Si të gjeni prodhues të besueshëm të pllakave prej çeliku inox
  1. Fillimi » blog » Si të gjeni prodhues të besueshëm të pllakave prej çeliku inox
Si të gjeni prodhues të besueshëm të pllakave prej çeliku inox

Si të gjeni prodhues të besueshëm të pllakave prej çeliku inox

Gjithnjë e më shumë njerëz priren të zgjedhin produkte çeliku inox në ditët e sotme. Krahasuar me karbonin konvencional dhe çelikun e galvanizuar, ky material ka rezistencë superiore ndaj korrozionit, forcë më të lartë, sipërfaqe më të ndritshme, mirëmbajtje më të ulët dhe shkathtësi më të gjerë. Kjo është arsyeja pse ajo është e kërkuar nga njerëzit në mbarë botën. Por, përpara se të blini, është kaq e rëndësishme të zgjidhni një prodhues të besueshëm të pllakave prej çeliku inox, në mënyrë që të mos mashtroni projektin tuaj. Tani, thjesht ndiqni hapat e autorit për të mësuar më shumë se si të zgjidhni një prodhues dhe furnizues të besuar të pllakave SS.

Diçka që duhet të dini rreth pllakës së çelikut inox

Përpara blerjes, ka disa informacione të nevojshme në lidhje me pllakën e çelikut që duhet të mësojë blerësi.

Përcaktim

Pllaka çeliku inox, i njohur gjithashtu si çelik inox i sheshtë, është një pllakë drejtkëndore e aliazhit të mineralit të hekurit me një minimum prej 10.5% krom dhe elementë të tjerë kimikë. Kromi mund të prodhojë një shtresë të hollë oksidi në sipërfaqen e çelikut të njohur si "shtresa pasive". Kjo parandalon çdo korrozion të mëtejshëm të sipërfaqes së çelikut dhe rrit aftësinë e rezistencës ndaj korrozionit dhe ndryshkut.

Prodhimit

Procesi i plotë i prodhimit përfshin:

Shkrirja dhe derdhja - formimi - nxehtësia - heqja e gurëve - forcimi i punës - prerja në madhësi - nivelimi - madhësia - ekzaminimi - paketimi

Tipi

Ai shpesh përfshin pllaka çeliku inox të mbështjellë në nxehtësi dhe pllaka çeliku të mbështjellë të ftohtë.

Fletë dhe pllaka inox

Avantazh

Performancë e mirë përpunimi.

Rezistencë superiore ndaj ndryshkut, konsumit dhe korrozionit.

Rezistencë e lartë.

Rezistenca ndaj zjarrit dhe nxehtësisë.

Pastrim i lehtë.

Mirëmbajtje e ulët.

Pamja estetike.

Peshë e lehtë.

Jetë e gjatë shërbimi.

Zgjidhje miqësore me mjedisin.

Aplikacion

Ndërtimi: veshja e mureve, mbulimi, struktura çeliku, dritaret, dyert, shkallët dhe materiale të tjera ndërtimi.

Kimia: depozita magazinimi, reaktorë, tubacione, pompa kimike etj.

Përpunimi ushqimor dhe farmaceutik: pajisje farmaceutike, kavanoza ushqimore, instrumente kirurgjikale etj.

Automobilat: gypat e shkarkimit të automobilave, gypat e shkarkimit të motorit, karrocat e makinave, etj.

Pajisjet shtëpiake: enë kuzhine, pajisje shtëpiake, dekorime, rafte, tavolina, karrige etj.

Përdorime publike: këmbyes nxehtësie, impiante për prodhimin e letrës, objekte ngjyrosjeje, stenda basketbolli, skulptura etj.

Nota të ndryshme të pllakës inox

Sipas standardeve të industrisë, ai ka disa shkallë për t'u përshtatur me mjedise të ndryshme përdorimi. Më poshtë është një fletë tabele që tregon klasat e ndryshme të çelikut inox:

Kinë

(MB)

Japoni

(JS)

Amerikë

(ASTM/UNS)

Korea

(KS)

Bashkimi Europian

(BSEN)

Indi

(IS)

Australi

(SI)

301 12Cr17Ni7 SUS301 301 S30100 STS301 1.4319 10Cr17Ni7 301
304 06Cr19Ni10 SUS304 304 S30400 STS304 1.4301 07Cr18Ni9 304
304L 022Cr19Ni10 SUS304L 304L S30403 STS304L 1.4306 02Cr18Ni11 304L
309S 06Cr23Ni13 SUS309S 309S S30908 STS309S 1.4833 - 309S
310S 06Cr25Ni20 SUS310S 310S S31008 STS310S 1.4845 - 310S
316 06Cr17Ni12Mo2 SUS316 316 S31600 STS316 1.4401 04Cr17Ni12Mo2 316
316L 022Cr17Ni12Mo2 SUS316L 316L S31603 STS316L 1.4404 04Cr17Ni12MoTi20 316L
321 06Cr18Nil1Ti SUS321 321 S32100 STS321 1.4541 04Cr18Ni10Ti20 321
347 06cr18ni11nb SUS347 347 S34700 STS347 1.455 04Cr18Ni10Nb40 347
409 022CrllTi SUH409 409 S40900 STS409 1.4512 - 409L
410 12Kr13 SUS410 410 S41000 STS410 1.4006 12Kr13 410
420 20Kr13 SUS420J1 420 S42000 STS420J1 1.4021 20Kr13 420
440A 68Kr17 SUS440A 440A S44002 STS440A - - 440A

