Valvula me 4 drejtime çelik inox
  1. Fillimi » produktet » Valvula me top me 4 drejtime Çelik inox
Valvula me 4 drejtime çelik inox

Valvula me 4 drejtime çelik inox

Çeliku inox me valvula topike me katër drejtime i referohet një elementi lidhës tubi të bërë prej çeliku inox.

Lidhje
Mashkull, Femër, Push-fit, ngjeshje
Aplikacion
I pershtatshem per hidraulik, ajrin, nafte, uje
paketë
Kartona me paletë
Details ofrimit
Sipas sasive dhe specifikimeve të çdo porosie
Shërbimet

Valvula me 4 drejtime çelik inox

Çfarë është çelik inox me valvul me top me katër drejtime?

Çeliku inox me valvula topike me katër drejtime i referohet një elementi lidhës tubi të bërë prej çeliku inox. Forma e valvulës së topit me katër drejtime prej çeliku inox është një sferë me katër dalje, e cila mund të realizojë devijimin ose rregullimin e rrjedhës së lëngjeve me shumë tubacione. Përdoret gjerësisht në naftë, kimike, metalurgji dhe raste të tjera që duhet të drejtojnë lëngjet në drejtime të shumta ose të kontrollojnë rrjedhat e shumta.

Emri i produktit
Valvula me 4 drejtime çelik inox
Standard ose Jostandard
standard
Presion
Presion i mesëm
operacion
udhëzues
material
Çelik inox
Media
Ujë, Naftë, Gaz
temperaturë
Temperatura normale
Masat
1/2 ″ -4
Vendi i origjinës
Tianjin, Kinë
Lidhje
i ndërprerë
Strukturë
top

Veçoritë e pajisjeve të tubave inox të valvulës së topit me katër drejtime

Valvula topike me katër drejtime tub çeliku inox Pajisjet kanë karakteristikat e rezistencës ndaj korrozionit, temperaturë të lartë dhe presion të lartë, në mënyrë që të përdoret gjerësisht në të gjitha sferat e jetës.

1, rezistenca ndaj korrozionit: bërë nga pajisjet e valvulave të topit me katër drejtime prej çeliku inox, me rezistencë të lartë ndaj korrozionit, mund t'i rezistojë një shumëllojshmërie të substancave kimike korrozioni, të përdorura gjerësisht në industrinë e naftës, kimike dhe të tjera.

2, performanca e temperaturës së lartë dhe presionit të lartë: pajisje valvulash topash me katër drejtime prej çeliku inox, me rezistencë ndaj temperaturës së lartë dhe rezistencë ndaj presionit, të përshtatshme për mjedis me temperaturë të lartë.

3, rezistenca ndaj konsumit: pajisjet e valvulave të topit me katër drejtime të bëra prej çeliku inox kanë rezistencë të mirë ndaj konsumit, mund t'i rezistojnë konsumimit të grimcave, të përshtatshme për trajtimin e ujërave të zeza dhe industri të tjera.

4, performanca shëndetësore: bërë nga çelik inox pajisje valvulash topash me katër drejtime kanë performancë të mirë shëndetësore, të përshtatshme për pastrim dhe dezinfektim të lehtë, duhet të plotësojnë standardet shëndetësore të industrisë ushqimore dhe farmaceutike.

5, performanca e vulosjes: e bërë nga çelik inox, pajisjet e valvulave të topit me katër drejtime kanë vulosje të mirë, mund të parandalojnë në mënyrë efektive rrjedhjet.

Valvula me top me katër drejtime çeliku inox 4 1

Cilat janë standardet dhe materialet e zbatimit për pajisjet e tubave prej çeliku inox për valvulat e topit me katër drejtime?

Standardet e zbatimit të montimit të tubave inox të valvulës së topit me katër drejtime:

ASME: ASME B16.9, ASME B16.11, etj

EN: EN 10253-3, EN 10253-4, etj

DIN: DIN 2605, DIN 2615, etj

JIS: JIS B2311, JIS B2312, etj

GB: GB/T 12459, GB/T 13401, etj.

Materiali i montimit të tubave prej çeliku të pandryshkshëm të valvulës së topit me katër drejtime:

ASTM: F304, F316, F321, etj

EN: EN 1.4301, EN 1.4401, etj

JIS: SUS304, SUS316, etj

GB: 0Cr18Ni9、0Cr17Ni12Mo2、etc

Valvula me top me 4 drejtime çelik inox11

Valvula topike me katër drejtime çelik inox në industri të ndryshme

Pajisjet e tubave inox të valvulave të topit me katër drejtime përdoren gjerësisht në industri të ndryshme për shkak të rezistencës së tyre ndaj korrozionit, forcës së lartë dhe vetive të tjera.

1, industria e naftës dhe gazit: përdoret zakonisht në rafineritë e naftës, impiantet e përpunimit të gazit natyror dhe sistemet e tubacioneve të puseve të naftës në tubacionet e importit dhe eksportit, sistemet e devijimit dhe sistemet e kontrollit.

2, industria kimike: zakonisht instalohet në reaktorët kimikë, rezervuarët e magazinimit dhe sistemet e tjera të tubacioneve dhe lidhjet e pajisjeve, të përdorura për të kontrolluar drejtimin e rrjedhës, për të rregulluar shkallën e rrjedhës

3, industria farmaceutike: zakonisht përdoret për import dhe eksport të lëndëve të para, import dhe eksport të reaktorit, tubacion transporti, etj.

