309 Tub pa tegel prej çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » 309 Tub pa tegel prej çeliku inox
309 Tub pa tegel prej çeliku inox

309 Tub pa tegel prej çeliku inox

Një lloj çeliku i gjatë me seksione të zbrazëta dhe pa lidhje rreth tij njihet si tub pa tegel prej çeliku inox, i njohur gjithashtu si tub çeliku inox rezistent ndaj acidit. Përmbajtja e lartë e kromit dhe nikelit në tubacionin pa tegel çelik inox 309 siguron rezistencë superiore ndaj korrozionit të ujit dhe përdoret shpesh në aplikime në temperatura më të larta.

Standardi kombëtar standard GB-T
klasa dixhitale: S30920, klasa e re: 16Cr23Ni13, klasa e vjetër: 2Cr23Ni13
Standardi amerikan standard ASTM
S30900
Standardi japonez standard JIS
sus309
Shërbimet

Karakteristikat e produktit

Rezistencë e mirë ndaj korrozionit: 309 tubi pa tegel prej çeliku inox mund t'i rezistojë erozionit të medias nga acidet, alkalet dhe substanca të tjera.

Performancë e shkëlqyer në temperaturë të lartë: Në situata me temperaturë të lartë, ruan forcë të jashtëzakonshme dhe rezistencë ndaj korrozionit.

Cilësi të shkëlqyera mekanike: Mund të durojë presion të lartë dhe ngarkesa të rënda dhe ka forcë të mirë tërheqëse, rezistencë ndaj përkuljes dhe rezistencë ndaj goditjes.

Struktura austenitike me përçueshmëri të mirë termike dhe zgjerim termik, strukturë organizative të qëndrueshme.

Përpunueshmëri më e mirë: Puna e ftohtë ose e nxehtë mund të përdoret për të ekzekutuar procese duke përfshirë formimin, saldimin dhe përpunimin.

Specifikimet e produktit

Artikull 309 Tub pa tegel prej çeliku inox

 

Diametri i jashtëm (OD)

 

1/8 inç (3.175 mm) -36 inç (914.4 mm)
Trashësia e murit (WT) 0.049 inç - 2 inç (1.244 mm deri në 50.8 mm).
Gama e gjatësisë (LR) Gjatësi fikse (6m) ose gjatësi të personalizuara sipas nevojës.
standard ASTM, EN, GB, etj.

Cili është ndryshimi midis 309 dhe 309S?

Çelik inox austenitik krom-nikel 309S është një çelik inox pa probleme. Është një çelik derivat i bërë nga 309 me më pak karbon se ai çeliku. Krahasuar me çelik inox 304, çeliku inox 309S është më rezistent ndaj nxehtësisë dhe korrozionit, mund të mbajë ngrohjen e përsëritur nën 980°C dhe ka forcë më të madhe ndaj temperaturës së lartë, rezistencë ndaj oksidimit dhe rezistencë ndaj karburizimit. Përqendrimi i nikelit është i ulët ndërsa përmbajtja e kromit është e lartë. Është një çelik inox austenitik me nikel të lartë, i cili përdoret për të bërë çelik që është më rezistent ndaj nxehtësisë. Ndryshe nga 309S, 309 pa probleme tub çeliku inox nuk përfshin përmbajtjen e squfurit S. Edhe pse ka më shumë rezistencë ndaj korrozionit se aliazh 310, ai ka një rezistencë më të lartë oksidimi. Si pasojë, fabrikat e çelikut prodhojnë më shumë çelik inox 309S.

Avantazhet e 309 tub çeliku inox seamless

E fortë dhe afatgjatë: Tubat e çelikut të bërë nga çelik inox 309 pa tela janë (në krahasim) tuba çeliku që janë rezistent ndaj korrozionit, goditjes, gërryerjes dhe goditjes, si dhe kanë një jetë të gjatë shërbimi. Kështu ata mund të plotësojnë një sërë nevojash.

Kursimi në tuba: Lidhjet e këputura nuk kanë nevojë për fije, prandaj mund të përdoren tuba me mure të hollë. Diametri i brendshëm i tubit zgjerohet në të njëjtën kohë për të njëjtin diametër nominal, duke lejuar që diametri i tubit të reduktohet për të njëjtat kushte rrjedhjeje, duke ruajtur kështu tubin.

Dizajn i përshtatshëm: Për momentin, metoda më e shpejtë dhe më e efektshme e lidhjes është lidhja e parakohshme. Një lidhje mund të bëhet në 10 sekonda, e cila mund të përgjysmojë periudhën e ndërtimit. Pa saldim apo filetim, një kantier i rregullt dhe i rregullt ndërtimi dhe pa zjarr të vazhdueshëm.

Cilësi e lartë dhe e përballueshme: Ndërsa teknologjia është pjekur dhe zhvilluar, tubat prej çeliku inox me mure të hollë janë bërë më të zakonshëm dhe kostoja e tyre gjithashtu është ulur ndjeshëm.

Procesi i prodhimit

1. Hapi i parë në prodhimin e tubave pa qepje prej çeliku inox 310 është zgjedhja e materialeve me cilësi të lartë.

2. Një furrë përdoret për shkrirjen e lëndëve të para të zgjedhura. Përbërja rregullohet në metalin e shkrirë për ta arritur atë. Kur metali është gati për t'u formuar në bileta ose shufra, ai derdhet në kallëpe.

