Shitet Pllaka inox
  1. Fillimi » blog » Shiten Pllaka inox
Shitet Pllaka inox

Shitet Pllaka inox

Duke dalë në fillim të këtij shekulli, zhvillimi i pllakave inox ka hedhur një themel të rëndësishëm fizik dhe teknik për zhvillimin e industrisë moderne dhe përparimin teknologjik. Është zgjedhur kryesisht për rezistencën e tij ndaj korrozionit, jetëgjatësisë, formueshmërisë dhe përfundimit. Ndoshta do t'ju pëlqejë dhe nuk është çudi. Pra, kur blini një pllakë çeliku inox, është e rëndësishme që ju të merrni parasysh faktorë të tillë si klasa, madhësia, trashësia, përfundimi dhe përdorimi për t'u siguruar që ajo plotëson kërkesat tuaja specifike. Tani, le të vazhdojmë të diskutojmë disa karakteristika të pllakave inox për të kuptuar më mirë.

Rreth pllakës së çelikut inox

Pllaka çeliku inox është një copë e hollë dhe e sheshtë çeliku inox e bërë nga një aliazh që përmban të paktën 10.5% krom. Pllaka inox nuk gërryhet, ndryshket ose njolloset lehtësisht me ujë siç bën çeliku i zakonshëm. Megjithatë, pavarësisht nga emri, ai nuk është plotësisht i papërshkueshëm nga njollat, veçanërisht në mjedise me oksigjen të ulët, kripësi të lartë ose mjedise me qarkullim të dobët.

Rreth përbërjes kimike të pllakave prej çeliku inox

Në përgjithësi, rezistenca ndaj korrozionit të pllakave inox zvogëlohet me rritjen e C (karbonit). Prandaj, përmbajtja e karbonit në shumicën e pllakave inox është shumë e ulët, dhe maksimumi nuk kalon 1.2%. Elementi kryesor në pllakë inox është Cr (krom). Vetëm kur përmbajtja e Cr arrin një vlerë të caktuar (10.5% ≤Cr ≤26%), ai ka aftësinë t'i rezistojë korrozionit. Përveç kësaj, ai gjithashtu përmban një sasi të vogël të Mo, Ni, Mn, Cu, N, P, S, etj. Për shembull, nikeli dhe molibden mund të japin veti të tjera të dobishme të pllakës, siç janë formueshmëria e përmirësuar dhe rritja e rezistencës ndaj korrozionit.

Shitet Pllaka inox

Rreth notave të pllakave prej çeliku inox

Në Gnee Steel, ne kryesisht ofrojmë për shitje pllaka inox në seri 300, seri 400 dhe çelik inoks të dyfishtë. Ata janë:

Seritë 300: 301, 302, 304, 304L, 309, 310, 316, 316L, 321, 330 dhe 347.

Seritë 400: 409, 410, 420 dhe 430.

Inox dupleks: 2205 dhe 2507.

Rreth llojeve të pllakave prej çeliku inox

Sipas trashësisë, pllakat tona inox mund të ndahen në:

Fletë e hollë çeliku inox: 0.2-4mm

Pllakë mesatare inox: 4-20 mm

Pllakë e rëndë inox: 20-60 mm

Pllakë inox super e trashë: 60-115 mm

Sipas metodës së prodhimit, mund të ndahet në pllaka inox të mbështjellë të nxehtë dhe pllaka inox të mbështjellë të ftohtë.

Sipas formës, pllakat tona inox mund të kategorizohen në:

Pllakë me model çelik inox,

Pllakë inox me trashësi mesatare,

Pllakë vizatimi me tela çeliku inox,

Pllakë e valëzuar prej çeliku inox,

Pllakë e veshur me çelik inox,

Pllakë e shpuar prej çeliku inox.

Pllakë inox në fabrikë

Rreth veçorive dhe përfitimeve të tij

Pllaka inox ka përparësi të shumta që e bëjnë atë një zgjedhje popullore në shumë industri. Ato përfshijnë:

1. Rezistencë superiore ndaj korrozionit. Fleta dhe pllaka prej çeliku inox janë shumë rezistente ndaj acideve, gazeve alkaline, solucioneve dhe mjeteve të tjera gërryese. Kjo vjen deri te Kr. Kromi mund të prodhojë një shtresë të hollë oksidi në sipërfaqen e çelikut të pandryshkshëm të njohur si shtresa pasive për të izoluar metalin nga bota e jashtme. Kjo mbron pllakën e çelikut nga oksidimi dhe promovon rezistencën ndaj korrozionit të pllakës. Dhe rritja e sasisë së kromit jep një rezistencë të shtuar ndaj korrozionit të pllakës.

2. Rezistencë ndaj temperaturës së lartë. Pllakat inox mund të ruajnë ende vetitë e tyre të shkëlqyera fizike dhe mekanike në temperatura të larta.

3. Sipërfaqe e lëmuar. Ka një përfundim me shkëlqim, të lëmuar dhe metalik, i cili mund të përdoret për të krijuar sipërfaqe, përfundime dhe tekstura unike që mbrojnë artikujt dhe përmirësojnë pamjen e tyre.

