347 Pllakë inox me trashësi mesatare
  1. Fillimi » produktet » 347 Pllakë inox me trashësi mesatare
347 Pllakë inox me trashësi mesatare

347 Pllakë inox me trashësi mesatare

Pllaka 347 inox me trashësi mesatare ofron forcë dhe qëndrueshmëri të madhe që garanton jetëgjatësinë dhe aftësinë e saj për t'i bërë ballë ngarkesave dhe ndikimeve të konsiderueshme. Kjo e bën atë shumë të përshtatshëm për një sërë aplikimesh, veçanërisht në mjedise të prirura ndaj ekspozimit ndaj substancave gërryese. Nga arkitektura te makineritë e rënda industriale dhe nga përpunimi i ushqimit te aplikimet mjekësore, është i domosdoshëm. Duke dashur 347 pllaka inox me trashësi mesatare për të përmirësuar projektet tuaja të çelikut, mirëpresim të na kontaktoni për më shumë detaje!

Klasë
347
Trashësia
4 - 25 mm
Shërbimet

Çfarë është pllaka inox 347 me trashësi mesatare?

Siç sugjeron emri i saj, pllakë çelik inox 347 është me trashësi mesatare pllakë inox prej 4-25 mm në klasën 347. Kjo shkallë prej çeliku inox, e njohur për rezistencën e saj ndaj korrozionit ndërgranular, rezulton ideale për vendosje në mjedise me temperaturë të lartë. Për më tepër, ai shfaq rezistencë të jashtëzakonshme ndaj nxehtësisë, duke ruajtur forcën dhe integritetin e tij edhe kur i nënshtrohet temperaturave të larta.

347 Përbërja kimike

C Si Mn P S Ni Cr Nb
0.08 1.00 2.00 0.035 0.030 9 13 ~ 17.00 19.00 ~ 5*C%

347 Grafiku i specifikimeve të pllakës së trashë prej çeliku të mesëm

standard DIN, JIS, AISI, ASTM, GB, BS
Klasë 347
Trashësia 4-25 mm
Gjerësi 600 - 1500 mm
Gjatësi 800 - 2000 mm
Teknika të mbështjellë të nxehtë dhe të mbështjellë të ftohtë
Sipërfaqe 2B, 2D, BA, NR. 1, NR. 4, NR. 8, 8K, pasqyrë, e stampuar, linjë flokësh, rërë, e lëmuar, e krehur, mulli, gravurë, etj.
Customization I pranueshëm
paketë paketë standarde për eksport të detajuar

347 Fabrikim i pllakave prej çeliku të mesëm të trashë

Procesi i prodhimit dhe fabrikimit të pllakave 347 inox me trashësi mesatare përfshin një sërë hapash të rëndësishëm. Ato zakonisht prodhohen me proces rrotullimi, duke përfshirë rrotullimin e nxehtë dhe të ftohtë.

Rrotullim i nxehtë: shkrirja e aliazhit - rafinimi - derdhja - rrotullimi i nxehtë - trajtimi termik - formimi

Rrokullisja e ftohtë: Pllakë e petëzuar në nxehtësi 347 çelik inox me trashësi mesatare — petëzimi i ftohtë — përmasa — drejtim — ekzaminim

347 Prodhim prej çeliku inox-Pllaka mesatare të trashë

347 Karakteristikat e pllakës prej çeliku të mesëm të trashë

Pllaka ka veti të jashtëzakonshme që e bëjnë atë ideale për një sërë aplikimesh të rënda. Ato përfshijnë:

1. Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit ndërkristalor

Çelik inox 347 stabilizohet me shtimin e kolumbit dhe tantalit, i cili siguron rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit ndërgranular pas ekspozimit ndaj temperaturave në diapazonin e reshjeve të karbitit të kromit nga 800 në 1500 °F (427 deri në 816 °C).

