Pse gypat identikë prej çeliku inox 304 kushtojnë shuma të ndryshme?
  1. Fillimi » blog » Pse gypat identikë prej çeliku inox 304 kushtojnë shuma të ndryshme?
Pse gypat identikë prej çeliku inox 304 kushtojnë shuma të ndryshme?

Pse gypat identikë prej çeliku inox 304 kushtojnë shuma të ndryshme?

Një lloj tubi çeliku inox që përdoret shpesh në shumë sektorë dhe aplikime të ndryshme është tubi inox 304.

Wkapelë është 304 Si palodhur Szhvishem Pte litari?

Një lloj tub çeliku inox që përdoret shpesh në shumë sektorë dhe aplikime të ndryshme është tubi inox 304.

Më poshtë janë disa cilësi dhe atribute thelbësore të tubit prej çeliku inox 304:

1. Rezistenca ndaj korrozionit: Tubi inox 304 ka rezistencë të fortë ndaj korrozionit nga një sërë kimikatesh dhe nga mjediset industriale.

2. Forcë: Për shkak të forcës së tij të madhe, mund të përdoret në aplikime strukturore.

3. Formueshmëria: Tubi prej çeliku inox 304 është tepër i formueshëm, duke e bërë të thjeshtë për t'u formuar dhe për t'u salduar duke përdorur teknika standarde.

4. shkathtësi e mendjes: Kjo klasë e çelikut inox është e adaptueshme dhe mund të përdoret në një sërë mjedisesh, të tilla si makineri, ushqim dhe pije, hapësirë ​​ajrore, kimike dhe aplikime kriogjenike.

5. Saldueshmëria: Tubi inox 304 i nënshtrohet lehtësisht saldimit, qoftë me ose pa shtimin e metalit mbushës.

6. përfundojë sipërfaqe: Zakonisht ka një shtresë të salduar brenda dhe një përfundim të fortë mulliri. Një lustrim i krehur mund të jetë gjithashtu i disponueshëm në disa madhësi.

7. Disponueshmëri: Gjatësitë e personalizuara mund të priten nga tubi inox 304, i cili vjen në një sërë diametrash.

Pse Do Identare 304 Si palodhur Szhvishem Pipes CLindja Different Amontimet?

Ka një sërë arsyesh pse tubat e ngjashëm prej çeliku inox 304 kushtojnë shuma të ndryshme. Industria ose përdorimi i veçantë për të cilin synohen tubat është një nga përcaktuesit kryesorë. Çmimi i tubave inox mund të ndryshojë në varësi të standardeve dhe kërkesave të sektorëve të ndryshëm. Për shembull, tubat prej çeliku inox 304 përdoren shpesh në sistemet e furnizimit me ujë të ndërtesave të larta për shkak të rezistencës së tyre të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe elasticitetit ndaj presionit të lartë.

Cilësia e çelikut inox që përdoret gjithashtu mund të ketë një ndikim në diferencën e kostos. Edhe pse çelik inox 304 është lloji më i përdorur, janë të disponueshme edhe klasa të tjera, duke përfshirë çelik inox 316. Rezistenca më e mirë ndaj korrozionit se çeliku inox 304 e bën çelikun inox 316 të përshtatshëm për përdorim në aplikime kimike dhe farmaceutike, si dhe në kushte detare.

Për më tepër, variablat që përfshijnë kërkesën e tregut, procedurat e kontrollit të cilësisë dhe procesin e prodhimit mund të ndikojnë gjithashtu në koston e 304 tubave prej çeliku të pandryshkshëm nga njëri-tjetri.

tjetër FAktorët Aduke prekur 304 Si palodhur Szhvishem Pte litari

Tub çeliku inox Premium 304: Baosteel, Taigang dhe Qingshan janë vetëm disa nga objektet e rëndësishme të çelikut nga të cilat burojnë lëndët e para. Ekziston një shpërndarje adekuate dhe uniforme e përmbajtjes së elementit, testim rigoroz dhe asnjë lëshim i hapave të përpunimit. Klientët me kritere më të larta, si projektet e ndërmarrjeve shtetërore dhe eksportet, zakonisht i blejnë ato.

Tub prej çeliku inox me rangun e mesëm të bërë nga 304: Fabrikat e mesme të çelikut ofrojnë shumicën e lëndëve të para, të cilat kanë një përbërje elementare të përshtatshme. Megjithëse metoda e përpunimit nuk është aq rigoroze, cilësitë mekanike mund të përmbushen.

Tub çeliku inox 304 i nivelit të ulët: Për shkak se procesi i prodhimit është "i riorganizuar" dhe lëndët e para janë kryesisht të ricikluara ose materiale të vogla furre, çmimi është i ulët. Për shkak se kuzhina erë më shumë si tym dhe banjat janë më të lagështa, përdoret kryesisht në këto hapësira. Për të garantuar që mallrat prej çeliku të pandryshkshëm nuk ndryshken, çelik inox 304 duhet të përdoret në këto dy vende.

Furnizimi me ujë i ndërtesave të larta: Tubat prej çeliku inox 304 janë materiali më i mirë për sistemet e furnizimit me ujë të ndërtesave të larta, pasi ato janë të prirura për rrjedhje kur i nënshtrohen forcave të jashtme. Sistemet konvencionale të furnizimit me ujë të ndërtesave të larta funksionojnë nën presion të lartë. Kërkohen 304 tuba inox për zonat bregdetare për shkak të erës dhe korrozionit. 201 tuba prej çeliku inox do të gërryen shpejt.

Si përfundim, variablat që përfshijnë aplikimin ose industrinë e veçantë, shkallën e çelikut të pandryshkshëm të përdorur, procesin e prodhimit, procedurat e kontrollit të cilësisë dhe kërkesën e tregut mund të fajësohen të gjitha për ndryshimin në çmim për të njëjtin tub çeliku inox 304.

imazhet e kokës së autorit
Autori: gneesteel Gnee Steel është një ndërmarrje profesionale e zinxhirit të furnizimit e angazhuar kryesisht në projektimin dhe përpunimin e pllakave të çelikut, spirales, profilit dhe peizazhit të jashtëm. Pas 15 vitesh zhvillimi, ajo është bërë një kompani udhëheqëse ndërkombëtare e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.