Këshilla për blerjen e tubave pa qepje
  1. Fillimi » lajm » Këshilla për blerjen e tubave pa qepje

Këshilla për blerjen e tubave pa qepje

Autori: çeliku gnee | Përditësimi i fundit:

Gjatë blerjes së tubit pa qepje prej çeliku inox, duhet t'i kushtohet vëmendje aspekteve të mëposhtme:

Së pari, përcaktoni kriteret dhe më pas kuptoni aplikimin: Përpara se të blini tub pa tela, ju lutemi përcaktoni nevojat tuaja të sakta, duke përfshirë madhësinë, gjatësinë dhe llojin e materialit. Për më tepër, të kuptuarit e përdorimit të tubit pa tela mund t'ju ndihmojë në marrjen e vendimeve më të mira për materialin dhe cilësinë. Dy skajet e një tubi çeliku pa tegel të kualifikuar duhet të jenë pingul me boshtin dhe prerja duhet të jetë pa gërvishtje kur matni madhësinë e tubit. Tubi mund të vendoset në një sipërfaqe të sheshtë dhe të rrotullohet për të vëzhguar madhësinë dhe ndryshimin e hendekut midis tij dhe tokës.

Së dyti, merrni parasysh cilësinë: Sigurohuni që të zgjidhni gypat premium pa probleme nga shitës ose prodhues të besueshëm. Filmi i pasivimit në sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme të tubave prej çeliku turshi duhet të jetë i plotë, sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme të tubave prej çeliku inoks me cilësi të lartë duhet të jenë të sheshta pa çarje, palosje, dhëmbëza ose defekte të tjera, dhe sipërfaqja e tubi çeliku duhet të ketë kode të qarta dhe të detajuara të informacionit të produktit.

Së treti, merrni parasysh standardet dhe certifikatat: konfirmoni që tubi pa tela përputhet me standardet dhe certifikatat e industrisë si ASTM dhe ASME, dhe më tej konfirmoni nëse tubi i blerë i çelikut përputhet me kërkesat e projektimit ose specifikimet teknike përkatëse duke parë emrin e prodhuesit, datën e prodhimit , numri i grupit të prodhimit (furrës), standardi i prodhimit, artikujt e inspektimit të fabrikës, vula e prodhimit, vula speciale e inspektimit dhe informacione të tjera.

Katër, inspektoni për defekte: Përpara se të pranoni tubin pa tela të furnizuesit, inspektoni atë për të meta si çarje, ndryshk ose shtrembërim.

Pesë, paketimi dhe transporti: sigurohuni që paketimi dhe transporti i tubit të qetë të jenë të sakta për të shmangur dëmtimet gjatë transportit.

 

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.