Gnee Steel Co., Ltd. është një prodhues kryesor çelik inox në Kinë. Ne prodhojmë tuba çeliku inox, mbështjellje çeliku inox, fletë çeliku inox, pajisje tubash inox, profile inox.
 1. Fillimi » blog

Blog GNEE Stainless

Blog GNEE Stainless ndan me ju aftësitë, informacionin dhe këshillat më të avancuara dhe profesionale në Stainless. Dëshironi të dini më shumë? Lexoni bloget e mëposhtme.

 • Dallimi midis reduktuesit koncentrik SS dhe zvogëluesit të çuditshëm SS
  Dallimi midis reduktuesit koncentrik SS dhe zvogëluesit të çuditshëm SS

  Dy nga pajisjet më të përdorura të tubave janë reduktuesit koncentrikë prej çeliku inox dhe reduktuesit ekscentrikë prej çeliku inox. Të dy reduktuesit përdoren për të lidhur dy tuba, por ato...

 • Çfarë është çeliku inox 321?
  Çfarë është çeliku inox 321?

  Çelik inox është një material me rezistencë të lartë, rezistent ndaj korrozionit, i përbërë nga hekur, krom dhe metale të tjera. Për shkak të vetive të tij të shumta të jashtëzakonshme, çeliku inox është me...

 • Çelik inox 304 vs 316, Cilat janë ndryshimet?
  Çelik inox 304 vs 316, Cilat janë ndryshimet?

  Çelik inox 304 dhe 316 janë dy nota çeliku inox austenit që përdoren zakonisht. Për t'ju ndihmuar të përcaktoni se cila notë është e duhura për projektin tuaj, ky blog do të shqyrtojë ndryshimin...

 • Si është bërë çeliku inox?
  Si është bërë çeliku inox?

  Për shkak të rezistencës së tij të shkëlqyer ndaj korrozionit, forcës së lartë dhe pamjes tërheqëse, çeliku inox ka një gamë të gjerë përdorimesh në industriale, arkitekturore dhe rezidenciale...

 • Çfarë është çeliku inox i kategorisë ushqimore?
  Çfarë është çeliku inox i kategorisë ushqimore?

  Çeliku inoks i kategorisë ushqimore është një lloj specifik çeliku inox që është i përshtatshëm për përdorim në përpunimin, ruajtjen dhe përgatitjen e ushqimit për shkak të rezistencës së tij jo-reaktive, korrozionit...

 • A do të ndryshket çeliku inox?
  A do të ndryshket çeliku inox?

  Çelik inox është i njohur për pamjen e tij të bukur dhe rezistencën e lartë ndaj korrozionit. Është e lehtë për t'u pastruar dhe mund të zgjasë një kohë të gjatë, duke parë përdorim të gjerë në çdo gjë, nga kuzhina...

 • Një udhëzues bazë për çelik inox
  Një udhëzues bazë për çelik inox

  Çelik inox është një nga lidhjet metalike më të zakonshme dhe të gjithanshme në botë. Është shumëfunksional, i fortë, tërheqës vizualisht dhe shumë rezistent ndaj korrozionit, gjë që mund të...

 • Cilat janë llojet e ndryshme të pllakave prej çeliku inox?
  Cilat janë llojet e ndryshme të pllakave prej çeliku inox?

  Në dekadat e fundit, pllakat inox janë bërë një material shumë popullor i përdorur në industri të ndryshme. Ato mund të përdoren në ndërtimin e strukturave, rezervuarëve kimikë, mjekësisë...

 • Një udhëzues i plotë për notat e çelikut inox
  Një udhëzues i plotë për notat e çelikut inox

  Notat e çelikut inox mund të klasifikohen në disa kategori bazuar në përbërjen dhe karakteristikat e tyre. Çdo klasë ka vetitë e veta unike dhe është e përshtatshme...