Prodhuesi i çelikut të pandryshkshëm Duplex 2507——Çeliku GNEE
 1. Fillimi » blog » Prodhues çeliku inox Duplex 2507——GNEE Steel
Prodhuesi i çelikut të pandryshkshëm Duplex 2507——Çeliku GNEE

Prodhuesi i çelikut të pandryshkshëm Duplex 2507——Çeliku GNEE

Inox dupleks është një material i veçantë strukturor inox i përbërë nga faza austenite dhe ferrite, me lëndë të para kimike si krom, nikeli, molibden dhe azot si përbërës kryesorë dhe bëhet përmes një procesi specifik. Midis tyre, spiralja prej çeliku inox 2205 është një material çeliku inoks i dyfishtë me rezistencë, forcë dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer ndaj korrozionit. Përdoret gjerësisht në industrinë kimike, detare, energji dhe ndërtim, dhe fusha të tjera. Krahasuar me materialet e tjera çeliku inox, mbështjelljet prej çeliku inox 2205 janë superiore në rezistencën ndaj korrozionit, forcën dhe performancën e saldimit. Nëse keni nevoja, mirëpresim të na kontaktoni, Gnee Steel Group është një furnizues me cilësi të lartë të produkteve prej çeliku inox, i gatshëm për t'ju shërbyer në çdo kohë.

2507 Përbërja prej çeliku inox dyfish

2507 çelik inox dupleks quhet gjithashtu super çelik inox dupleks, dhe përbërja e tij zakonisht përfshin elementët e mëposhtëm:

 • Krom (Cr): rreth 24-26%
 • Nikel (Ni): rreth 6-8%
 • Molibden (Mo): rreth 3-5%
 • Azoti (N): rreth 0.24-0.32%
 • Hekuri (Fe): zakonisht i pranishëm në pjesën e mbetur pas elementeve aliazh

Përveç elementëve kryesorë të mësipërm, çeliku i pandryshkshëm 2507 mund të përmbajë edhe një sasi të vogël elementësh të tjerë, si karbon, silikon, mangan, fosfor, squfur, bakër etj., dhe përqendrimet e tyre janë zakonisht shumë të vogla.

Përbërja e dyfishtë-çelik-çelik

2507 Përpunueshmëria e çelikut të dyfishtë

Përpunueshmëria i referohet lehtësisë me të cilën një material mund të përpunohet ose formohet duke përdorur procese të ndryshme përpunimi si shpimi, bluarja, tornimi ose filetimi. Përpunueshmëria ndikohet nga shumë faktorë, duke përfshirë përbërjen dhe mikrostrukturën e materialit.

Kur bëhet fjalë për përpunueshmërinë e 2507 çelik inox dupleks, përgjithësisht konsiderohet të jetë disi inferior ndaj klasave të tjera të çelikut inox. Fortësia dhe fortësia e lartë e çelikut të pandryshkshëm 2507 e bëjnë më sfidues përpunimin e tij. Për të optimizuar performancën e përpunimit të 2507, mund të vazhdojmë nga aspektet e mëposhtme:

Mjetet e prerjes: Përdorni makina prerëse me cilësi të lartë të krijuara posaçërisht për përpunimin e çelikut inox. Futjet karabit me skaje prerëse të mprehta, gjeometria e duhur e veglave, thikat e veshura me karabit, etj. të gjitha kontribuojnë në përmirësimin e performancës së përpunimit.

Parametrat e prerjes: Rregulloni shpejtësinë e prerjes, shpejtësinë e furnizimit dhe thellësinë e prerjes sipas funksionit specifik të përpunimit dhe mjetit të përdorur. Duke marrë parasysh fortësinë dhe forcën e çelikut të pandryshkshëm 2507, optimizoni parametrat për të balancuar shkallën e heqjes së materialit dhe jetëgjatësinë e veglave.

Ftohja dhe lubrifikimi: Ftohja dhe lubrifikimi adekuat janë thelbësore për të shpërndarë nxehtësinë dhe për të zvogëluar fërkimin gjatë përpunimit. Përdorimi i një ftohës ose lëngu prerës që është i përshtatshëm për çelik inox mund të ndihmojë në zgjatjen e jetëgjatësisë së veglave dhe përmirësimin e përfundimit të sipërfaqes së çelikut inox.

