420 Bobina prej çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » Spirale çeliku inox » Bobina prej çeliku inox Seria 400 » 420 Bobina inox
420 Bobina prej çeliku inox

420 Bobina prej çeliku inox

Spiralja prej çeliku inox 420 është një çelik inox me përmbajtje të lartë të karbonit dhe kromit me fortësi, forcë dhe rezistencë të mirë ndaj konsumit. Përdorimet kryesore përfshijnë prodhimin e thikave, pajisjeve mjekësore, dekorimeve dhe pajisjeve industriale, ndër të tjera. Gnee Steel Group është një furnizues profesionist çelik inox, duke ofruar mbështjellje çeliku inox me cilësi të lartë dhe produkte të tjera çeliku, nëse keni këtë kërkesë, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.

Produkt
420 Bobina prej çeliku inox
standard
AISI, ASTM, JIS, SUS, GB
Prodhimi vjetor (ton)
80
Mostrat
I pranueshëm
Vendi i Prodhimit
Kinë
Shërbimet

Çfarë është çeliku inox 420 i klasës?

Çelik inox i klasës 420 është një çelik inox me karbon të lartë me krom të lartë, i njohur gjithashtu si çelik inox UNS S42000, i cili është një lloj çeliku inox martensitik, që përmban elementë të lartë të karbonit dhe kromit, dhe ka rezistencë të mirë korrozioni, fortësi dhe forcë. Ka një gamë të gjerë përdorimesh dhe përdoret shpesh për të bërë thika, pajisje mjekësore, pjesë të pajisjeve elektronike, dekorime etj. Duhet të theksohet se për shkak të përmbajtjes së lartë të karbonit, çeliku inox 420 është i prirur ndaj korrozionit ndërgranular pas saldimit, kështu që kërkohet trajtim i veçantë gjatë saldimit për të siguruar rezistencën ndaj korrozionit të saldimit.

420-Sinox-Steel-Coil-1

Përshkrimi i hollësishëm i spiralës prej çeliku inox 420

Specifikimet e produktit:

Specifikim përshkruaj
Shkalla e materialit 420 çelik inox
standard ASTM, AISI, etj.
Trashësia Specifikoni trashësinë, zakonisht midis 0.3 mm dhe 3.0 mm
Gjerësi Specifikoni gjerësinë, zakonisht midis 1000 mm dhe 1500 mm
Trajtim sipërfaqësor 2B, BA, NR.4, etj.
Pesha rrokulliset Pesha e secilës rrotull mund të jetë rreth 1 ton
përdorim Produkte të petëzuara, pajisje për përpunimin e ushqimit, thika, pajisje industriale, etj.
Kërkesa të tjera të veçanta Mundësisht i personalizuar sipas nevojave të klientit

Përbërje kimike:

Element Rezultati i cilësisë (%)
Karboni (C) 0.16 - 0.25
Silic (Si) ≤ 1.00
Mangani (Mn) ≤ 1.00
Fosfori (P) ≤ 0.040
Squfuri (S) ≤ 0.030
Kromi (Cr) 12.00 - 14.00
Nikel (Ni) ≤ 1.00

Sjellja mekanike:

Sjellja Mekanike vlerë
Rezistenca në tërheqje (Forca e rendimentit) 685MPa
Rezistenca në tërheqje (rezistenca e thyerjes) 885MPa
zgjatim ≥ 15%
Modul elastik 200 GPa
Raporti i Poisson 0.27-0.30
Fortësi ≤ 241 HB (ngurtësia Brinell)
Qëndrueshmëria e ndikimit Mirë, temperatura e dhomës e shuar dhe e kalitur 420 spiral çelik inox me rezistencë të mirë ndikimi.

A është e mirë spiralja prej çeliku inox 420?

Spiralja prej çeliku inox 420 është një material i shkëlqyer çeliku inox, i cili ka shumë përparësi si fortësia e lartë, lustrueshmëria e shkëlqyer, rezistencë e mirë ndaj nxehtësisë dhe çmimi i moderuar:

Vështirësi: Bobinat prej çeliku inox 420 kanë fortësi të lartë pas trajtimit termik, mund të arrijnë një nivel të lartë të forcës përmes proceseve të shuarjes dhe kalitjes dhe performojnë mirë në disa skenarë që kërkojnë fortësi dhe forcë të lartë.

Magnetism: Bobina prej çeliku inox 420 ka një shkallë të caktuar magnetizmi pas trajtimit termik dhe mund të përdoret në disa raste që kërkojnë përdorimin e mbështjelljeve magnetike të çelikut të pandryshkshëm, siç janë pajisjet elektromagnetike, motorët, etj.

420-Sinox-Steel-Coil-2

Performanca e prerjes: Bobinat prej çeliku inox 420 kanë performancë të mirë prerjeje në kushtet e duhura të trajtimit termik dhe zakonisht përdoren për të bërë thika, tehe, gërshërë, etj.

Lustrueshmëria: 420 mbështjellje çeliku inox shfaqin veti të shkëlqyera në lustrim. Ka një rrafshueshmëri të lartë të sipërfaqes dhe është e lehtë për të marrë një shkëlqim dhe përfundim shumë të mirë pas trajtimit sipërfaqësor.

