Gnee Steel Co., Ltd. është një prodhues kryesor çelik inox në Kinë. Ne prodhojmë tuba çeliku inox, mbështjellje çeliku inox, fletë çeliku inox, pajisje tubash inox, profile inox.
  1. Fillimi » produkte

Produkte

Cilësi e lartë, efikasitet i lartë, duke krijuar vlerë Të gjithë çeliqet inox janë të disponueshëm në madhësi të ndryshme, janë të personalizueshëm dhe mund të përshtaten për të përballuar sfida të ndryshme.

Montimi i tubit të kokës prej çeliku inox është një lloj montimi tubash që përdoret për të mbyllur fundin e tubave. Zakonisht është bërë prej çeliku inox, i cili ofron rezistencë më të lartë ndaj korrozionit në krahasim me klasat e tjera të çelikut. Në ditët e sotme, pajisjet e tubave të kokës prej çeliku inox përdoren zakonisht në industri të ndryshme, duke përfshirë aplikimet hidraulike, industriale dhe shkencore. Ato ofrojnë një zgjidhje të besueshme dhe të qëndrueshme për mbylljen e fundit të tubave dhe sigurimin e një mbyllje të ngushtë.
Mbulesa e fllanxhave prej çeliku inox është një montim tubi i bërë prej çeliku inox dhe siguron një përfundim të lëmuar, i cili mund të përmirësojë pamjen e përgjithshme të sistemeve të tubacioneve. Zakonisht përdoret si aksesor mbrojtës i aplikuar në industri të ndryshme për të mbrojtur fllanxhat, valvulat dhe tubacionet nga elementët mjedisorë dhe dëmtimet e mundshme. Në Gnee Stainless Steel, ne ofrojmë mbulesa të fllanxhave prej çeliku inox me cilësi të lartë në klasat e njohura 304, 316 dhe 321 për të shërbyer projektet tuaja metalike. Mirë se vini të na kontaktoni tani!
Fllanxha prej çeliku inox, shpesh e referuar si fllanxha SS, është një pajisje tubash e bërë prej çeliku inox. Përdoret për të lidhur tubacione, valvola ose pajisje dhe luan një rol në lidhjen dhe fiksimin. Për shkak të rezistencës së lartë ndaj korrozionit dhe pamjes estetikisht të këndshme, fllanxhat prej çeliku inox përdoren zakonisht në industri të ndryshme duke përfshirë ndërtimin, naftën dhe gazin, makineritë, ruajtjen e ujit, naftën, industrinë kimike, prodhimin e ushqimit, ndërtimin e anijeve, automobilat dhe industri të tjera.
Reduktuesi i çuditshëm prej çeliku inox është një lloj montimi tubash që përdoret për lidhjen e tubave me diametra të ndryshëm në sistemet e tubacioneve. Quhet "ekscentrike" sepse vija qendrore e hyrjes dhe e daljes së reduktuesit nuk janë të rreshtuara. Kjo do të thotë, një fund është më i madh se tjetri në diametër. Kjo krijon një kalim gradual midis dy tubave të madhësive të ndryshme, duke lejuar rrjedhën e qetë të lëngjeve ose gazeve.
Zvogëluesi koncentrik prej çeliku inox mund të thuhet se është një pajisje shumë e dobishme tubash e përdorur në funksionimin e ndërlikuar të sistemeve të tubacioneve. Fundi më i madh i këtij reduktuesi është më i madh në diametër se sa homologu i tij më i vogël, duke lehtësuar kështu një tranzicion të qetë midis tubave. Ky lloj i veçantë reduktuesi siguron një rrjedhje të butë dhe të qëndrueshme të lëngjeve ose gazeve, pa efektet shqetësuese të turbulencës ose rënies së presionit. Në Gnee Steel, ne kemi për shitje reduktues koncentrikë prej çeliku të pandryshkshëm dhe të salduar. Nëse jeni të interesuar, mirëpresim të na kontaktoni!
Tubi reduktues prej çeliku inox është një lloj tubi që përdoret për të lidhur tuba ose tuba me diametra të ndryshëm. Është projektuar për të reduktuar diametrin e tubit ose tubit në një skaj për të lejuar një tranzicion të qetë midis madhësive të ndryshme, duke siguruar një lidhje harmonike. Në ditët e sotme, tubat e reduktimit të çelikut inox përdoren zakonisht në industri të ndryshme, duke përfshirë hapësirën ajrore, automobilat, përpunimin kimik, prodhimin dhe naftën dhe gazin.
Pajisjet e tubave me katër drejtime me tre drejtime janë pajisje tubash që përdoren në degët e tubacionit për të ndryshuar drejtimin e lëngut. Ato mund të përdoren në rrezet e diellit direkte pa dëmtuar ose zbehur dhe janë 5 herë më të forta se pajisjet hidraulike standarde ose pajisjet e importuara. Prandaj, këto pajisje tubash përdoren zakonisht në aplikime të ndryshme, duke përfshirë ndërtimin e strukturave të tubave me nivele, krijimin e strukturave të kompensuara ose me nivele, ndërtimin e projekteve dhe strukturave PVC, lidhjen e tubave në plane horizontale dhe vertikale dhe krijimin e projekteve DIY.
