Shirit gjashtëkëndor inox 304
  1. Fillimi » produktet » 304 shirit gjashtëkëndor inox
Shirit gjashtëkëndor inox 304

Shirit gjashtëkëndor inox 304

Një lloj shufra prej çeliku inox me një seksion kryq gjashtëkëndor quhet një shufër gjashtëkëndore inox, ose shufër gjashtëkëndore. Klasat 303 dhe 316 çelik inox përdoren shpesh për ta bërë atë. Ekzistojnë një larmi madhësish, notash dhe përfundimesh të shufrave gjashtëkëndëshe prej çeliku inox. Ato mund të blihen në gjatësi konvencionale ose të priten sipas porosisë. Gjerësia dhe gjatësia e shiritit gjashtëkëndor mund të rregullohen për të përmbushur disa nevoja.

Shërbimet

Çfarë është një shirit gjashtëkëndor inox?

Një lloj shufra prej çeliku inox me një seksion kryq gjashtëkëndor quhet një shufër gjashtëkëndore inox, ose shufër gjashtëkëndore. Klasat 303 dhe 316 çelik inox përdoren shpesh për ta bërë atë. Ekzistojnë një larmi madhësish, notash dhe përfundimesh të shufrave gjashtëkëndëshe prej çeliku inox. Ato mund të blihen në gjatësi konvencionale ose të priten sipas porosisë. Gjerësia dhe gjatësia e shiritit gjashtëkëndor mund të rregullohen për të përmbushur disa nevoja.

Kur bëhet fjalë për shufra gjashtëkëndëshe inox, dy klasat më të njohura janë:

lloji 303: Në mjedise të moderuara, ky lloj shufra gjashtëkëndëshi prej çeliku inox ka rezistencë të mirë ndaj korrozionit dhe cilësi të shkëlqyera përpunimi.

Shkalla 316: Shpesh e referuar si "shkallë detare", shufra gjashtëkëndore inox e klasës 316 është ideale për saldim dhe ka karakteristika të jashtëzakonshme përpunimi. Gjithashtu ofron rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit.

Çfarë është një shufër gjashtëkëndore prej çeliku inox 304?

Një shufër e formuar si një gjashtëkëndësh dhe e përbërë nga çelik inox 304 quhet një shufër gjashtëkëndore inox 304. Një klasë e njohur e çelikut inox me cilësi të jashtëzakonshme mekanike dhe rezistencë ndaj një game të gjerë gërryesësh është çeliku inox 304.

Shiriti gjashtëkëndor inox 304 është i dobishëm në aplikimet ku higjiena dhe pastërtia janë thelbësore pasi nuk është magnetik pasi është pjekur. Mund të aplikohet në një sërë projektesh dhe industrish dhe siguron rezistencë superiore ndaj korrozionit.

Aplikimet e 304 Stainless Hexagon Bar

1. Prodhim dhe Makineri: Boshtet, lidhësit dhe bulonat janë ndër përbërësit e makinerive që janë bërë duke përdorur 304 shufra gjashtëkëndëshe inox. Ato janë të përshtatshme për përdorim në një sërë aplikacionesh pajisjesh për shkak të forcës dhe rezistencës së tyre ndaj korrozionit.

2. Përdorimet arkitekturore: Raftet, kllapat dhe skulpturat janë vetëm disa nga përdorimet arkitekturore të këtyre shufrave gjashtëkëndësh. Format e tyre të dallueshme u japin modeleve të ndërtesave një tërheqje estetike.

3. Biznesi i ushqimit dhe pijeve: Pajisjet, rezervuarët e magazinimit dhe aparatet e birrës përdoren në biznesin e përpunimit të ushqimit, ku përdoren 304 shufra gjashtëkëndëshe prej çeliku inox. Ato janë të përshtatshme për përdorim në aplikime që përfshijnë ushqim për shkak të rezistencës së tyre ndaj korrozionit dhe cilësive higjienike.

4. Hidraulik: Tuba, pajisje dhe pajisje janë ndër aplikacionet hidraulike për të cilat përdoren këto shufra gjashtëkëndëshe. Ato janë të përshtatshme për përdorim në sistemet hidraulike për shkak të jetëgjatësisë dhe rezistencës së tyre ndaj korrozionit.

5. Bndërtimi: Për një shumëllojshmëri përdorimesh strukturore, industria e ndërtimit përdor shufra gjashtëkëndëshe të bëra nga çelik inox 304. Ato janë të përshtatshme për t'u përdorur në komponentë strukturorë dhe korniza ndërtimi për shkak të forcës dhe rezistencës së tyre ndaj korrozionit.

6. Aplikimet Detare dhe Bregdetare: 304 shufra gjashtëkëndëshe inox përdoren në aplikime detare dhe bregdetare për shkak të rezistencës së tyre ndaj korrozionit. Ndërtimi bregdetar, pajisjet detare dhe pajisjet e varkave janë bërë të gjitha me to.

7. Kimike Përpunimi: Aplikimet për këto shufra gjashtëkëndëshe mund të gjenden edhe në përpunimin kimik. Ato mund të përdoren për të ndërtuar tanke, tuba dhe valvola për përdorim në impiantet e përpunimit kimik për shkak të rezistencës së tyre ndaj korrozionit.

Ckarakteristikat e 304 Stainless Hexagon Bar

Karakteristikat e jashtëzakonshme mekanike: Qëndrueshmëria e lartë në tërheqje, forca e mirë rendimenti dhe fortësia e mirë janë vetëm disa nga veçoritë e jashtëzakonshme mekanike të shufrave gjashtëkëndëshe inox 304. Këto karakteristika i bëjnë ato të përshtatshme për përdorime ku nevojiten qëndrueshmëri dhe forcë.

Rezistencë e mirë ndaj korrozionit sigurohet nga shufra gjashtëkëndëshe prej çeliku inox 304 në një sërë mjedisesh, të tilla si ato me kimikate korrozive të moderuara dhe ndotës të ajrit. Ato nuk gërryhen lehtë nga oksidimi, kimikatet ose lagështia.

Sanitari & Pastërtia: Aplikimet ku higjiena dhe pastërtia janë thelbësore mund të përfitojnë nga përdorimi i 304 shufrave gjashtëkëndëshe prej çeliku inox. Kur pjekja, ato nuk janë magnetike dhe mirëmbahen dhe pastrohen lehtësisht.

Punueshmëria në të ftohtë: Shufrat gjashtëkëndore inox 304 të punuara në të ftohtë mund të përmirësojnë forcën e tyre në tërheqje dhe fortësinë. Cilësitë e tyre mekanike mund të përmirësohen me teknika të punës në të ftohtë si rrotullimi në të ftohtë ose vizatimi në të ftohtë.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.