Gnee Steel Co., Ltd. është një prodhues kryesor çelik inox në Kinë. Ne prodhojmë tuba çeliku inox, mbështjellje çeliku inox, fletë çeliku inox, pajisje tubash inox, profile inox.
  1. Fillimi » rreth
Rreth nesh
X

GNEE

Profili i gnee

RRETH NESHPërmbledhje në GNEE

FORCA E KOMPANISË

Gnee Steel Group është një biznes zinxhir furnizimi që kombinon projektimin dhe prodhimin e paneleve, tubave dhe profileve me peizazhin e jashtëm dhe shitjet e mallrave të vogla në nivel ndërkombëtar. Gnee Steel Group është shfaqur si firma ndërkombëtare më e aftë e zinxhirit të furnizimit të çelikut të Central Plains.

Na kontaktoni

SHKALLA E KOMPANISË

Viti i vendosur: 2008

  • Numri i të punësuarve: 200
  • Vendet eksportuese: më shumë se 120 vende
  • Sipërfaqja e bimëve: 35000 metra katrorë
  • Kompanitë kooperative: më shumë se 600 kompani në mbarë botën bashkëpunojnë

SHËRBIMIPërmbledhje në GNEE

15

VITI

200

EKIPI R&D

35000

PUNE INDUSTRIALE
rreth shërbimit img

GNEE Steel Group është një ndërmarrje profesionale që integron industrinë dhe tregtinë, e angazhuar kryesisht në projektimin dhe përpunimin e pllakave, bobinave, profileve dhe peizazheve të jashtme prej çeliku inox. Pas 15 vitesh zhvillimi, ajo është bërë një kompani udhëheqëse ndërkombëtare e zinxhirit të furnizimit të çelikut në Central Plains. Duke bashkëpunuar me më shumë se 600 kompani në mbarë botën, kapaciteti vjetor i eksportit i kalon 80,000 tonë.

rreth shërbimit img

Grupi i çelikut Gnee është zgjidhje profesionale me një ndalesë për produktet e çelikut të Kinës. Dizajni i vetë-projektuar i çelikut Corten dhe teknologjia e ndryshkut kanë arritur nivelin teknik mesatar botëror. Teknologjia e ndryshkut është pranuar nga dhjetëra projekte, të cilat e bëjnë GNEE të bëhet një kompani yll në zonën e Azisë.

rreth shërbimit img

të cilat vazhdimisht kënaqin nevoja të ndryshme të klientëve në mbarë botën në fushën e zinxhirit të furnizimit të çelikut. Ekipi i rreptë i blerjes dhe i inspektimit të cilësisë, duke zgjedhur me kujdes lëndët e para me cilësi të lartë; ekip i avancuar shkencor dhe teknik për të përmirësuar prodhimin dhe për të ulur kostot për klientët; ekip i shkëlqyer i projektimit dhe përpunimit, i krijuar dhe i rafinuar me kujdes; ekipi intim i logjistikës së transportit që mbron transportin e produktit.

rreth klientit

Produktet tona eksportohen në më shumë se 120 vendeZgjedhja e më shumë se 20000 klientëve

Qëllimet e Shërbimit
menaxhimi i qëllimshëm, prioriteti i klientit, zhvillimi i koordinuar dhe përkushtimi ndaj shoqërisë


Filozofia e biznesit
Teknologjia e para, cilësia si prioritet, përpjekja për përsosmëri, integriteti për të ardhmen

koka e përdoruesit peerter3 peerter3

koka e përdoruesit peerter2 peerter2

përdorues perter1 kokë perter1

PunonjësitPërmbledhje në GNEE

Ne kemi një depo të bollshme, moderne, plotësisht të avancuar dhe të modernizuar që ruan tonelata të produkteve tona me vlerë të shtuar, të cilat i marrim nga mullinjtë që janë në përputhje me udhëzimet universale për prodhimin e pllakave.

about us —— team
about us —— team

Ne kemi një ekip profesionistësh të aftë dhe të aftë, përveç stafit tonë të përgjegjshëm që është gjithmonë vigjilent për çdo pyetje dhe kërkesë të klientit. Nëse jeni duke përjetuar vështirësi në zgjedhjen e pllakave të duhura të çelikut për biznesin tuaj, qoftë një termocentral ose një mulli sheqeri, ne kemi një ekip ekspertësh që mund t'ju vizitojnë, sipas kërkesës paraprake, duke ju dhënë këshillat më të mira për pllakat e çelikut. një kontribues i rëndësishëm që mund të lulëzojë biznesin tuaj.

na dërgoni me email

Gnee Steel-Gnee Steel Export Stainless Steel Company

  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është këtu për t'ju ndihmuar 24/7.
  • Mostra falas, e personalizueshme, stok i madh
  • Çfarëdo që ju nevojitet, ne jemi këtu për ju.

që na zgjedhin neve