Një lloj shufra prej çeliku inox me një seksion kryq gjashtëkëndor quhet një shufër gjashtëkëndore inox, ose shufër gjashtëkëndore. Klasat 303 dhe 316 çelik inox përdoren shpesh për ta bërë atë. Ekzistojnë një larmi madhësish, notash dhe përfundimesh të shufrave gjashtëkëndëshe prej çeliku inox. Ato mund të blihen në gjatësi konvencionale ose të priten sipas porosisë. Gjerësia dhe gjatësia e shiritit gjashtëkëndor mund të rregullohen për të përmbushur disa nevoja.
Një shufër metalike cilindrike e përbërë nga çelik inox quhet një shufër e rrumbullakët prej çeliku inox, nganjëherë referuar si shufër çeliku inox. Përbërësit kryesorë të çelikut inox janë hekuri, kromi dhe disa metale të tjera duke përfshirë nikelin dhe molibdenin. Në varësi të cilësisë së çelikut inox të përdorur, përbërja e saktë mund të ndryshojë.
8K çelik inox pasqyrë pjatë, është një lloj pllakë inox që i është nënshtruar një trajtimi të specializuar sipërfaqësor për të arritur një përfundim shumë reflektues dhe të ngjashëm me pasqyrën. Emërtimi "8K" i referohet përfundimit të sipërfaqes, i cili është përfundimi më i lëmuar dhe më reflektues i disponueshëm për çelik inox. Për shkak të pamjes së saj të bukur, fleta e pasqyrës prej çeliku inox 8k është e përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh, duke përfshirë dekorimin arkitektonik, pajisjet shtëpiake, dekorimin e automobilave dhe pajisjet elektrike.
Një lloj kanali prej çeliku inox i përbërë nga çelik inox i klasës 304 quhet kanal çelik inox 304. Përbërja e çelikut inox austenitik e klasës 304, e cila ka 8% nikel dhe 18% krom, përdoret gjerësisht. Ka formueshmëri të jashtëzakonshme, të fortë në temperatura të larta dhe rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korrozionit. 304 çeliku inox është jomagnetik kur është i pjekjes.
Pllaka prej çeliku inox pasqyre i referohet një lloji pllake çeliku inox që ka një sipërfaqe shumë reflektuese, të ngjashme me një pasqyrë. Ky përfundim pasqyre mund të lartësojë ambientin e përgjithshëm të çdo hapësire, duke e bërë atë një zgjedhje të favorizuar për ata që merren me përpjekjet e dizajnit të brendshëm. Për më tepër, pllaka prej çeliku inox pasqyre krenohet me qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korrozionit, duke e bërë atë një material të qëndrueshëm të përshtatshëm për shumë aplikime. Së fundi, lehtësia e mirëmbajtjes së tij është po aq e lavdërueshme, duke kërkuar vetëm kujdes minimal për të mbajtur sipërfaqen e saj të ndritshme.
Këndi i bërë nga çelik inox 316 është termi për një strukturë strukturore në formë këndi të përbërë nga çelik inox i klasës 316. Ndër çeliqet inox austenitikë, grada 316 është klasa e dytë më e kërkuar pas klasës 304. Është një aliazh çeliku inox. Diferenca në çmim midis çelikut inox 316 dhe 316L është zakonisht e papërfillshme.
Pllaka e tërheqjes së telit të bojës inox është një lloj metali i bërë zakonisht nga pllaka çeliku inox. Është për të shtuar një sasi të caktuar emulsioni metalik për përpunimin e vizatimit të sipërfaqes për ta bërë sipërfaqen më të shndritshme. Vitet e fundit, ky produkt është bërë gjithnjë e më popullor për shkak të pamjes së tij të hijshme dhe funksionalitetit të madh. Ato përdoren gjerësisht në ashensorë, pajisje shtëpiake, pajisje elektronike, pjesë industriale, artizanale etj.
Pllaka prej çeliku inox e krehur me titan të zi është një lloj fletë çeliku inox që është veshur me një fund të zi titani dhe ka një strukturë të krehur në sipërfaqen e saj. Ky përfundim i jep pjatës një pamje mat dhe në modë. Vitet e fundit, pllakat inox të lyera me titan të zi janë përdorur gjerësisht në dekorimin e ashensorëve, furnizimet e hoteleve, mbrojtjen e dekorimit të mureve të jashtme të ndërtesave, predha elektrike, tavanet e brendshme, etj.
Një lloj i zakonshëm i çelikut inox me shumë përdorime dhe cilësi unike është çeliku inox 304. 304 çelik inox është i përbërë nga materiale të shumta të ndryshme. Më poshtë do t'ju prezantoj me disa materiale të zakonshme.
420 Vrima e rrumbullakët prej çeliku inox është një lloj fletë metalike e shpuar e bërë nga 420 pllakë inox. Pllaka është shpuar me vrima të rrumbullakëta, të cilat mund të ndryshojnë në madhësi dhe hapësira të ndryshme në varësi të aplikimeve dhe kërkesave specifike. Përveç kësaj, ai gëzon karakteristikat e sipërfaqes së sheshtë, forcës së fortë dhe pamjes tërheqëse. Në ditët e sotme, 420 pllaka me vrima të rrumbullakëta inox përdoren gjerësisht në aplikime të ndryshme si ekspozita, ekspozita, instalime, riparime makinerish, ndërtime, struktura ndërtimi, etj.