Rezistenca ndaj konsumit: Bobinat prej çeliku inox 420 mund të marrin fortësi dhe forcë më të lartë pas trajtimit të nxehtësisë dhe kanë rezistencë të mirë ndaj konsumit në disa mjedise gërryese.

Rezistenca ndaj nxehtësisë: Bobinat prej çeliku inox 420 ruajnë ende fortësi dhe forcë të mirë në temperatura të larta, kështu që është gjithashtu e mundur t'i përdorni ato në disa mjedise me temperaturë mesatare dhe të lartë.

Çmimi i moderuar: Krahasuar me disa çelik inox të nivelit të lartë, çmimi i mbështjelljes prej çeliku inox 420 është relativisht i moderuar dhe është një lloj materiali prej çeliku inox me performancë me kosto të lartë.

Për çfarë përdoret spiralja prej çeliku inox 420?

Bobina prej çeliku inox 420 është një lloj i veçantë i mbështjelljes prej çeliku inox, i cili përmban përbërës të lartë të karbonit dhe kromit të ulët. Ka fortësi të lartë dhe rezistencë të mirë ndaj konsumit. Është i përshtatshëm për prodhimin e thikave, orëve, enëve të kuzhinës, pajisjeve industriale dhe pjesëve mekanike. Le të kuptojmë përdorimet e tij specifike:

420-Inox-Steel-Coil-Application-fusha

Thika dhe vegla prerëse

Përmbajtja e lartë e karbonit e mbështjelljeve prej 420 çeliku të pandryshkshëm i jep asaj fortësi dhe forcë të lartë, duke e bërë atë ideale për prodhimin e veglave prerëse si tehët, gërshërët dhe tehet e sharrës.

Instrumente Mjekësore

Bobinat prej çeliku inox 420 nuk do të kenë efekte negative në trupin e njeriut dhe do të kenë një shkallë të caktuar fortësie. Ato përdoren shpesh në prodhimin e instrumenteve mjekësore dhe mjeteve kirurgjikale, të tilla si tehet kirurgjikale dhe instrumentet dentare.

Ornamentet dhe bizhuteritë

Bobinat 420 inox kanë shkëlqim dhe veti të mira lustruese dhe përdoren në prodhimin e stolive, bizhuterive, orëve, etj.

Bërja e kushinetave

Fortësia dhe rezistenca ndaj konsumit të mbështjelljeve 420 inox i bën ato të përshtatshme për të bërë kushineta me kërkesa të larta.

Pajisje Elektronike

Bobinat prej çeliku inox 420 kanë përçueshmëri dhe plasticitet të mirë elektrike dhe përdoren gjithashtu për të prodhuar pjesë të tilla si susta, lidhës, kondensatorë dhe copëza tokësore në pajisjet dhe instrumentet elektronike.

420 Inspektimi i spirales prej çeliku inox

Kur të prodhohet spiralja prej çeliku inox, ne do ta inspektojmë atë në mënyrë rigoroze për të siguruar cilësinë e produktit dhe të drejtat dhe interesat e klientëve. Më poshtë janë disa metoda të zakonshme të inspektimit për mbështjelljet prej çeliku inox:

420-Sinox-Steel-Coil-4

Inspektimi i përbërjes: përdorin instrumentet përkatëse për të kryer analizën e përbërjes për të siguruar që materialet plotësojnë standardet dhe kërkesat e specifikuara.

Inspektimi dimensional dhe vizual: Inspektimi dimensional dhe vizual i mbështjelljes prej çeliku inox për t'u siguruar që ajo përputhet me standardet dhe specifikimet e kërkuara.

Testi i vetive mekanike: Përdorni pajisjet përkatëse për të testuar vetitë mekanike të mbështjelljeve prej çeliku të pandryshkshëm, të tilla si qëndrueshmëria në tërheqje, forca e rrjedhjes, duktiliteti, etj.

Inspektimi sipërfaqësor: Kontrolloni cilësinë e sipërfaqes dhe përjashtoni defektet ose dëmtimet.

Furnizues me mbështjellje çeliku inox me cilësi të lartë

Gnee Steel Group është një ndërmarrje profesionale e zinxhirit të furnizimit, e angazhuar kryesisht në projektimin dhe përpunimin e pllakave të çelikut, spirales, profilit dhe peizazhit të jashtëm. Pas 15 vitesh zhvillimi, ajo është bërë një kompani udhëheqëse ndërkombëtare e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains. Duke u mbështetur në shumë ndërmarrje hekuri dhe çeliku si Angang Steel, ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë produktesh, duke përfshirë pllakat e ndërtimit të anijeve, pllakat e enëve nën presion, kuvertën e urave, etj. shërbimet. Duke bashkëpunuar me më shumë se 600 kompani në mbarë botën, kapaciteti vjetor i eksportit tejkalon 80,000 tonë metrikë. Zgjidhni Gnee Steel Group, ju zgjidhni një partner profesional dhe të besueshëm të zinxhirit të furnizimit të çelikut!

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.