Faktorët që duhen marrë parasysh kur gjeni prodhues të besueshëm të pllakave prej çeliku inox

Blerësit shpesh përqendrohen në një çështje të vetme kur sigurojnë pllaka çeliku inox: çmimi i furnizuesit. Megjithëse është një konsideratë e rëndësishme, aspektet e tjera të marrëdhënies blerës-furnizues janë gjithashtu po aq të rëndësishme, nëse jo më shumë. Këtu rendisim disa faktorë që mund të merrni parasysh kur të vendosni.

përvojë

Zakonisht, një prodhues me përvojë çelik inox përfiton kaq shumë blerësit. Për shembull, ata do t'i ndihmojnë blerësit të zgjedhin produktin e duhur, madhësinë e saktë, buxhetin e arsyeshëm dhe produktin praktik duke përdorur fushat. Nëse bashkëpunimi i parë bëhet mirë, do të vendosë një bazë të mirë për bashkëpunim afatgjatë mes dy palëve.

Siguri

Besueshmëria luan një rol të madh kur blini produkte çeliku inox. Furnizuesit duhet të ofrojnë produkte çeliku inox në kohë dhe në gjendje të mirë. Edhe pse çeliku inox është rezistent ndaj korrozionit, ai përsëri mund të ndryshket nëse nuk ruhet ose trajtohet siç duhet. Furnizuesit më të mëdhenj nuk janë gjithashtu automatikisht më të besueshëm. Në përgjithësi, një klient i një furnizuesi të vogël që bën porosi të mëdha ka të ngjarë të marrë një shërbim më të besueshëm sesa një klient i vogël i një më të madh pllakë inox furnizuesi. Madje mund të ketë kuptim të përdoren dy furnizues më të vegjël për të pasur një furnizim rezervë sesa të përdorni një furnizues të vetëm të madh.

Stabilitet

Një tjetër faktor kyç dhe i lidhur është stabiliteti. Një furnizues me një reputacion të fortë midis klientëve të tij, një fuqi punëtore të qëndrueshme dhe një histori të gjatë pune me të çelik i pandryshkshëm në mënyrë të pashmangshme do të ofrojë një burim më të qëndrueshëm dhe biznese të qëndrueshme. Prandaj, ai tenton të jetë më i besueshëm. Mund të ketë gjithashtu disa shenja që një furnizues nuk është në një pozicion të qëndrueshëm financiar. Për shembull, nëse dërgesat mbërrijnë më herët se sa kërkohet, kjo mund të nënkuptojë se furnizuesi ka mungesë porosish dhe po përpiqet të përshpejtojë fluksin e parave të tij.

Lokacioni

Faktori i tretë përfshin vendndodhjen, pasi tarifat e transportit janë zakonisht më të larta kur porositni nga një distancë më e madhe. Çeliku inox me burim ndërkombëtar mund të përfundojë me çmim më të lartë për shkak të taksave të importit. Produktet e porositura nga një furnizues i largët do të marrin gjithashtu më shumë kohë për të mbërritur, veçanërisht ato që nuk janë afër një qendre kryesore logjistike. Koha që i duhet materialeve për të arritur tek klienti do të ndikojë në mënyrë të pashmangshme gjithashtu në prodhimin e produkteve përfundimtare. Për më tepër, kur porositni, është më mirë që bizneset të shikojnë nëse ka zbritje, apo edhe transport falas, për porositë në sasi.

Përdorimet e pllakave prej çeliku inox 1

Fuqia e kompanisë

Tipare të tjera të favorshme lidhen me aftësitë e një furnizuesi. Kjo përfshin ofrimin e kushteve tërheqëse të biznesit, njohuri të avancuara teknike, punonjës të trajnuar mirë dhe dëshirën për t'u shërbyer klientëve të tyre me kompetencë.

Projekt

Një konsideratë tjetër duhet të jetë projekti për të cilin një klient përdor pllakë çeliku inox. Furnizuesit duhet të zgjidhen me kujdes për t'u siguruar që ata mund të ofrojnë çmimin dhe produktin më të mirë për projektin tuaj.

Buxhet

i saktë thonjëza ndonjëherë janë të vështira për t'u arritur. Është e rëndësishme që si klienti ashtu edhe ofruesi i pllakave prej çeliku të pandryshkshëm të dinë buxhetin. Kjo e bën më të lehtë arritjen e një marrëveshjeje të drejtë. Për më tepër, të kesh kufizime të forta buxhetore i lejon klientët të eliminojnë disa furnizues jo të besueshëm.