2. Prona mekanike

Pronë 347
Forca e rendimentit, min. (ksi) 30
Rezistenca në tërheqje, min. (ksi) 75
Zgjatimi, min. (%) 40
Fortësia, max. (Rb) 92

3. Prona fizike

Pronë 347
Dendësia, lb/in3 0.288
Moduli i elasticitetit, psi 28.0 10 x6
Koeficienti i Zgjerimit Termik, 68-212˚F, /˚F 9.3 10 x-6
Përçueshmëria termike, Btu/ft hr ˚F 9.2
Nxehtësia specifike, Btu/lb ˚F 0.12
Rezistenca elektrike, Microohm-in 28.4

4. Rezistenca ndaj rrëshqitjes dhe këputjes së stresit

347 ka veti më të larta të zvarritjes dhe këputjes së stresit se 304/304L, duke e bërë atë të përshtatshëm për jetëgjatësi të punës në temperatura të larta.

5. Rezistencë e mirë në temperaturë të ulët

Ai gjithashtu posedon rezistencë të mirë në temperaturë të ulët dhe është jo magnetik në gjendje të pjekjes.

6. Saldueshmëri e mirë

Ka performancë të mirë përpunimi dhe performancë saldimi dhe mund të përpunohet lehtësisht.

Pllaka-çelik-çelik me trashësi mesatare

Përdorimet e pllakës së trashë prej çeliku të mesëm

Pllaka 347 inox me trashësi mesatare gjen aplikime të gjera në industri të ndryshme për shkak të vetive të jashtëzakonshme. Disa nga aplikimet kryesore të tij janë:

1. Kimike Përpunimi

Ai zotëron aftësinë për të duruar mjediset e ashpra kimike dhe temperaturat e ngritura që hasen shpesh në këtë industri. Si rezultat, është një zgjedhje ideale për reaktorët, shkëmbyesit e nxehtësisë dhe rezervuarët e magazinimit, duke siguruar jetëgjatësinë dhe besueshmërinë e pajisjeve të tilla.

2. Aplikimet në temperaturë të lartë

Pllaka prej çeliku inox 347 me trashësi mesatare shfaq rezistencë të jashtëzakonshme ndaj nxehtësisë, duke e bërë atë të përshtatshme për shumë aplikime në temperaturë të lartë. Përdoret zakonisht në prodhimin e energjisë, hapësirën ajrore dhe prodhimin e furrave. Aftësia e tij e jashtëzakonshme për të mbajtur forcën dhe për t'i rezistuar oksidimit në temperatura të ngritura e bën atë një material të besueshëm dhe të kërkuar për komponentë si tehet e turbinës, sistemet e shkarkimit dhe shkëmbyesit e nxehtësisë, duke siguruar efikasitetin dhe qëndrueshmërinë e këtyre elementëve thelbësorë.

3. Eksplorimi i naftës dhe gazit

Industria e naftës dhe gazit kërkon materiale që mund t'i rezistojnë mjediseve gërryese, presioneve të larta dhe temperaturave ekstreme. Në këtë drejtim, pllaka inox 347 me trashësi mesatare del si një zgjedhje e besueshme, duke përmbushur kërkesat e rrepta të këtij sektori. Përdoret gjerësisht në platforma në det të hapur, tubacione, valvola dhe pajisje të tjera ku rezistenca ndaj plasaritjes së stresit të sulfurit dhe korrozionit është me rëndësi të madhe.

4. Përdorime Publike

Mund të përdoret gjithashtu në inxhinierinë e ndërtimit, prodhimin e makinerive, prodhimin e kontejnerëve, ndërtimin e anijeve, ndërtimin e urave, predhat e furrave, komponentët e saldimit, etj.

Përdorimet e pllakës së trashë prej çeliku të mesëm

Fjalët përfundimtare

Si përmbledhje, pllakë çelik inox 347 me trashësi mesatare është një aliazh i stabilizuar me rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit ndërgranular dhe është i përshtatshëm për aplikime të ndryshme industriale, veçanërisht në mjedise me temperaturë të lartë. Gnee Steel ofron 347 pllaka inox me trashësi mesatare të disponueshme në një gamë të gjerë madhësish, me trashësi që variojnë nga 0.188 në 4 inç. Nëse keni nevojë, mirëpresim na kontaktoni për një ofertë falas.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.