304 Tub pa tegel prej çeliku inox
  1. Fillimi » produktet » 304 Tub pa tegel prej çeliku inox
304 Tub pa tegel prej çeliku inox

304 Tub pa tegel prej çeliku inox

Një lloj çeliku i gjatë me seksione të zbrazëta dhe pa lidhje rreth tij njihet si tub pa tegel prej çeliku inox, i njohur gjithashtu si tub çeliku inox rezistent ndaj acidit. Çelik inox i zakonshëm 304 ka rezistencë më të fortë ndaj korrozionit se çeliku inox 430, por është më pak i shtrenjtë se çeliku inox 316. Si rezultat, ai përdoret shpesh në energjinë bërthamore, pajisjet e përgjithshme kimike dhe pajisjet për prodhimin e ushqimit. Diametrat e brendshëm dhe të jashtëm të tubit pa tegel çelik inox 304 të prodhuar duke përdorur teknikën e përpunimit pa probleme janë të sakta dhe nuk ka saldime.

Gjatësi
Gjatësitë standarde janë zakonisht 6 metra (20 këmbë) ose gjatësi të personalizuara.
Numri standard
GB/T 14976-2012 Klasifikimi standard i Kinës
(CCS) H48 Ndërkombëtar
Klasifikimi Standard (ICS) 77.140.75
Shërbimet

Karakteristikat e produktit

Rruaza e saldimit është e lëmuar dhe tubi pa tegel 304 prej çeliku inox zakonisht nuk ka vrima rëre, pika të errëta ose çarje.

Rezistencë e lartë ndaj korrozionit: Është në gjendje të stabilizojë një sërë lëngjesh gërryese, duke përfshirë detergjentët, ujin e freskët dhe lagështinë e ambientit.

Përpunueshmëri e mirë: Përpunimi për deformimin e nxehtë dhe të ftohtë është i arritshëm.

Mund të përdoret në kushte të temperaturës së lartë për shkak të forcës së fortë dhe elasticitetit ndaj nxehtësisë.

Specifikimi i tubit pa tegel çelik inox 304

Artikull 304 Tub pa tegel prej çeliku inox

 

standard ASTM, EN, GB, JIS ose madhësia e personalizuar e kërkuar nga klientët
material C, Fe, Mo, Mn, Si, N, etj.
Tipi të mbështjellë të nxehtë dhe të mbështjellë të ftohtë
Masat Trashësi muri 0.8 ~ 40 mm
Outer Diametri 6 mm ~ 530 mm

Përmbajtja C dhe P e standardit kinez është më e ulët se ajo e standardit amerikan ASTM A312. Ky është ndryshimi themelor midis standardit amerikan të çelikut inox 304 dhe standardit kombëtar 304. Nota standarde e Amerikës së Veriut është AISI304, ndërsa nota standarde japoneze është SUS304. Të dyja janë prej çeliku inox, megjithatë, standardi amerikan është disi më i trashë dhe ka cilësi më të lartë se standardi japonez.

Pse na duhet të blejmë gypa çelik inox 304 pa qepje?

Është e thjeshtë për t'u përpunuar në forma dhe madhësi të ndryshme tubash, duke e bërë atë praktik për instalim dhe mirëmbajtje. Ai gjithashtu ka plasticitet dhe saldim të jashtëzakonshëm.

Siguria shëndetësore: Tubi pa qepje prej çeliku inox 304 përputhet me standardet e higjienës dhe sigurisë ushqimore që janë të zbatueshme për ushqimin, pijet, pajisjet mjekësore dhe zona të tjera. Është një material jo toksik, pa erë dhe jo radioaktiv.

Mund të kursejë shpenzimet sepse, para së gjithash, është përgjithësisht i lehtë dhe i thjeshtë për t'u trajtuar dhe përpunuar. Çmimi i shitjes është më pas i drejtë dhe i thjeshtë për t'u pranuar nga klientët.

Në situata me temperaturë të lartë, çeliku inox 316, i cili përmban Mo, ka rezistencë më të lartë ndaj korrozionit se çeliku inox 304. Prandaj, inxhinierët shpesh zgjedhin pjesë të bëra nga materiali 316 në situata me temperaturë të lartë.

Procesi i prodhimit të produktit

Proceset e prodhimit të tubit pa tegel inoksi 304 janë si më poshtë: përgatitja e shufrës së rrumbullakët, ngrohja, vrima me mbështjellje të nxehtë, prerja e kokës, turshia me acid, ribluarja, degreasimi, përpunimi i petëzimit të ftohtë, trajtimi termik me tretësirë, drejtimi, prerja e tubave, turshia me acid, dhe inspektimi i produktit të përfunduar.