Monitorimi i veshjes së mjeteve: Monitoroni rregullisht konsumimin e veglave për të siguruar performancë optimale. Zëvendësoni me kohë mjetet e konsumuara ose të dëmtuara për të ruajtur cilësinë dhe efikasitetin e përpunimit.

Për më tepër, përpunueshmëria e çelikut të pandryshkshëm 2507 mund të ndryshojë për shkak të ndryshimeve të lehta në trajtimin dhe përpunimin e nxehtësisë.

Duplex-Stainless-Steel-Machinability

Vetitë e çelikut të pandryshkshëm Duplex 2507

Çeliku inox Duplex 2507 është një shkallë çeliku inox super dupleks që përbëhet nga elementë të tillë si hekuri (Fe), krom (Cr), nikeli (Ni), molibden (Mo) dhe azoti (N). si 2205 mbështjellje çeliku inox, ka struktura austenitike dhe ferritike dhe ka shumë përparësi:

 • Fortësi e lartë dhe qëndrueshmëri e shkëlqyer
 • rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit
 • Rezistent ndaj korrozionit të gropave dhe të çarave
 • Rezistencë e mirë ndaj plasaritjes nga korrozioni i stresit
 • saldueshmëri e mirë
 • përçueshmëri e lartë termike
 • zgjerim i ulët termik

Saldim 2507 çelik inox dupleks

Qoftë saldimi 304, 316, ose 410 mbështjellje çeliku inox, ose mbështjellje çeliku inox me veti superiore, duhet të merren parasysh faktorë të shumtë gjatë saldimit për të siguruar cilësinë e saldimit dhe për të ruajtur vetitë e kërkuara të materialit. Këtu janë disa pika kyçe që duhen mbajtur parasysh gjatë saldimit të çelikut të pandryshkshëm 2507:

Procesi i saldimit: Proceset e saldimit të përdorura zakonisht për çelik inox 2507 përfshijnë saldimin me hark me elektrodë (SMAW), saldimin me hark me argon tungsten (GTAW), saldimin me hark plazma (PAW) dhe saldimin me hark me fluks (FCAW). Çdo proces ka avantazhet dhe konsideratat e veta, dhe zgjedhja e procesit të duhur varet nga aplikimi dhe kërkesat specifike.

Saldim-2507-Duplex-Inox-Steel

Parangrohja dhe temperatura e ndërkalimit: Ngrohja paraprake e metalit bazë dhe kontrolli i temperaturës së ndërkalimit janë të rëndësishme për të zvogëluar rrezikun e plasaritjes. Temperaturat e parangrohjes janë zakonisht 150°C deri në 250°C (300°F deri në 480°F) dhe temperaturat e ndërkalimit duhet të kontrollohen për të shmangur futjen e tepërt të nxehtësisë.

Metal mbushës: Përzgjedhja e duhur e metalit mbushës është gjithashtu e rëndësishme për performancën optimale të saldimit. Në mënyrë tipike, përdoret një metal mbushës prej çeliku inoks që përputhet ose superaliazh, si p.sh. AWS A5.4 E2507 ose E2594.

Gaz mbrojtës: Kur saldoni çelik inox 2507 me mbrojtje gazi, zakonisht përdoren përzierje të pastërtisë së lartë të argonit ose argonit/heliumit për të ndihmuar në mbrojtjen e pishinës së saldimit nga ndotja atmosferike dhe për të minimizuar rrezikun e përthithjes së azotit.

Trajtimi termik pas saldimit: Në disa aplikime, trajtimi termik pas saldimit (PWHT) kërkohet për të arritur vetitë e dëshiruara. Kjo mund të përfshijë pjekjen e solucionit të ndjekur nga ftohja e ajrit që shuan ujin ose lehtësimin e stresit në temperatura më të ulëta.

Për më tepër, inspektimi dhe testimi i duhur i saldimit, si inspektimi vizual, testimi i depërtimit të ngjyrës ose inspektimi radiografik, mund të ndihmojnë në verifikimin e cilësisë së saldimit.