4. Rezistencë e lartë. Procesi i punës së ftohtë do ta bëjë më të vështirë.

5. Mirëmbajtje e lehtë. Pllaka pastrohet dhe mirëmbahet lehtë pasi sipërfaqja e saj e lëmuar nuk është e lehtë për të grumbulluar pluhur dhe depozita.

6. Shkathtësi e gjerë. Ka një gamë të gjerë aplikimesh. Shihni më poshtë për detaje.

Finish me shkëlqim

Rreth Aplikimeve dhe Përdorimeve të tij

Pllaka inox është një zgjidhje perfekte për aplikime që kërkojnë një metal të qëndrueshëm me cilësi antioksiduese, rezistencë të mirë ndaj korrozionit, standarde të larta higjienike dhe një përfundim të mirë. Përdorimet tipike përfshijnë industrinë e ndërtimit, transportit, detit, tekstilit, printimit 3D, etj. Këtu rendisim disa shembuj për referencën tuaj.

1. Ndërtimi: Pllakat inox përdoren zakonisht në projektet e ndërtimit për komponentët strukturorë, të tillë si trarët mbështetës dhe kolonat. Përdorime të tjera përfshijnë veshjen e mureve, çatitë, panelet, strukturat e çelikut, fasadat e ndërtesave, tavanin, etj.

2. ushqim iindustria: ato përdoren gjerësisht edhe në industrinë ushqimore për shkak të vetive të tyre higjienike. Ato përdoren për sipërfaqet e përgatitjes së ushqimit, tavanet, tabaka për servirje dhe pajisje për përpunimin e ushqimit.

3. Industria e automobilave: ato përdoren gjithashtu në industrinë e automobilave për prodhimin e pjesëve si sistemet e shkarkimit, silenciatorët, veshjet, trupat e makinave, motorët, etj.

4. Prodhimi: më e rëndësishmja, pllaka çeliku inox mund të përdoren për të fabrikuar mbështjellje çeliku inox, mbështjellje të dyfishta çeliku inox, tuba të salduar prej çeliku inox, profile inox etj. Përdoren edhe në prodhimin e pajisjeve të ndryshme industriale si tanke, enë nën presion, këmbyes nxehtësie, përbërës makinerish, pajisje për prodhimin e letrës etj.

5. Hapësira ajrore: Ato përdoren gjithashtu në industrinë e hapësirës ajrore për prodhimin e komponentëve të avionëve që kërkojnë forcë të lartë dhe rezistencë të mirë ndaj korrozionit.

6. mjekësor iindustria: Pllakat inox përdoren në fushën mjekësore për instrumente kirurgjikale, implante dhe pajisje mjekësore për shkak të biokompatibilitetit, sterilitetit dhe rezistencës së mirë ndaj korrozionit.

7. Detare iindustria: veçanërisht, pllakat inox përdoren gjerësisht në zonat bregdetare për shkak të aftësisë së tyre superiore kundër korrozionit dhe jetëgjatësisë së gjatë të shërbimit.

8. Përdorime publike: mund te perdoren edhe ne prodhimin e ashensoreve, sistem tubacionesh, dekorim, tabela reklamash, mobilje, ene gatimi, sanitare, korridore, dyer etj.

paketë

Rreth furnizuesit dhe eksportuesit të pllakave prej çeliku inox

Me një fjalë, rekomandohet të konsultoheni me një furnizues ose prodhues çeliku inoks për të përcaktuar pllakën më të mirë prej çeliku inox për përdorimin tuaj të synuar dhe për të marrë informacion të saktë mbi çmimin dhe disponueshmërinë.

Si një nga furnizuesit më të besueshëm dhe më të besueshëm të Kinës të çelikut inox, Gnee ka një zgjidhje që funksionon për ju. Shërbimet tona të fabrikimit të çelikut të pandryshkshëm janë të pakrahasueshme dhe ne jemi plotësisht të përkushtuar për kënaqësinë tuaj. Shërbimet tona që mund të shijoni përfshijnë:

1. Reputacion i mirë në treg.

2. Sistemi i rreptë i kontrollit të cilësisë.

3. Saktësi e lartë dimensionale, deri në ±0.1mm.

4. Cilësi e shkëlqyer e sipërfaqes dhe shkëlqim i mirë.

5. Specifikimet e plota të produktit dhe materiale të ndryshme.

6. Zgjedhja e produktit përfshin një numër notash, prerjesh, madhësish dhe përfundimesh që mund të personalizohen për punën në fjalë.

7. Shërbime të përpunimit të personalizuara duke përfshirë prerjen me lazer, lakimin, formimin, saldimin, shpimin, lustrimin, etj.

8. Paketa e mirë dhe çmimi i favorshëm.

imazhet e kokës së autorit
Autori: Gnee Steel Gnee Steel është një prodhues, furnizues dhe eksportues i besueshëm çeliku inox nga Kina. Produktet që ata prodhojnë përfshijnë: tuba inoksi, mbështjellje çeliku inoks, pllaka inox, profile çeliku inox, fletë çeliku inox dhe pajisje çeliku inox. Deri më tani, produktet e tyre janë eksportuar në 120+ vende dhe kanë shërbyer mbi 1000+ projekte, të favorizuara ngrohtësisht nga shumë klientë vendas dhe të huaj.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.