3. Për t'i bërë biletat ose shufrat të përshtatshme për përpunim të mëtejshëm, ato nxehen në një temperaturë të caktuar. Ky proces, i njohur si ngrohja me billet, siguron që materiali të përgatitet për procesin e ardhshëm.

4. Për të formuar një qendër të zbrazët, përdoret një instrument i mprehtë për të shpuar biletën e nxehtë. Ky proces i jep tubit formën e tij bazë. Bileta e shpuar më pas zgjatet dhe shkurtohet në diametrin e saj.

5. Tubi kalon nëpër procedura të trajtimit termik si pjekja ose normalizimi pas rrotullimit.

6. Procedura të ndryshme përfundimi kryhen në tub pasi të përfundojë trajtimi termik. Për të marrë formën e kërkuar dhe dimensionet përfundimtare, këto mund të përfshijnë teknika duke përfshirë drejtimin, prerjen, madhësinë dhe pjerrësinë.

7. Për t'u siguruar që tubi përputhet me kërkesat dhe rregulloret, inspektimet e cilësisë kryhen në çdo fazë të procesit të prodhimit.

8. Pas kalimit të të gjitha inspektimeve të cilësisë, tubit i jepet një ekzaminim i fundit. Tubi është i paketuar për të garantuar sigurinë e tij gjatë dërgesës, pasi është kontrolluar për t'u siguruar që përputhet me standardet e nevojshme.

Kontrollit të Cilësisë

Prodhimi i lëndëve të para, duke përfshirë përbërjen e tyre kimike, karakteristikat fizike, certifikimin e materialit, etj., duhet së pari të rregullohet siç duhet për të garantuar që ato plotësojnë të gjitha normat dhe kërkesat e zbatueshme. Për të garantuar saktësinë dimensionale të produkteve, funksionalitetin dhe cilësinë e sipërfaqes, procesi i prodhimit - duke përfshirë ngrohjen, rrotullimin, shpimin, tërheqjen në të ftohtë dhe pjekjen - duhet të menaxhohet dhe monitorohet. Së treti, për t'u siguruar që produkti përputhet me gamën e kërkuar të madhësisë dhe kriteret e përbërjes dhe nuk ka të meta të dukshme dhe dëmtime sipërfaqësore, dimensionet dhe ekzaminimi vizual, si dhe analiza e përbërjes kimike janë thelbësore. Për të parandaluar dëmtimin, deformimin ose kontaminimin e produktit, si dhe për të siguruar që ato të mbahen në gjendje të mirë gjatë tranzitit dhe ruajtjes, rregulloni dhe mbikëqyrni procesin e dorëzimit dhe paketimit.

Tregu dhe kushtet e konkurrencës

Rritja e industrisë së çelikut inox të Kinës varet shumë nga eksportet, të cilat përbëjnë një pjesë të konsiderueshme të zhvillimit të përgjithshëm industrial të vendit. Nga njëra anë, industria e çelikut të pandryshkshëm të Kinës mbron të drejtat e saj në eksportin sfidues të kombeve të tjera, por çështja më e rëndësishme është që industria e çelikut inox të Kinës duhet të vazhdojë të rrisë nivelin e saj të cilësisë dhe të kryejë përmirësime të plota.

Ne mund të kemi sukses në arritjen e një pozicioni të pamposhtur në tregtinë ndërkombëtare vetëm duke vazhduar të përmirësojmë cilësinë e produktit, duke zhvilluar më mirë tregtinë jashtë shtetit, duke menaxhuar shtypjen e proteksionizmit tregtar, duke kombinuar produktet me mbrojtjen e mjedisit, burimet e energjisë dhe mjedisin njerëzor dhe duke rritur konkurrencën e produkte çeliku inox përballë rënies ekonomike dhe ngadalësimit të shpejtësisë së zhvillimit.

Çfarë është 309 tub çeliku përdoret për?

Fusha dekorative: Bërja e parmakeve, parmakeve, dyerve, dritareve, shkallëve dhe strukturave të tjera me cilësi të këndshme sipërfaqeje dhe rezistencë ndaj motit.

Industria e ushqimit dhe pijeve: Përdoret shpesh për transportimin e ujit me pastërti të lartë, pijeve, ushqimeve dhe produkteve të qumështit për shkak të atributeve të tij si jo toksike, higjienike dhe rezistente ndaj korrozionit, si dhe shkallës së ulët të rrjedhjes së ujit dhe përshkueshmërisë së lartë të ujit. Për shembull, ai bën një kanal të mirë shpërndarjeje për ujin e pijshëm.

Industria industriale: ai përdoret kryesisht në instrumente mekanike, tubacione transportuese industriale dhe elementë të tjerë strukturorë mekanikë. Përdoret gjithashtu në industrinë e naftës, kimike, mjekësore, ushqimore, industrinë e lehtë dhe industri të tjera. për shembull, gypat e gazit, rezervuarët e magazinimit, etj.

Gnee Steel Group është një ndërmarrje zinxhiri furnizimi që integron projektimin dhe përpunimin e paneleve, tubave, profileve, peizazhit të jashtëm dhe shitjet e produkteve të vogla ndërkombëtare. Është themeluar në vitin 2008 me një vizion për të qenë grupi më konkurrues i zinxhirit të furnizimit në botë; që atëherë, ne kemi qenë gjithmonë të përkushtuar për të përmbushur atë vizion me shërbime të shkëlqyera, të qëndrueshme dhe inovative. Pas disa vitesh punë të palodhur, Gnee Steel Group është bërë ndërmarrja ndërkombëtare më profesionale e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains.

 

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.