Çmimet e çelikut të dyfishtë 2507

Bobinat e çelikut të pandryshkshëm Duplex 2507 janë materiale çeliku inox të nivelit të lartë. Çmimi është relativisht më i lartë se ai i serive 300 dhe Bobina prej çeliku të pandryshkshëm të serisë 400. Ka luhatje të herëpashershme dhe do të ndikohen nga shumë faktorë:

Duplex-2507-Inox-Steel-Çmimet

Situata e ofertës dhe kërkesës në treg: Situata e ofertës dhe kërkesës në tregun e inoksit ka një ndikim të drejtpërdrejtë në çmimet. Nëse kërkesa është më e lartë se oferta, çmimet mund të rriten; nëse ka ofertë të tepërt, çmimet mund të bien.

Specifikimet e materialit: Çmimet e bobinave inox 2507 të specifikimeve dhe madhësive të ndryshme do të ndryshojnë gjithashtu në treg. Në mënyrë tipike, mbështjelljet me matës më të mëdhenj janë më të shtrenjtë, ndërsa mbështjelljet me matës më të vegjël janë më pak të shtrenjtë.

Sasia e porosisë: Duplex 2507 Spirale çeliku inox zakonisht mund të porositen me një çmim më konkurrues në sasi më të mëdha. Nëse sasia është e madhe, çmimi do të jetë më i mirë, dhe ju mund të negocioni zbritje ose zbritje me furnitorët.

Kërkim me një klikim——>

Fusha e aplikimit të spiralës prej çeliku inox 2507

 • Industria e naftës dhe gazit: si tubacionet, rezervuarët e magazinimit, valvulat, etj.
 • Industria Kimike: si reaktorë, shkëmbyes nxehtësie, rezervuarë magazinimi, kontejnerë, tubacione etj.
 • Inxhinieria e Oqeanit: të tilla si prodhimi i platformave në det të hapur, tubacioneve nëndetëse, anijeve, impianteve të shkripëzimit të ujit të detit, pajisjeve të osmozës së kundërt me presion të lartë, etj.
 • Industria mjekësore: si instrumente kirurgjikale, implante etj.
 • Fushat e Ndërtimit dhe Strukturës: Bobinat prej çeliku inox 2507 përdoren gjerësisht në fasadat e ndërtesave, çatitë, urat dhe strukturat e tjera.
 • Industria e letrës dhe fibrave: si gjeneratorë me avull, depozita magazinimi, transportues etj.

Aplikimi-Fusha-of-2507-Sinless-Steel-Coil

Duplex 2507 Stainless Steel Prodhues

Gnee Steel Group është një ndërmarrje profesionale e zinxhirit të furnizimit, e angazhuar kryesisht në përpunimin e pllakave të çelikut, mbështjelljeve, profileve dhe dizajnit të peizazhit të jashtëm. Pas 15 vitesh zhvillimi, ajo është bërë një kompani udhëheqëse ndërkombëtare e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains. Duke u mbështetur në Angang dhe ndërmarrje të tjera të hekurit dhe çelikut, ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë produktesh, duke përfshirë pllakat e ndërtimit të anijeve, pllakat e enëve nën presion, kuvertën e urave, etj. Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë tuba, shufra, projektim dhe prodhim inxhinierik dhe inox gjithëpërfshirës shërbimet e zgjidhjeve të çelikut. Duke bashkëpunuar me më shumë se 600 kompani në mbarë botën, kapaciteti vjetor i eksportit i kalon 80,000 tonë metrikë. Zgjidhni Gurney Steel Group, ju zgjidhni një partner profesional dhe të besueshëm të zinxhirit të furnizimit të çelikut!

imazhet e kokës së autorit
Autori: Gnee Steel Gnee Steel është një ndërmarrje profesionale e zinxhirit të furnizimit, e angazhuar kryesisht në projektimin dhe përpunimin e pllakave të çelikut, spirales, profilit dhe peizazhit të jashtëm. Pas 15 vitesh zhvillimi, ajo është bërë një kompani udhëheqëse ndërkombëtare e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains.

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

 • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
 • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
 • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.