440 Fletë çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Fletë prej çeliku inox » Fletë prej çeliku inox 400 Seria » 440 Fletë çeliku inox
440 Fletë çeliku inox

440 Fletë çeliku inox

Një fletë ose shirit i hollë çeliku inox, i njohur si fletë çeliku inox, përdoret shpesh në një sërë aplikimesh komerciale dhe industriale. Përbërja: Përbërësi kryesor i fletës së çelikut inox është çelik inox, një aliazh i përbërë nga hekur, krom dhe përbërës të tjerë. Notat më të përdorura të çelikut inox për të bërë fletë metalike janë 304 dhe 316L.

Shërbimet

Wkapelë është Si palodhur Szhvishem Fvaj?

Një fletë ose shirit i hollë çeliku inox, i njohur si fletë çeliku inox, përdoret shpesh në një sërë aplikimesh komerciale dhe industriale.

Përbërja: Përbërësi kryesor i fletës së çelikut inox është çelik inox, një aliazh i përbërë nga hekur, krom dhe përbërës të tjerë. Notat më të përdorura të çelikut inox për të bërë fletë metalike janë 304 dhe 316L.

Vetitë: Fortësia e lartë, rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistenca ndaj nxehtësisë janë vetëm disa nga cilësitë e dobishme që posedon fletë metalike prej çeliku inox. Gjithashtu ka formueshmëri të mirë dhe nuk është magnetik.

Përfundimet sipërfaqësore: Për të kënaqur nevoja të ndryshme, fletë metalike prej çeliku inox ofrohet në një sërë përfundimesh sipërfaqësore. Kromi i shtohet çelikut inox për të krijuar një shtresë të padukshme por mbrojtëse që ndihmon në rezistencën e fletës ndaj korrozionit dhe ndryshkut.

Gjerësia dhe trashësia: Në varësi të përdorimit të synuar, fletë metalike prej çeliku inox vjen në gjerësi dhe trashësi të ndryshme. Mund të variojë nga fletët më të trasha deri te fletët jashtëzakonisht të holla (0.002 inç të trasha, për shembull).

Disponueshmëria: Një shumëllojshmëri e shitësve me shumicë dhe ofruesve të produkteve të përpunimit të metaleve ofrojnë fletë metalike prej çeliku inox për blerje në internet.

Vetitë: Fortësia e lartë, rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistenca ndaj nxehtësisë janë vetëm disa nga cilësitë e dobishme që posedon fletë metalike prej çeliku inox. Gjithashtu ka formueshmëri të mirë dhe nuk është magnetik.

Përfundimet sipërfaqësore: Për të kënaqur nevoja të ndryshme, fletë metalike prej çeliku inox ofrohet në një sërë përfundimesh sipërfaqësore. Kromi i shtohet çelikut inox për të krijuar një shtresë të padukshme por mbrojtëse që ndihmon në rezistencën e fletës ndaj korrozionit dhe ndryshkut.

Gjerësia dhe trashësia: Në varësi të përdorimit të synuar, fletë metalike prej çeliku inox vjen në gjerësi dhe trashësi të ndryshme. Mund të variojë nga fletët më të trasha deri te fletët jashtëzakonisht të holla (0.002 inç të trasha, për shembull).

Wkapelë është 440 Si palodhur Szhvishem Fvaj?

Fletë prej çeliku inox 440 i referohet një lloji specifik të fletëve prej çeliku inox të bërë nga seria 440 e lidhjeve të çelikut inox. Seria 440 është e njohur për përmbajtjen e saj të lartë të karbonit, e cila kontribuon në fortësinë e saj të shkëlqyer dhe rezistencën ndaj konsumit pas trajtimit termik. Përbërja: Fleta prej çeliku inox 440 përbëhet kryesisht nga hekur, krom dhe një përmbajtje të lartë karboni. Nota më e zakonshme në serinë 440 është 440C, e cila përmban përmbajtjen më të lartë të karbonit midis 440 lidhjeve.

Vetitë: Pas trajtimit termik, fletë metalike prej çeliku inox 440 ka fortësi, rezistencë ndaj konsumit dhe forcë të jashtëzakonshme. Kur ngurtësohet, ka rezistencë të mirë korrozioni dhe është magnetik në të gjitha rrethanat.

Aplikimet: Petë çeliku inox 440 përdoret shpesh në pjesë që kërkojnë forcë dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme për shkak të fortësisë së lartë dhe rezistencës ndaj konsumit. Pajisjet kirurgjikale, veglat prerëse, kushinetat e topit, komponentët e valvulave dhe llojet specifike të teheve janë disa shembuj të aplikimeve të zakonshme.

Disponueshmëria: Një shumëllojshmëri e shitësve me shumicë dhe shpërndarësve të specializuar në produktet e çelikut të pandryshkshëm ofrojnë 440 fletë metalike prej çeliku të pandryshkshëm për blerje. Mund të gjendet në gjerësi dhe trashësi të ndryshme për të përmbushur kërkesat e një aplikacioni të veçantë.

Aaplikimet e petë çeliku 440 inox

Për shkak të vetive të saj të dëshirueshme, fletë metalike prej çeliku inox 440 gjen përdorime të ndryshme. Këtu janë disa përdorime të zakonshme për fletë çeliku inox 440:

1. Thika thike: Për shkak të ngurtësisë së tyre, rezistencës ndaj konsumit dhe rezistencës ndaj korrozionit, fletë metalike prej çeliku inox 440 përdoret gjerësisht në prodhimin e teheve të thikës me cilësi të lartë. Përshtatshmëria e tij për takëm kuzhine dhe lloje të tjera thikash përmirësohet nga këto veti.

2. Komponentët e Valve: Për shkak të forcës së lartë dhe rezistencës së moderuar ndaj korrozionit, fletë metalike prej çeliku inox 440 është një zgjedhje e mirë për komponentët e valvulave, sepse mund të funksionojë në mënyrë të besueshme në kushte të vështira.

3. Kushineta Ball: Kushinetat me top janë bërë duke përdorur fletë çeliku inox 440. Nën ngarkesa të rënda dhe shpejtësi të lartë rrotulluese, kushinetat mund të funksionojnë pa probleme dhe në mënyrë efektive falë ngurtësisë së tyre dhe rezistencës ndaj konsumit.

4. Mjetet kirurgjikale: Fleta prej çeliku inox 440 është e përshtatshme për mjete kirurgjikale për shkak të forcës dhe rezistencës ndaj korrozionit. Përdoret në prodhimin e instrumenteve dhe aparateve të shumta kirurgjikale.

5. Myku dhe vdes: Prodhimi i kallëpeve dhe matricave përdor fletë metalike prej 440 inox. Është i përshtatshëm për formësimin dhe formimin e materialeve në një sërë industrish për shkak të ngurtësisë dhe rezistencës ndaj konsumit.

6. Zbatime të Tjera: Fleta prej çeliku inox 440 përdoret gjithashtu në komponentët e tekstilit, kushinetat e elementeve rrotulluese, pajisjet matëse dhe aplikacione të tjera ku nevojitet një përzierje e forcës, rezistencës ndaj korrozionit dhe rezistencës ndaj konsumit.

 

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.