të imët për të lëmuar më tej sipërfaqen dhe për ta përgatitur atë për lustrimin përfundimtar.

4. lustrim: Pllaka është e lëmuar me një përbërje të posaçme lustruese dhe një rrotë rrotulluese pëlhure. Ky hap përsëritet me komponime lustruese më të imta dhe më të imta derisa të arrihet niveli i dëshiruar i reflektimit.

5. pastrim: Pas lustrimit, pllaka pastrohet tërësisht për të hequr çdo përbërje lustruese ose ndotës të tjerë.

6. Inspektimi përfundimtar: Pllaka inspektohet për t'u siguruar që përfundimi i pasqyrës është uniform dhe pa defekte.

Karakteristikat e pllakës së pasqyrës prej çeliku inox 8K

1. Rezistencë e mirë korrozioni

Edhe pas lustrimit 8K, sipërfaqja e pasqyrë pjatë çeliku inox do të vazhdojë të oksidohet për të formuar një shtresë mbrojtëse Cr2O3. Prandaj, rezistenca e tij ndaj korrozionit nuk zvogëlohet, e cila është ende rezistente ndaj korrozionit atmosferik, ujit dhe kimik. Por duhet të jetë e qartë se pas bluarjes 8K, lëngu bluar në sipërfaqe duhet të jetë i pastër dhe i pastër për të parandaluar mbetjet, përndryshe do të ndikojë në rezistencën ndaj korrozionit të materialit në një masë të caktuar.

2. Qëndrueshmëri e mirë

Ai përmban kimikate me forcë të lartë që mund t'i rezistojnë në mënyrë efektive dëmtimit UV. Me fjalë të tjera, nuk dëmtohet lehtë.

3. Rezistencë e mirë ndaj nxehtësisë

Mund të mbajë performancë të qëndrueshme në mjedise me temperaturë të lartë.

4. Performancë e mirë e përpunimit

Pllaka prej çeliku inox me pasqyrë 8k është e lakueshme dhe mund të pritet dhe saldohet lehtësisht për të pasur shumë stile dhe forma. Ndërkohë, njerëzit mund ta zgjasin atë ose të hapin vrima në të.

5. Finish si pasqyrë

Ka një pamje shumë reflektuese dhe si pasqyrë që mund të përdoret për të krijuar një hapësirë ​​të ndritshme dhe tërheqëse. Përveç kësaj, nuk lë lehtësisht gjurmë gishtash dhe njolla.

6. Efekt i fortë dekorativ

Për shkak të pamjes së saj unike, përdoret gjerësisht në dekorimin dhe dizajnin e brendshëm. Për më tepër, mund të lyhet me ngjyra për të ofruar efekte të ndryshme estetike dhe dekorimi.

Fletë pasqyre prej çeliku inox 8K

Aplikime për pllaka pasqyre çeliku inox 8K

Për shkak të përfundimit të saj tërheqës dhe qëndrueshmërisë së madhe, pllaka pasqyre prej 8k prej çeliku inox mund të gjendet në aplikime të ndryshme. Ai përfshin:

Dekorime të ndërtesave të brendshme dhe të jashtme si tavani, muri i perdes dhe veshja

Pajisje shtëpiake

Përpunimi i ushqimit

Dekorimi i ashensorit

Dekorimi industrial

Dekorimi i objektit

Dekorimi i brendshëm dhe i jashtëm i makinës

aksesorë

Aplikime për pllaka pasqyre çeliku inox 8K

Standardet e inspektimit të pllakave të pasqyrës 8k prej çeliku inox

Për të siguruar cilësinë dhe performancën e produktit, duhet të zhvillohen një sërë standardesh strikte inspektimi. Prandaj, Gnee prezanton një shembull të standardeve të inspektimit për pllakat e pasqyrës prej çeliku inox 8k:

1. Standardi i inspektimit të pamjes

– Standardet e inspektimit: nuk ka gërvishtje të dukshme, gropa, flluska, sedimente ose defekte të tjera në sipërfaqe.

– Metoda e gjykimit: vëzhgim me sy të lirë ose inspektim me ndihmën e mikroskopit.

2. Standardi i testimit të butësisë

– Standardet e inspektimit: përdorni një instrument të përfunduar për të siguruar që përfundimi të jetë brenda intervalit të specifikuar.

– Metoda e gjykimit: vlera e butësisë duhet të plotësojë standardet e specifikuara.

3. Standardi i testimit të fortësisë

– Standardet e inspektimit: përdorni një instrument testimi të fortësisë për të matur vlerën e fortësisë për t'u siguruar që është brenda kufirit të specifikuar të fortësisë.

– Metoda e gjykimit: vlera e fortësisë duhet të plotësojë standardet e specifikuara.

4. Standardi i inspektimit të rezistencës ndaj korrozionit

– Standardi i inspektimit: ekspozoni fletën e pasqyrës inox 8k në një mjedis të simuluar korrozioni dhe vëzhgoni nëse ndikohet nga korrozioni.

– Metoda e gjykimit: nuk ka korrozion ose gjendja e korrozionit plotëson standardet e specifikuara.

5. Standardi i testit të rezistencës ndaj nxehtësisë

– Standardi i inspektimit: vendosni pllakën e pasqyrës prej çeliku inox 8k në një mjedis me temperaturë të lartë për të vëzhguar nëse performanca e saj është normale.

– Metoda e gjykimit: performanca është normale ose plotëson standardet e specifikuara.

6. Standardi i Inspektimit të Dimensioneve Gjeometrike

– Standardet e inspektimit: matni trashësinë, gjerësinë dhe gjatësinë e pllakës së pasqyrës prej çeliku inox 8k dhe krahasojeni atë me kërkesat standarde.

– Metoda e gjykimit: dimensionet duhet të jenë në përputhje me standardet e specifikuara.

Nëse keni ndonjë pyetje, mirëpritni të na dërgoni email për më shumë diskutim: [email mbrojtur].

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.