Një zyrë e re e degës së Gnee Steel u krijua në Mars 2023
  1. Fillimi » lajm » Një zyrë e re dege e Gnee Steel u themelua në Mars 2023

Një zyrë e re e degës së Gnee Steel u krijua në Mars 2023

Autori: çeliku gnee | Përditësimi i fundit:

Lajme te mira! Me zhvillimin dhe rritjen e shpejtë të kompanisë, një tjetër kompani e re dege e Gnee Steel u krijua në Zhengzhou, në mars 2023. Kjo zyrë e re dege tani ka tre departamente kryesore, duke përfshirë zyrën e CEO, departamentin e shitjeve (7 persona) dhe operimin jashtë shtetit departamenti (11 persona).

Gnee Steel është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse e zinxhirit të furnizimit, e themeluar në vitin 2008 me një kapital të regjistruar prej 5 milionë RMB. E vendosur në Anyang, Provinca Henan, ajo gëzon një burim të pasur dhe të larmishëm furnizimi çeliku. E mbështetur nga Ansteel, fabrika ndodhet afër HBIS në veri, Wuyang Iron and Steel në jug dhe Shandong Iron and Steel dhe Rizhao Iron and Steel në lindje. Prandaj, ajo ka hapur shpejt tregjet vendase dhe të huaja me produkte të cilësisë së lartë dhe shërbime të ndershme, duke arritur kështu përparim dhe zhvillim të rëndësishëm në tregun e çelikut përmes punës së palodhur mbi 8 vjeçare. Në vitin 2016, Gnee filloi kapitullin e saj të ri në Distriktin Tianjin. Dega e Tianjin është afër Portit Tianjin, gjë që sjell komoditet të madh për inspektimin e mallrave të klientëve, transportin, ngarkimin dhe zhdoganimin, etj.

Gnee Steel synon të ofrojë produkte çeliku inoks me cilësi të lartë, duke përfshirë tubacione çeliku inox, pllaka çeliku inox, mbështjellje çeliku inox, profile çeliku inox, fletë çeliku inox, pajisje çeliku inox, etj. Ato janë të disponueshme në një shumëllojshmëri të gjerë trashësish, gjerësish, gjatësie, përfundimesh, notash, etj., për të zgjedhur. Gjithashtu, ne mbështesim zgjidhjen e personalizimit. Mirësevini të vini dhe të komunikoni me ne për më shumë detaje!

Shkurtimisht, duke i qëndruar besnik misionit, Gnee Steel është frymëzuar të jetë grupi më konkurrues i zinxhirit të furnizimit në botë dhe do të vazhdojë të përmirësohet dhe të krijojë një të ardhme më të mirë me klientët, punonjësit, aksionerët dhe partnerët e biznesit!

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.