Kontrolli i cilësisë së tubave çelik inox 304 pa tegel

1. Cilësia e biletës, e cila përfshin nivelet e prodhimit të çelikut, procedurat e derdhjes dhe ftohjes, si dhe cilësia e formimit, kontrollohet në kalimin e parë për të siguruar cilësinë e tubit të çelikut. Qëllimi i dytë është ngritja e cilësisë së prodhimit të çelikut duke thjeshtuar procedurat e derdhjes dhe ftohjes. Cilësia e lëndëve të para kontrollohet në mënyrë efektive nga teknikat e lartpërmendura.

2. Rregulloret që rregullojnë jetën e termoelementit, ciklin e kalibrimit dhe testimin e uniformitetit të temperaturës së furrës duhet të ndiqen me përpikëri nga prodhuesit. Sepse menaxhimi i saktë dhe uniform i temperaturës, i cili mund të vlerësojë kalibrin e aparatit të ngrohjes, është një garanci thelbësore e procesit të ngrohjes. Për më tepër, zvogëlimi i sasisë së oksidimit të sipërfaqes dhe shmangia e karbonizimit të sipërfaqes mund të arrihet duke i kushtuar vëmendje të madhe mbajtjes së një mjedisi të dobët oksidues në furre.

3. Sigurisht, teknikat e duhura dhe efikase të inspektimit dhe trajtimit janë gjithashtu vendimtare. Për më tepër, tubi pa çelik inox 304 duhet të ketë madhësinë e duhur dhe standardin estetik. Zgjidhni një burim të besueshëm dhe të mirënjohur dhe kërkoni çdo certifikim të nevojshëm të cilësisë dhe regjistrimin e inspektimit.

Tregu dhe kushtet e konkurrencës

Konkurrenca e tregut për tubin pa tegel 304 çelik inox ndikohet nga forca e përgjithshme e furnitorëve dhe cilësia e produktit, kërkesa e tregut dhe sasia dhe intensiteti i rivalëve. Së pari, ka më shumë shitës në treg dhe ka një sasi të konsiderueshme rivaliteti. Pra, cilësia dhe prona janë thelbësore për ruajtjen e konkurrencës së tregut. Nga një këndvështrim tjetër, mjedisi konkurrues dhe pjesa e tregut ndikohen gjithashtu nga njohja e markës, ndryshimet në kërkesë midis rajoneve dhe industrive, dhe faktorë të tjerë.

Furnizuesit duhet të rrisin vazhdimisht cilësinë e mallrave të tyre, të shkurtojnë shpenzimet, të ofrojnë shërbime unike dhe të zgjerojnë tregjet e tyre për të qëndruar konkurrues.

Zbatoni rekomandimet për gypat pa tegel 304 inox

Transporti i naftës dhe gazit: Lëngjet si vaji, gazi, acidi dhe alkali mund të lëvizen të gjithë duke përdorur një seksion kryq të zbrazët.

Pajisjet për prodhimin e kimikateve: Fortësi e lartë në përkulje dhe përdredhje, si dhe elasticitet ndaj temperaturave të larta. Përveç kësaj, përdoret shpesh për të bërë armë të ndryshme konvencionale, tyta armësh, predha, etj.

Ruajtja e ushqimit dhe pijeve:Ajo has rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit dhe jo toksike. Për shembull, mund të përdoret si një tub uji pasi shkalla e rrjedhjes së ujit është e ulët dhe rrjedha e ujit është e mirë.

Aplikimet e pajisjeve për mbrojtjen e mjedisit: Qëndrueshmëri të gjatë dhe rezistente ndaj korrozionit, duke i bërë ato ideale për prodhimin e pajisjeve mjedisore si sistemet e ujërave të zeza.

Dekorimi arkitektonik: Karakteristika me një pamje të këndshme dhe ndikim zbukurues, si dyer, dritare, kangjella, etj.

Tubi pa qepje prej çeliku inox 304 përdoret gjithashtu gjerësisht në industrinë e automobilave dhe pajisjeve mjekësore, veçanërisht në instrumente kirurgjikale, shiringa dhe pajisje të tjera mjekësore. Zgjidhni produktin e duhur bazuar në kërkesat tuaja unike dhe përdorimet e mundshme.

Gnee Steel Group është një ndërmarrje zinxhiri furnizimi që integron projektimin dhe përpunimin e paneleve, tubave, profileve, peizazhit të jashtëm dhe shitjet e produkteve të vogla ndërkombëtare. Është themeluar në vitin 2008 me një vizion për të qenë grupi më konkurrues i zinxhirit të furnizimit në botë; që atëherë, ne kemi qenë gjithmonë të përkushtuar për të përmbushur atë vizion me shërbime të shkëlqyera, të qëndrueshme dhe inovative. Pas disa vitesh punë të palodhur, Gnee Steel Group është bërë ndërmarrja ndërkombëtare më profesionale e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.