Peshore

Shpesh shitësi më i mirë varet nga madhësia e një projekti. Një prodhues dhe furnizues i mirë i pllakave prej çeliku inox mund të përmbushë kërkesën në shkallë të gjerë më mirë se të tjerët, në gjendje të furnizojë porosi të mëdha pllakash çeliku inoks pa shumë njoftim.

Timeline

Është e rëndësishme që kur porositni pllaka çeliku inox, prodhuesi SS e di se sa dhe kur i nevojitet një klienti. Kjo mund të bëhet duke i vendosur ekipet data reale të përfundimit dhe duke ia ofruar ato blerësit. Kjo do të ndihmojë për të siguruar që projektet të përfundojnë sipas planit.

Përdorimet e pllakave prej çeliku inox 2

Gnee - Një prodhues i besuar i pllakave prej çeliku inox në Kinë

Gnee Steel është një nga prodhuesit, furnizuesit, eksportuesit dhe aksionerët më të mëdhenj të pllakave prej çeliku inox në Kinë. Si një kompani e certifikuar ISO 9001:2008, ajo ka përparësitë e mëposhtme:

Përvoja Rich

Gnee ka më shumë se 15 vjet përvojë prodhimi në fushën e inoksit, që nga themelimi i saj në 2008. Fabrika e tyre ka aftësinë të plotësojë të gjitha nevojat e klientëve ndërkombëtarë duke prodhuar produkte inoksi me cilësi të lartë.

Kapacitet i madh prodhues

Fabrika ka një kapacitet prodhimi vjetor prej më shumë se 10,000 tonë. Përveç kësaj, ata aktualisht formuan një sistem të plotë prodhimi dhe përpunimi që integron falsifikimin me shpejtësi të lartë, falsifikimin me saktësi, trajtimin e nxehtësisë, përpunimin e imët, inspektimin fizik dhe kimik dhe paketimin standard.

Një gamë e gjerë përzgjedhjesh

Produktet prej çeliku inox Gnee mbulojnë seritë 300, 400 seri, dhe çelik inox dupleks (2205, 2507). Dhe pllakat e tyre prej çeliku inox mund të zgjidhen në madhësi, gjerësi, gjatësi dhe trashësi të ndryshme për të përmbushur kërkesat e vlefshme të klientëve.

Pllaka inox në fabrikën e Gnee

Kategoritë e pasura të produkteve

Gnee mbart një gamë të gjerë produktesh çeliku inox, duke përfshirë pllaka çeliku inox, mbështjellje çeliku inox, fletë çeliku inox, tuba inox, profile inox dhe pajisje tubash inox. Mund të përmbushë shpejt dhe me kosto të përballueshme kërkesat materiale të klientit. Pavarësisht nëse keni nevojë për një fletë dhe pllakë standarde ose një pllakë diamanti të personalizuar dhe produkt metalik të zgjeruar, ne kemi aftësitë e inventarit dhe burimit për të përfunduar punën.

Eksportimi në të gjithë botën

Eksportet janë specialiteti ynë! Deri më tani, produktet e çelikut të pandryshkshëm Gnee janë eksportuar në më shumë se 100 vende duke përfshirë SHBA, Kanada, Japoni, Brazil, Turqi, Australi, etj. Nëse dëshironi, ju do të jeni vendi i ardhshëm në të cilin eksportojmë.

Shërbimit të plotë

Ne ofrojmë shërbim profesional me një ndalesë për t'ju mbështetur që nga faza e hetimit deri te paketimi dhe dërgesa. Ne madje kemi një ekip pas shitjes që do t'ju ndjekë për t'u siguruar që shërbimi dhe produktet tona tejkalojnë të gjitha pritjet tuaja. Pavarësisht se sa e madhe është porosia, ne gjithmonë dorëzojmë në kohë siç është planifikuar.

Partner me ekspertë të besueshëm çeliku për shërbime të jashtëzakonshme. Nëse po gjeni prodhues dhe furnizues prej çeliku inox, ejani të merrni Gnee Steel ne konsiderate. Nëse keni ende disa dyshime, vizitoni faqen tonë të internetit ose telefononi menaxherin tonë të produktit për më shumë informacion.

imazhet e kokës së autorit
Autori: Gnee Steel Gnee Steel është një prodhues, furnizues dhe eksportues i besueshëm çeliku inox nga Kina. Produktet që ata prodhojnë përfshijnë: tuba inoksi, mbështjellje çeliku inoks, pllaka inox, profile çeliku inox, fletë çeliku inox dhe pajisje çeliku inox. Deri më tani, produktet e tyre janë eksportuar në 120+ vende dhe kanë shërbyer mbi 1000+ projekte, të favorizuara ngrohtësisht nga shumë klientë vendas dhe të huaj.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.