4, industria e ushqimit dhe pijeve: përdoret shpesh në sistemet e tubacioneve të përpunimit të ushqimit, përdoret për të kontrolluar rrjedhën e lëngjeve dhe procese të tjera.

5, industria e trajtimit të ujërave të zeza: përdoret shpesh në hyrjen dhe daljen e sistemit të trajtimit të ujërave të zeza dhe kullimit, dhomën e përzierjes, rezervuarin e sedimentimit dhe vendndodhjet e tjera, kontrollon dhe rregullon trajtimin dhe rrjedhën e ujërave të zeza.

Valvula me top me katër drejtime çeliku inox 4 3

Procesi i prodhimit të pajisjeve të tubave inox të valvulave me top me katër drejtime

Procesi i prodhimit të pajisjeve të tubave prej çeliku inox për valvulat e topit me katër drejtime përfshin hapat e mëposhtëm: përzgjedhja e materialit - derdhja ose farkëtimi - përpunimi i llamarinës - formimi - saldimi - përpunimi dhe montimi - instalimi i unazave mbyllëse - trajtimi i sipërfaqes - inspektimi dhe kontrolli i cilësisë - ambalazhimi dhe etiketimi – largimi nga fabrika

Valvula me top me katër drejtime çeliku inox 4 6

Çfarë duhet t'i kushtohet vëmendje gjatë përdorimit të pajisjeve të tubave inox të valvulave të topit me katër drejtime?

Kur përdorni pajisje tubash prej çeliku të pandryshkshëm të valvulave të topit me katër drejtime, duhet t'u kushtoni vëmendje pikave të mëposhtme:

1, Vendi i instalimit: Përpara instalimit të pajisjeve të tubave prej çeliku të pandryshkshëm të valvulës së topit me katër drejtime, është e nevojshme të matni dhe planifikoni vendndodhjen e instalimit, të zgjidhni një vend të përshtatshëm për instalim dhe të siguroheni që vendi i instalimit të jetë i përshtatshëm për funksionimin dhe mirëmbajtjen e mëvonshme.

2, Presioni dhe temperatura: Njihni presionin dhe temperaturën që mund të përballojnë pajisjet e valvulave të topit me katër drejtime përpara përdorimit. Presioni dhe temperatura e tepërt mund të shkaktojnë këputje ose dëmtim të pajisjeve.

3, Vulosja: Përpara se të instaloni pajisjet e tubit prej çeliku inox të valvulës së topit me katër drejtime, kontrolloni nëse vula e valvulës së topit është e paprekur dhe aplikoni një sasi të duhur të izoluesit.

4, Metoda e funksionimit: Ndiqni metodën e saktë të funksionimit për të parandaluar dëmtimin e pajisjeve të tubit për shkak të forcës së tepërt gjatë funksionimit.

5, Inspektimi dhe mirëmbajtja e rregullt: Kryeni inspektimin dhe mirëmbajtjen e rregullt në pajisjet e valvulave të topit për të siguruar funksionimin normal të pajisjeve të valvulës së topit dhe riparoni ose zëvendësoni ato në kohë nëse zbulohet ndonjë dëmtim ose rrjedhje.

Valvula me top me 4 drejtime çelik inox22

Cilat janë ndryshimet midis pajisjeve të tubave me katër drejtime prej çeliku të pandryshkshëm dhe pajisjeve të tubave prej çeliku të pandryshkshëm të valvulave të topit me katër drejtime?

Fusha e aplikimit dhe avantazhet e pajisjeve të tubave me katër drejtime prej çeliku të pandryshkshëm dhe pajisjeve të tubave prej çeliku të pandryshkshëm me valvula topike me katër drejtime janë të ndryshme, dhe pajisjet e përshtatshme të tubave duhet të zgjidhen sipas skenarit të përdorimit.

1, Performanca e ndryshme: pajisjet e tubave me katër drejtime prej çeliku inox përdoren për devijimin ose bashkimin e lëngjeve në drejtime të shumta në sistemin e tubacionit; Pajisje çeliku inox të valvulave të topit me katër drejtime për kontrollin e shpejtësisë së rrjedhjes së lëngjeve në drejtime të shumta.

2, ndryshimi në strukturë: pajisje çeliku inox katër-kahëshe tub janë të drejtë-nëpërmjet strukturës, pamja është "T" formë; Valvula e topit me katër drejtime Pajisjet e tubave prej çeliku inox janë strukturë valvulash topash.

3, Aftësi të ndryshme kontrolli: Për shkak se pajisjet e tubave me katër drejtime prej çeliku inox janë struktura të drejtpërdrejta, ato nuk kanë aftësinë për të kontrolluar dhe rregulluar lëngun; Për shkak se tubi prej çeliku inoks i valvulës së topit me katër drejtime është një strukturë valvule me top, ai mund të kontrollojë dhe rregullojë me saktësi lëngun.

4, Mënyra të ndryshme përdorimi: pajisjet e tubave me katër drejtime prej çeliku inox zakonisht përdoren për të lidhur tubat dhe përdoren me pajisje të tjera tubash; Pajisjet prej çeliku të pandryshkshëm të valvulave të topit me katër drejtime kontrollohen nga sferat rrotulluese.

5, Skenari i aplikimit: montimi i tubave me katër drejtime prej çeliku inox është i përshtatshëm për sisteme të ndryshme tubash; Pajisje çeliku inox të valvulave me top me katër drejtime për sistemet e tubacioneve që kërkojnë kontroll të saktë të lëngut.

Valvula me top me katër drejtime çeliku inox 4 5

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.