Gnee Steel Co., Ltd. është një prodhues kryesor çelik inox në Kinë. Ne prodhojmë tuba çeliku inox, mbështjellje çeliku inox, fletë çeliku inox, pajisje tubash inox, profile inox.

Cilësi e lartë me gamën e plotë, produktet tona kanë kaluar certifikimin ndërkombëtar të sistemit të cilësisë ISO9001, CE dhe GOST.

Produkte të Shitjes së Nxehtë

rastet

Blog e fundit